Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Noiembrie 2009
o canapea si un fotoliu  oferit de Mobdeco

Concurs Noiembrie 2009 - Decembrie 2009

Castiga o canapea si un fotoliu

  • Concursul s-a terminat pe 20 Decembrie, 2009
  • Sursa: Casamea.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

o canapea si un fotoliu oferit de Mobdeco

Ce trebuie sa faci?
Inregistreaza-te pe site-ul casamea.ro si inscrie-te la newsletter ( click aici )
Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (17)
  • andreeac85 la 26 Noiembrie, 2009

    foarte frumos concursul :) mi-ar placea un fotoliu ..

  • lumy52 la 26 Noiembrie, 2009

    frumoasa canapea,mi-ar prinde bine si mie una ,pt. ca a mea s-a rupt si nu mai am pe ce sa dorm cu copii.

  • baubau2006 la 27 Noiembrie, 2009

    garantat veti fi printre castigatori,datorita posturilor de mai sus :)
    si eu mi-as dori o canapea poate si fotoliul sa le pot face cadou bunici mele care se afla in canada , o sa-si poata primi mai cu drag zecile de nepoti ce`i are :))

  • ducesa la 27 Noiembrie, 2009

    si eu mi-as dori una ,pentru ca acum vreo trei ani mi-am cumparat o canapea ,care scartaie doar daca te misti .....

  • rattheo la 27 Noiembrie, 2009

    poate daca te misti mai cu talent nu mai scartaie!

  • baubau2006 la 27 Noiembrie, 2009

    nu mai visati la mult ravnita canapea ca a mea este.stop cu texte tip "mi-as dori" "as vrea" "mi-ar prinde bine" ca nu gastigati nimic.eu castig si asta sa fie clar !!! pun pariu ca toti participantii aveti canapele tapitate,piele,imitatii (ultima moda) doar ca asa suntem noi romanii,cu cat avem mai mult cu atat vrem si mai mult.e normal,doar nu o sa intre un tip din afumatii de jos,ce se afla la 1800m alt, ce are contact cu civilizatia 1 pe luna si atunci coboara la oras din motiv ca nu`i vine pensia,iar ii este lene prea comodului postas sa urce pana sus la cele 3-4 case ratacite prin padure si izlazuri.Am mai spus-o si la alte concursuri lasati "rugamintile" si visele de ati fi castigatori.Nu dau 2bani pe vreunul din participant cei ce posteaza astfel de concursuri pe diferite siteuri.Singurul lucru ce-l urmaresc este promovarea altor zeci de produse si-n unele cazuri traficul.Revenitiva.

  • aloha la 27 Noiembrie, 2009

    mi-ar placea sa imi schimb canapeua si fotoliul cu altele noi, cine nu ar vrea? asa ca imi doresc succes, bafta si noroc. :)

  • Kity la 27 Noiembrie, 2009

    Ne-ai asasinat cu comentariile tale (acesta si celelalte postate pana acum). O insiruire de cuvinte in care cu greu gasesti vreo logica, greseli gramaticale pe care nici elevii de scoala primara nu le mai fac, etc.Ti-ai ales foarte bine pseudonimul, pentru ca esti un veritabil bau-bau al limbii romane si al minimei logici in redactarea unui text scris :)

  • Kity la 27 Noiembrie, 2009

    Cei care nu sunt din Bucuresti sa tina neaparat seama de acest paragraf din regulament :

    "Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier, castigatorul urmand sa suporte toate taxele de curierat rezultate. Revendicarea premiilor se face in teremn de maxim 14 zile calendaristice de la data publicarii lor pe siteul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>"

    Asadar costul transportului este suporatt de castigator, cost care cu siguranta este foarte mare avand in vedere obiectele transportate.

    Nici pentru bucuresteni nu este cu mult mai simplu, pentru ca daca nu ai cu ce transporta si trebuie sa platesti o masina,si daca mai locuiesti si foarte departe de zona centrala (Nerva Traian), cheltuielile sunt destul de mari.

    Bafta tuturor celor care participa!

  • Kity la 27 Noiembrie, 2009

    suportat*

  • baubau2006 la 30 Noiembrie, 2009

    posturile mele nu denigreaza nici o persoana, nu fac referire la un user anume,sunt pur si simplu pareri si in acelasi timp dezagorduri fata de concursurile de genu...referitor la capacitatea mea in exprimare cat si corectitudinea si coerenta textului mi le asum si-mi apartin in totalitate.daca tu nu-mi intelegi posturile sunt problemele tale, ca-mi urmaresti greselile gramaticale iar e problema ta dar ele provin in urma unei extra dexteritati, nu stau sa fac editari si montaje.sunt natural si inpartasesc ideile de moment unde cred ca este cazul si unde alte posturi imi capteaza atentia.nu desfintez pe nimeni, nu critic o anume persoana, nu caut polemici.consider ca nu trebuie sa fiu inzestrat cu extra cunostinte si studii pentru a avea curajul de a face un simplu coment.in fine succes si tie si cum am mai spus, eu castig.

  • baubau2006 la 30 Noiembrie, 2009

    uitasem, te-ai legat de tot ce inseamna persoana mea pe site pana si de pseudonimul meu.App, stii cine a fost celebra kity?adevart, mai rasunator decat baubau :)
    scuze de off topic

  • khryss la 30 Noiembrie, 2009

    chiar daca are greseli gratamicale eu reusesc sa citesc foarte repede si sa inteleg ceea ce a vrut sa spuna. chiar daca scrie cu g in loc de c, chiar daca nu pune cratima, chiar daca scrie cu n in loc de m ... textul lui se intelege.

    Inca ceva, daca te-ai uitat, la toate concursurile de pe acest site scrie txt pe care tu l-ai postat aici. Nu e prima data cand pun acel anunt.

  • khryss la 30 Noiembrie, 2009

    gramaticale

  • Kity la 30 Noiembrie, 2009

    Da, observasem. M-am gandit, totusi, ca e posibil ca nu toata lumea sa citeasca acel paragraf inainte de a se inscrie.

  • ispasa la 11 Decembrie, 2009

    sper sa castig eu s-a fac cadou soacrei mele

  • ellemissela la 21 Decembrie, 2009

    CASTIGATOR - Mihaela Florea - Bucuresti

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro