Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Februarie 2010
10 x o caseta luminoasa in forma de inima, inscriptionata cu numele tau si al perechii tale pe Aleea Indragostitilor din Parcul Cismigiu, Bucuresti

Concurs Februarie 2010

Castiga o caseta luminoasa in forma de inima, inscriptionata cu numele tau si al perechii tale

  • Concursul s-a terminat pe 14 Februarie, 2010
  • Sursa: Kissfm.ro
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

10 x o caseta luminoasa in forma de inima, inscriptionata cu numele tau si al perechii tale pe Aleea Indragostitilor din Parcul Cismigiu, Bucuresti

Ce trebuie sa faci?
  1. Completeaza formularul de inscriere la promotie, introducand datele proprii de contact, si sa uploadeze o poza de cuplu reprezentativa pe pagina de concurs a site-ului kissfm.ro ( click aici )
  2. Invita-ti prietenii sa te voteze!


Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • Ramona13 la 02 Februarie, 2010

    Mult mai importanta decat campania pe care o prezentati mai sus este o alta campanie organizata tot de kissfm, dedicata tot indragostitilor, dar care are un premiu mult mai important, absolut spectaculos : organizarea unei nunti all-inclusive in valoare de 20000(douazeci de mii!) de euro!!!
    Multa bafta celor care vor participa si, desigur, casa de piatra!
    detalii se gasesc chiar urmand link-ul kissfm.ro postat de voi mai sus ( <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.kissfm.ro/concursuri/33/Kiss-4-Love.html">http://www.kissfm.ro/concursuri/33/Kiss-4-Love.html</a>)

  • anca64 la 03 Februarie, 2010

    Da, ramona13, premiul de 20.000 euro ne-ar fi ajutat si pe noi, cei luati deja :)

  • ianis28 la 14 Februarie, 2010

    premiul consta intr-o nunta...nu in bani gheata ...asa ca cei luati deja,,,au avut bani sa se ia...acu sa lase si pe cei ce nu au si vor sa se ia.

  • Ramona13 la 14 Februarie, 2010

    Nu-ti ia nimeni nimic. Mai bine concentreaza-te pe sansele tale la castig decat sa-ti pierzi vremea cu banii pe care i-au avut sau nu altii pentru a se casatori. Citeste mai atent mesajul postat de @anca64 ca sa intelegi ce a vrut sa spuna.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro