Acest concurs a fost publicat pe data de 25 August 2020
33 x masinuta electrica pentru copii Audi R8

Castiga masinute electrice pentru copii

 • Concursul s-a terminat pe 16 Septembrie, 2020
 • Sursa: Woobox.com
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

33 x masinuta electrica pentru copii Audi R8

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza oricare 5 bucati CAPRI-SUN din magazinele Auchan si inscrie numarul bonului fiscal in formularul de concurs de pe woobox.com impreuna cu datele tale de contact.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (6)

 • konkuser152728 la 26 August, 2020

 • konkuser152728 la 26 August, 2020

  Bună ziua! Eu nu înţeleg de ce trebuie să achiziţionez produsele respective doar din anumite magazine respectiv Auchan în cazul dumneavoatră în cazul în care eu locuiesc într-un oraş unde nu avem magazinul respectiv!!!

 • konkuser152728 la 26 August, 2020

  Poate doresc să câştig şi eu o maşinuţă electrică pentru piciul meu şi nu sm posibilitatea!Aştept răspuns din partea organizatorilor acestui concurs .Iar pe viitor să fie şi alte magazine incluse nu numai un magazin !Mulţumesc!

 • konkuser147925 la 26 August, 2020

  konkuser152728 Numai asteapta linistita raspunsul ca va veni de Pastele Cailor! Concursurile nu sunt facute special pentru tine sau altul, sunt unele orase unde este prezent un magazin si nu este altul! Asta e! Deci impaca-te cu ideea cu nu tu faci regulile ci organizatorul concursului!

 • konkuser128498 la 28 August, 2020

  konkuser152728

  mai sus ti sa raspuns deja, organizatorii fac unde isi vand produsele sau au contracte cu magazinele pt a face concursul acolo.

  Poti intra pe saitul lor si sa le dai mail sa le spui aceste lucruri, aici degeaba le scrii nu vor vede, desi nici acolo nu se stie daca iti vor raspunde/

  Cat de premii..sa fim seriosi, e concurs participam toti, fix pt premii, nu ne dam motivele pt ce dorim si ...altele, e aiurea, urasc genul asta de mesaje unde cei ce scriu au impresia ca impresioneaza organizatorii cu povestea lor si au prioritate, e suficent ca sunt concursuri deja organizate si isi dau premiile intre ei, macar noi sa fim corecti

 • konkuser140833 la 03 Septembrie, 2020

  daca castig masinuta o donez cu jumatate din pret in contul Alessiei sma1

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro