Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Noiembrie 2010
o excursie in Laponia pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 12 ani, 9 x weekend pentru 2 persoane la munte, un laptop, 2 x camera foto digitala

Concurs Noiembrie 2010 - Decembrie 2010

Castiga o excursie in Laponia, un laptop, 2 camere foto digitale + alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 09 Decembrie, 2010
  • Sursa: Cancan.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, jurizare, cel mai bun scor
Ce castigi?

o excursie in Laponia pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta pana in 12 ani, 9 x weekend pentru 2 persoane la munte, un laptop, 2 x camera foto digitala

Ce trebuie sa faci?

Concurs ziarul CANCAN:

  1. Decupeaza taloanele de concurs din oricare dintre editiile CANCAN din perioada 15 noiembrie – 5 decembrie 2010 si aduna 2500 de km.
  2. Completeaza-le cu datele tale personale, pune taloanele intr-un plic si trimite-le pe adresa OP 33 CP 43, Bucuresti, pana la data de 6 decembrie 2010 (data postei). Mentioneaza pe plic "Pentru concursul Tara lui Mos Craciun".

Concurs site-ul www.cancan.ro:

  1. Intra in contul tau pe cancan.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Strange kilometri pentru a putea parcurge traseul Romania - Laponia trimitand tuturor cunoscutilor un link care ti se va pune la dispozitie pe pagina personala a jocului – fiecare vizita pe pagina ta iti va aduce 5 km.

Important:

  • In fiecare zi, in ziarul CANCAN, va fi tiparit un cod pe macheta de promovare a concursului; tot ce trebuie sa faci este sa introduci acest cod pe pagina ta de concurs si vei castigi 100 de km, care se vor adauga la kilometrii parcursi de tine pana in acel moment.

 

  • In prima saptamana de concurs, este impusa o limitare de maxim 300 de km pe zii (echivalentul a 60 voturi). Aceasta restrictie nu se va aplica in celelalte saptamani de concurs.
  • In saptamana a doua de concurs ti sa va pune la dispozitie o sectiune pe pagina jocului, unde poti posta o fotografie cu copilul tau, primind astfel 200 de km.
  • In saptamana a treia de concurs ti sa va pune la dispozitie o sectiune pe pagina jocului, unde poti trimite o scrisoare catre Mos Craciun, primind astfel 500 de km.
Nota curenta: 2.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • Scheletu la 27 Noiembrie, 2010

    Buna All, cine are codul de la cancan de astazi, ca am avut cv treaba si a inchis la magazin. Cine il are sa mil dea si mie, lasatil aici sau pe id: scheletuforever

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro