Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Iulie 2009
<p>
	o consola Nintendo Wii sau un joc Call of Duty 5: World of War, Collectors edition<br />
	</p>

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga o consola nintendo Wii sau un joc Call of Duty 5 World of War Collectors edition

Ce castigi?

o consola Nintendo Wii sau un joc Call of Duty 5: World of War, Collectors edition

Ce trebuie sa faci?
  1. Alege un joc pe care il cunosti si l-ai practicat din lista de jocuri prezentata in pagina concursului, scrie un review inspirat si trimite-l pe adresa de mail web@24fun.ro avand subiectul “2 games 4 fun”.
  2. Dupa publicarea articolului tau la sectiunea "Reviews" a site-ului Bucuresti.24fun.ro, invita-ti prietenii sa te voteze

Important: citeste cu atentie informatiile din pagina concursului si regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (18)
  • la 10 August, 2009

    @Konkurs, se termina pe 20

    "Fa-ti cont pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, participa la concurs pana pe 20 septembrie 2009 si poti castiga una dintre cele 2 console Nintendo Wii sau unul dintre cele 2 jocuri PC – PROTOTYPE.

    Pentru prima luna de concurs (10 iulie – 20 august 2009) te provocam sa intri in competitie pentru castigarea unei console Nintendo Wii (locul 1) sau a unui joc PC - PROTOTYPE (locul 2)."

  • khryss la 10 August, 2009

    Azi am intrat pe forum si am dat peste subiectul unde morph3o a primit voturi si a castigat excursia aceea. M-am bucurat pt el ca a castigat-o. M-am gandit ca este un concurent corect. Acum am dat peste acest concurs si am gasit: morph3o cu Spore - ARTICOL DESCALIFICAT. M-am si mirat pt ca o data ce castigase la un concurs corect m-am gandit ca l-au descalificat pe nedrept. Dar am cautat art lui pe Goagal si am gasit art lui pe computergames.ro
    Tot ce a facut a fost sa inlocuiasca diacrticile. Pacat. Mi-am schimbat parerea despre el.

  • allexxa la 10 August, 2009

    Da, deseori gasesc postate la concursuri raspunsuri furate de pe net exact asa cum le gasesc in locul de bashtina; nu li se face nici o modificare, doar un copy/paste si cu asta considera ca inscrierea lor este rezolvata. Rar sunt descalificati, dar ma bucur ca exista si organizatori vigilenti :) Imi pare rau ptr morph3o, dar furtul ramane furt indiferent sub ce forma se prezinta.

    Totusi, sa nu confundam aceasta descalificare cu excursia castigata. Acel castig a fost corect ptr ca multe dintre voturi au fost obtinute de la konkursomani prin mobilizarea facuta aici, pe site :)))

  • khryss la 10 August, 2009

    id e khryss, l-a mai scris cineva azi gresit, poate nu se vede bine prima litera.
    Excursia si acest concurs sunt 2 concursuri diferite . Nu ma asteptam ca morph3o, sa apeleze la google ca sa participe la acest concurs. Se pare ca m-am inselat in privinta lui. Il credeam un participant corect.
    Felicitari organizatorilor.

  • la 11 August, 2009

    De unde stii ca a fost descalificat pt. ca a furat articolul de pe un alt site? Daca a fost descalificat pt. voturi obtinute fraudulos? Eu nu am vazut sa fie specificat motivul pt. care a fost descalificat. Daca o sa derulezi pagina pana jos, o sa vezi ca scrie ceva despre tentativa de fraudare cu voturi. Cred ca motivul il stiu numai organizatorii. Oricum, rusine lui. Nu conteaza ca furat un articol sau voturi, tot furt se numeste

  • khryss la 11 August, 2009

    eu m-am gandit ca a plagiat ca am vazut ca sub articolul "lui" e pus si site-ul de unde l-a luat. Acum nu mai conteaza adevaratul motiv ci fapta lui.

  • khryss la 11 August, 2009

    incep sa cred ca morph3o este mai "rau" decat tataraseni

    am intrat pe forum si am vazut un sub unde morph3o vinde o imprimnata pe care a castigat-o . cineva a dat un mesaj ca a trisat. mai tarziu vad un alt comentariu cu un link. Intru pe el si ce sa vad? Alt concurs unde a fraudat. Dar ca de data asta a fost prins. Pe acelasi site a castigat de 2 ori.. dar au descoperit tarziu frauda.

    "Autorul fraudei este (fostul) coleg morph3o, poza originală este luată de aici, care apoi a fost mânărită în CS2, dar asemănările sunt evidente. I-am cerut explicaţii pe care nu le-am primit, dar poate mă înfuria şi mai rău cu ele. Să-i fie ruşine"

    deci: la 2 concursuri a fraudat dar a fost prins prea tarziu si la alte 2 concursuri a fraudat dar l-au prins.
    Eu nu cred ca merita sa ajuti un astfel de concurent.

  • carmita la 11 August, 2009

    -draga khrys-de unde sa stim de caracterul lui?-de unde sa stim ce caracter ai tu?sau ,ce caracter am eu?
    deci nu ai de unde sa stii,...
    ajuti doar.... iar asta nu-i de condamnat
    e mai rau cand stii despre cine este vorba si nu anunti...

  • la 11 August, 2009

    Khryss, te inseli. A castigat 3 premii acolo
    "Si uite asa un trisor a plecat cu o imprimanta, un sistem audio si un cooler"
    Daca vreti sa cititi comentariile, accesati adresa (sper sa o deblocheze konkurs):
    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    Felicitari noua ca l-am ajutat sa castige o excursie fara sa fraudeze...

  • khryss la 11 August, 2009

    carmita, inainte de a se mai lua initiativa sa se stranga voturi pt cineva, ar treb sa se faca sapaturi in legatura cu aceea pers. Daca la inceput am zis ca este corect, pe urma am zis ca a incercat sa trizeze la un singur concurs, acum cred cu convingere ca el asta incearca sa faca la orice concurs.
    Ma gandesc ca morph3o ar treb ca sa figureze pe forum la " Demasca trisorii "
    Pe link-ul pus de corrnelb este si dovada. Corrnelb, da, ai dreptate. 3 concursuri castigate prin frauda, la al 4-lea a fost prins. Si pe Bucuresti.24fun.ro a incercat sa fraudeze dar, l-au prins.
    Si voi , cei de pe konkurs, ati ajutat un trisor sa castige un concurs. Eu eram la mare cand s-a facut aceea strigare si ma bucur ca nu eram in oras ca l-as fi votat si eu.

  • Raammoonnaa la 12 August, 2009

    Eu am avut initiativa sa-l ajutam pe morph3o. Habar n-aveam cine e, am citit un comentariu in care spunea ca are nevoie urgenta de voturi, stiam ca face parte din comunitate ca-l mai vazusem postand, am vazut ca e real faptul ca e pe locul 2 si votarea dureaza o sg zi si mi-am zis ca n-ar fi rau sa-l ajutam.

    Nu cred ca-i gresit faptul ca a fost ajutat. Poate va intelege ca exista si cai oneste prin care se poate obtine un castig si va renunta la cele incorecte.

  • crazykiller la 12 August, 2009

    intrati la forum -> demasca trisorii...

    @ raammoonnaa : sau va intelege ca ii merge bine daca triseaza si va continua asa... si tind sa cred ca ar merge pe calea asta,si eu cred ca as face la fel...

    deci cine e prins,e demascat si oferit justitiei konkurs.ro

  • khryss la 19 August, 2009

    Raammoonnaa - inainte de a mai decide pe cine sa ajutam sau nu e bine sa intrebi si comunicatatea de aici daca stie ceva despre aceea persoana ca sa nu se mai ajunga ca-n situatia lui Morph3o, daca nu comentariul tau (Morph3o a dat bir cu fugitii. Nu ascunzandu-te rezolvi lucrurile neplacute. Sincer, esti o mare dezamagire :(((( ) o sa-l revedem adresat si altor persoane.

  • anessa_barbie la 01 Februarie, 2010

    vreau sa castig

  • stupidcow la 01 Februarie, 2010

    Cam tarziu, concursul s-a incheiat

  • pescarus la 01 Februarie, 2010

    si eu vreau sa castiggggggg,dar la loto:))

  • cyucy la 01 Februarie, 2010

    iti spun eu nr castigatoare :D :6,13,27... =))

  • pescarus la 01 Februarie, 2010

    :)),da,multumesc,ma bazez pe tine:)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro