Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Martie 2010
o camera foto, un telefon cu camera foto, o rama foto digitala

Concurs Martie 2010 - Iunie 2010

Castiga o camera foto, un telefon cu camera foto si alte premii [Concurs anulat]

Ce castigi?

o camera foto, un telefon cu camera foto, o rama foto digitala

Ce trebuie sa faci?

IMPORTANT: Acest concurs a fost anulat. Organizatorii au decis sa redirectioneze premiile (contravaloarea lor) catre Festivalul international de teatru Atelier din 6-12 iunie 2010 de la Baia Mare.

 

Trimite un mail la adresa asociatiaculturalais@gmail.com cu poze care sa se inscrie in tema "Redescopera satul" + numele pozei si o scurta descriere a zonei unde a fost facuta si numele autorului.

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (15)
  • andreeac85 la 01 Martie, 2010

    un concurs foarte frumos :)

  • kalasnikov la 01 Martie, 2010

    imi place tare mult blogul care organizeaza concursul :)) au un singur post pe blog... si imi place ca la blogroll au lasat link-urile catre wordpress :)) ........

  • amola la 01 Martie, 2010

    pacat ca este vorba doar de Maramu.

  • andreeac85 la 01 Martie, 2010

    Zona pentru care facem documentarea prin acest concurs este zona Chioarului , intre satul Sasar de langa Baia Mare si satul Mesteacan , la iesirea din judet . :( am poze din alte zone ale Maramuresului :) chiar am postat una dar nu intra in concurs :( bafta

  • kalasnikov la 08 Martie, 2010

    ... si cultura asta :)) citat din marii oameni de cultura care organizeaza concursul: "Satul în fotografii (în afară de concurs)"
    fotografii in afara de concurs? =)) multi... ajung mari oameni de cultura la noi...

  • stefan8724 la 10 Martie, 2010

    @kalasnikov
    ia nu mai fa tu pe desteptul aici. pe blog scrie clar: Frumuseţea satului românesc ne obliga , cu acordul participanţilor, ca fotografiile care nu se incadrează de această data în cerinţele Regulamentului, să fie totuşi expuse .
    tu esti ca un mascarici aici, nu e singurul concurs unde te bagi ca sa arati tuturor cat de inteligent esti

  • stefan8724 la 10 Martie, 2010

    si avand in vedere data la care incepe concursul (ai un spirit de observatie de invidiat. pana si de cartite) forumul din cate am observat a fost creeat si completat pe parcurs. si nu inteleg ce treaba are cultura cu o "asa zise greseala" pe care din pacate, numa tu ai observat-o? te crezi mai cult daca dai din papagal?

  • baubau2006 la 10 Martie, 2010

    du-te nene la somn ca e 2dimineata, nu mai cauta polemici, este postul pastelui, te bate Dumnezeu...

  • kalasnikov la 10 Martie, 2010

    Sa spunem lucrurilor pe nume. Nu stiu cine esti, dar dand cu presupusul...
    Cat de idiot poate fi cineva care are un site cat de cat serios, sa isi trimita vizitatorii catre un blog pe care nu are ce vedea, desi pozele se trimit prin e-mail?
    Am observat ca dupa ce am scris aici de blogroll si de continut, s-au facut unele modificari pe blog... De ce nu a fost corectata si "asa zise greseala" pe care am descoperit-o? Pentru ca nu am zis cum se scrie corect? Mars repede pe blog si in loc de "in afara de concurs" scrie "in afara concursului"...
    Daca tot organizezi concursuri, du-te putin la scoala si... cum o sa faci cu 7 ani de-acasa care iti lipsesc?
    Eu am scris si in alta parte ca fac alergie la...

  • kalasnikov la 10 Martie, 2010

    Inca ceva. Daca tot folosesti limba romana pe blog (scuze, romana forestiera/de balta am vrut sa zic), in loc de "about" poti sa pui "despre" sau "regulament"... Asa apare exact ca unele minoritati care incearca sa vorbeasca in limba lor si zic un cuvant in limba respectiva si 3 in romana :)). Asta era asa ca sa iti arat ce mare incredere am in...

    In comentariul de mai sus am uitat sa precizez ca inscrierea in concurs cu pozele trimise prin mail, nu incarca cu nimic site-ul si ca a-ti face un blog pt a organiza un concurs si de a-ti trimite traficul catre un blog fara continut (ce ai pus tu dupa ce am facut primul comentariu, nu mi se pare a fi continut) mi se pare o mare prostie si cel care procedeaza astfel...

  • stefinica la 10 Martie, 2010

    Mai C. ce ne-am face noi fara tine!!!Sper numai sa nu-ti mai inchida contul:))

  • ACIS la 10 Martie, 2010

    Multumim domnului kalasnikov pentru observatiile pertinente. Am facut corecturile sugerate. Nu va luati de domnul Stefan , nu are nici o legatura cu site-ul , blogul si concursul. Daca ne contactati pe adresa mentionata in pagina blogului veti primi un mesaj privat cu raspunsuri la intrebarile (dilemele )d-voastra.

  • ACIS la 10 Martie, 2010

    Pe de alta parte citind toate posturile d-voastra, am remarcat tinuta eleganta a limbajului si grija fata de limba romana "scrisa" pe care o manifestati ca respect pentru ceilalti participanti la dialog.
    Avand in vedere faptul ca iarna nu se da plecata, ca abia a fost lansat concursul, ca tema concursului ingradeste intr-un fel larga participare a fotografilor amatori care au in fisiere fotografii deja facute .... e de inteles faptul ca nu avem inca fotografii in concurs.
    Cei care ne-au trimis, au primit fiecare cate un mesaj in care era rugat sa reciteasca regulamentul concursului si i se propunea, daca isi dadea acordul, ca fotografia sa fie pusa la cealalta sectiune " in afara concursului" :))
    Inca odata va multumim pentru atentia cu care urmariti acest concurs!

  • kalasnikov la 10 Martie, 2010

    Imi cer scuze pt. confuzie si pt. limbaj. Data trecuta cand am intrat pe site, nu am avut timp sa stau prea mult si mi se parea cam ciudat ca site-ul unei asociatii sa organizeze un concurs pe un blog fara continut. Am vazut ca Asociatia Culturala Ion Sasaran a luat fiinta in luna februarie 2010...

    Va doresc mult succes in tot ceea ce intreprindeti

  • pollet_a la 20 Martie, 2010

    Pozele trebuie sa fie dintr-o anumita zona?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro