Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Iulie 2013
10 x schimb de ulei gratuit marca Mobil 1 + rama foto digitala, 1 x sejur la o cursa de
lux in Iasi la desfasurarea Raliului Iasului + cursa cu pilotul + portbagaj de masina Thule, 1 x pereche de ghete profesionale + autografe din partea pilotilor BCR Leasing Rally Team, 1 x card BCR Leasing IFN cu valoarea timbrului de mediu

Castiga o cursa cu pilotul + portbagaj de masina Thule, ghete de raliu sau alte 11 premii

  • Concursul s-a terminat pe 15 Septembrie, 2013
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

10 x schimb de ulei gratuit marca Mobil 1 + rama foto digitala, 1 x sejur la o cursa de lux in Iasi la desfasurarea Raliului Iasului + cursa cu pilotul + portbagaj de masina Thule, 1 x pereche de ghete profesionale + autografe din partea pilotilor BCR Leasing Rally Team, 1 x card BCR Leasing IFN cu valoarea timbrului de mediu

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza un bidon de ulei de 4L din gama Mobil 1, din magazinele Retail si Key Accounts si vino la una dintre etapele desfasurate in orasele: Tulcea, Cluj Napoca,Sibiu, Arad si Bacau in cadrul activitatilor promotionale derulate de brand ambasadorii /ambasadoarele Star Lubricants.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe starlubricants.ro cu datele tale de contact  + restul de date cerute in formular.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro