Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Decembrie 2008
o caseta de bijuterii de la AllStyle.ro 

Concurs Decembrie 2008

Castiga o caseta de bijuterii de la AllStyle.ro

Ce castigi?

o caseta de bijuterii de la AllStyle.ro 

Ce trebuie sa faci?
Scrie un comentariu la articolul de pe magazinechic.blogspot.com in care sa spui ce produse/ obiecte/ cadouri vei cumpara tu online pentru Craciun.(click aici)
Nota curenta: 3.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • anelia3000 la 11 Decembrie, 2008

    pai nu stiu sigur ce o sa cumpar dar, ma gandesc la ceav ce ramane amintire o vaza-pt mama, ceva .. un breloc- pt tata.. sau eventual ceva din argint in funcite de bani :(

  • pollet_a la 11 Decembrie, 2008

    Trebuie sa si cumpar sau sa scriu cam ce as cumpara... , as cumpara eu mai multe...dar, sa vedem care va fi bugetul...personal.

  • jadeeed la 17 Decembrie, 2008

    Cum vor face ei acordarea premiilor? Adica...trag la sorti...dar oricine se poate da drept usur-ul care a postat comentariul respectiv? Nu prea ma pricep, poate ma lamuriti voi. :P

  • istocdaniela la 17 Decembrie, 2008

    sincer anul asta nu pot sa ma gandesc la mine ...dar am sa incerc sa cumpar macar cateva jucarii pt cei trei copii ai mei ..doar atat imi pot permite anul acesta de sarbatori!!!!sper ca la anul care vine sa ne fie mai bine!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro