Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Decembrie 2008
o masina

Concurs Decembrie 2008

Castiga masina anului 2009 in Romania!

 • Concursul s-a terminat pe 11 Decembrie, 2008
 • Sursa: Tvr.ro
 • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

o masina

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs de pe tvr.ro mentionand care crezi ca va fi masina anului in Romania in 2009.(click aici)
Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
 • mary_loveolyne la 04 Decembrie, 2008

  suuper tare

 • 0720713863 la 04 Decembrie, 2008

  as vrea sa castig si eu o pereche de cizme

 • konkurs la 04 Decembrie, 2008

  Daca nu ai participat deja, testeaza-ti creativitatea in concursul organizat de Papucei.ro (poti castiga o pereche de cizme):

  <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

 • traveller la 12 Decembrie, 2008

  Voi v-ati uitat aseara la modul in care s-a facut extragerea? aiureala pe fata..Camera avea prim plan pe laptop, tipul care prezenta l-a chemat pe notar, zice-se sa fie aproape pt a nu exista vreun dubiu, si cum a facut un click, a aparut o foaie alba scrisa in Word , pe prmul rand scria Castigator principal.... si dedesubt scria Rezerva 1...,Rezerva 2...,Rezerva 3...Asta insemna ca extragerea s-a facut cu mult inainte, nu ca era in direct, pt ca logic ar fi fost ca extragerea electronica sa aiba loc cum apare la concursul ,,Stii de la ProTv''(care are loc tot aici, pe konkurs.ro, dar iti arata cum de s'a extras persoana care a fost desemnara castigator)...Mare dezamagire!!!

 • traveller la 12 Decembrie, 2008

  ...concursul la care ma refeream poate fi cautat tastand ..Stirile ProTv'', nu ..Stii de la ProTv''.E cel la care se castiga zilnic un telefon si la final e o masina Nissan parca.oricum, acolo se vad extragerile electronice video, nu cum a fost aseara la tv la masina anului 2009.

 • konkurs la 12 Decembrie, 2008

  concursul nu se desfasoara "aici, pe konkurs.ro" ci este prezentat/listat/promovat pe konkurs.ro :)

  Sunt de acord cu Traveller, daca asa a fost extragerea, nu prea pare sa fi fost live cu adevarat

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro