Acest concurs a fost publicat pe data de 27 Ianuarie 2020
1 x Voucher de calatorie de 3500 lei, 41 x Kit pentru copt

Castiga o excursie culinara sau accesorii pentru copt

  • Concursul s-a terminat pe 01 Martie, 2020
  • Tip concurs: tragere la sorti, jurizare, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x Voucher de calatorie de 3500 lei, 41 x Kit pentru copt

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza unul din cele patru mixuri de baza de la Dr. Oetker ce va fi folosit in prepararea retetei alese si acceseaacza meniul de pe pagina de concurs mixuri.droetker.ro/provocare/, sectiunea “Accepta Provocarea”.
  2. Prepara reteta aleasa si selecteaza mixul de baza achizitionat de la care ai inceput prepararea retetei + incarca o poza cu produsul realizat in urma mixului si a retetei alese impreuna cu ambalajul cu mixul de baza ales (in imagine trebuie sa apara preparatul + ambalajul produsului/mixului folosit la preparare) .
  3. Redacteaza reteta preparata in sectiunea dedicata si care se incadreze in maxim 150 de caractere + datele tale de contact in formularul de concurs de pe mixuri.droetker.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro