Acest concurs a fost publicat pe data de 22 Martie 2009
o excursie in Corfu<br />

Concurs Martie 2009 - Mai 2009

Castiga o excursie in Corfu

  • Concursul s-a terminat pe 24 Mai, 2009
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

o excursie in Corfu

Ce trebuie sa faci?
  1. Fa-ti cont pe OcaziiTuristice.ro ( click aici )
  2. Acumuleaza puncte
  3. Identifica ZONELE de pe OcaziiTuristice.ro care iau parte la concurs
  4. Posteza pe site-ul OcaziiTuristice.ro o povestire in care sa povestesti intamplari, impresii, relatari din locurile vizitate de tine ( click aici )
Cu cat recomanzi mai multe oferte, adaugi povestiri etc., castigi mai multe puncte. Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial
Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • boobica la 23 Martie, 2009

    Doamne ce concurs, contul l-am facut repede dar nu imi dua seama ce ar trebui sa fac cu indiciile asa ca le-am trimis un mail cu raspunsurile mele. Nu imi dau seama cum sa fac recomandarile.

  • draghiamargareta la 23 Martie, 2009

    -Marmaris
    -Corfu
    -Kusadasi
    -Canakale
    -Paralia Katerini
    -Thasos
    -Halkidiki
    -Bodrum

  • draghiamargareta la 23 Martie, 2009

    Pot sa ma laud ca am calatorit prin Europa si am vazut cate ceva;Austria si Elvetia;Spania si Portugalia;France al carte;Cehia si Slovacia;Belgia,Olanda,Luxemburg;Grecia;Bulgaria.Am vazut multe locuri si am amintiri frumoase.Voi incepe sa povestesc incepand de maine ce ma impresionat mai mult si poate o sa mi aduc aminte si niste intamplari hazlii.Margareta.

  • draghiamargareta la 24 Martie, 2009

    Peripetiile au inceput dupa ce am iesit din tara pt.ca pana am ajuns in Grecia la Siderocastro au fost 2 defectiuni la autocar cu stationare de cca 2 ore fiecare,una dupa Ruse si una dupa Sofia.A doua zi cand sa plecam spre Halkidiki s-a renuntat pt.ca ploua cu galeata.Cand am ajuns la Salonic era soare si frumos.Am ajuns la Paralia si dupa cazare a inceput ploaia.Urmatoarele zile insa au fost placute si le am combinat cu plaja si excursii la Muntele Olimp,la Meteora si Atena.Dar la intoarcere iar am patit-o pentru ca la 30 km de Ruse iar s-a stricat autocarul intr-o curba si am fost supervizati de 2 masini ale politiei bulgare si pe fata si pe spate.Defectiunea s-a produs la ora 19.50 si pe la 1.30 a venit un autocar din Romania al carui sofer s-a chinuit pana la 3.30 sa o repare.Nu a reusit si a chemat depanarea de la Bucuresti,autocarul aramas pe loc,iar pe noi ne a transportat la Bucuresti.Nu e prea hazliu,dar asta s-a intamplat.

  • draghiamargareta la 25 Martie, 2009

    La Paralia este f.frumos.Am fost cazata la hotel Persa Atlantis care este localizat la 10m de plaja.Este un hotel dragut,curat,care ofera servicii de calitate si un personal de deservire amabil.Pentru ca sunt pe principiul ca trebuie sa vezi cat mai multe locuri frumoase mi ar place sa ajung anul acesta in Corfu.

  • draghiamargareta la 26 Martie, 2009

    Aici dar dupa cum stiu pentru toate traseele turistice se organizeaza seri specifice locului.Seara greceasca e foarte frumoasa si plina de surprize.Am invatat sa dansez sirtaki si m-am distrat de minune.Mie imi plac serile grecesti pentru ca sunt vesele si antrenante.Daca nu voi ajunge in Corfu poate reusesc sa vad Halkidiki.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro