Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Mai 2012
1 x vacanta in Grecia pentru 2 persoane, 5 x invitatie pentru 2 persoane la spectacolul Magic Summer de la Ateneul Roman, 5 x invitatie pentru 2 persoane la concertul Goran Bregovic de la Targu Mures

Concurs Mai 2012

Castiga o excursie in Grecia pentru 2 persoane

  • Concursul s-a terminat pe 30 Mai, 2012
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

1 x vacanta in Grecia pentru 2 persoane, 5 x invitatie pentru 2 persoane la spectacolul Magic Summer de la Ateneul Roman, 5 x invitatie pentru 2 persoane la concertul Goran Bregovic de la Targu Mures

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Christian Tour (daca nu esti deja). (click aici)
  2. Incarca pe wall-ul Facebook Christian Tour una sau mai multe poze dintr-o vacanta anterioara de-a ta + scrie un articol de 200-250 de cuvinte in care sa descrii cea mai frumoasa experienta de vacanta pe care ai avut-o pana acum – unde ai fost, ce obiective turistice ti-au placut (de la muzee pana la biserici, de la parcuri tematice pana la catedrale sau statui sau piete si nu numai) sau ce mancare ai savurat ori la ce hotel ai stat si de ce recomanzi sa tragem o fuga pana acolo. cu mentiunea „Pentru concurs”, impreuna cu numele si varsta sa.
  3. Strange cat mai multe like-uri.
  4. Trimite un mesaj privat pe pagina de Facebook Christian Tour in care sa spui numele tau si o adresa de email valida la care sa poti fi contactata.

Pont: Foloseste orice medii – share pe pagina ta personala, share pe paginile prietenilor sau pe grupuri, postari pe forumuri si orice te ajuta sa iti promovezi poza!

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro