Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Ianuarie 2009
3 x voucher de cumparaturi pe <a href="http://www.miniblu.ro/" target="_blank" rel="nofollow">Miniblu.ro</a>, in valoare de 500 ron

Concurs Ianuarie 2009 - Iunie 2009

Castiga jucarii si hainute in valoare de 500 RON pentru puiul tau!

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iunie, 2009
  • Sursa: Bepanthen.ro
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

3 x voucher de cumparaturi pe Miniblu.ro, in valoare de 500 ron

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe bepanthen.ro cu datele tale personale.(click aici)
  2. Incarca pe bepanthen.ro o poza cu copilul tau si invita-ti prietenii sa o voteze.(click aici
Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (21)
  • gizika la 09 Ianuarie, 2009

    Vai!-eu as fi cea mai fericita mama!!

  • analis la 10 Ianuarie, 2009

    E bun dar numai ca ma uitam la top 3 si am remarcat ca fetita de pe primul loc are 1000 si ceva de voturi dar doar 11 persoane i-au eschis poza sa o vada.Cam ciudat.Mai bine faceau un concurs cu jurizare.Ar fi fost mai corect.

  • lilistoica la 11 Ianuarie, 2009

    de 2 zile incerc sa votez poze la concurs si nu merge ,este ceva in neregula ?

  • lilistoica la 11 Ianuarie, 2009

    dau vot pe stelute iar cind revin dupa citeva minute sunt voturile neschimbate ce se intimpla

  • saria la 12 Ianuarie, 2009

    Chiar am observat si eu dupa ce m-am inscris in concurs ca sunt o groaza de persoane care fraudeaza, chiar nu se verifica voturile???

  • daniian la 12 Ianuarie, 2009

    La concursurile cu voturi nu particip, pentru ca nu am cui sa ii spun sa ma viteze, pentru ca nu am "liste" de asa-zisi prieteni. Mi se pare foarte corect sa se faca o jurizare din partea organizatorilor.

  • vios77ro la 20 Ianuarie, 2009

    se poate vota aceeasi poza in fiecare zi sau o singura data o poza. daca e valabil a doua varianta eu cred ca e imposibil ca cineva sa aiba atatea voturi cum au cei din primele pozitii.nu credeti ?

  • evaleriu28 la 02 Februarie, 2009

    Cred ca ceva nu e in ordine cu acest concurs.Prea multi prieteni si cunostinte voteaza concomitent. Verificati daca se joaca corect.

  • evaleriu28 la 02 Februarie, 2009

    Stie cineva sa-mi explice de ce numai locul 1 este votat cu sute de voturi pe ora la bepanthen.ro ?

  • madalina09 la 14 Februarie, 2009

    In primul rand vreau sa le multumesc celor care se ocupa de acest site pentru ca au ales-o pe fetita mea ca 'emblema'a concursului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    2.sa le raspund mamelor care sunt nedumerite de ce se intamla cu voturile,...voturile sunt bine verificate si eu am avut la inceput aceeasi problema si m-au lamurit cei de la bepanthen cum sta treaba,exista un calculator care verifica fiecare adresa in parte(ex.mamei mele nu ii venea confirmare si am luat legatura cu ei, mi-au dat date despre id ora la care am facut inregistrarea in concurs pt a vota)asa ca de frauda nu se pune problema.sunt N modalitati de ati convinge prieteni sa voteze si de la prieteni pleca link-ul mai departe.Bafta in concurs participantilor

  • camip la 11 Martie, 2009

    nu e adevarat.exista calc.cu ip dinamic care dau sute de voturi pe ora..eu am mii de prieteni pe site-uri si nu se ajunge la un asemenea punctaj.nu sunt participant la acest concurs,dar am citit cat minte mamica.si e ridicol .

  • Ioana24 la 07 Mai, 2009

    Madalina cum poti sa minti in halul asta???dc nu spui dragutza care e sistemul? creezi sute de conturi si votezi!!!cine crezi ca te crede cu asemenea gogosi? a si apropo mai multa lume a trimis mail organizatorilor si raspunsul lor nu a fost nici macar 1% asemanator cu ceea ce insiri tu mai sus.Organizatorii spun clar ca se poate vota o data de pe un cont, dar restrictie de ip nu e.Si tot ei specifica ca sunt constienti de faptul ca nu e cel mai bun sistem dar ca pe viitor il vor imbunatati.Chiar eu am trimis mail si ei spun asta!

  • Ioana24 la 07 Mai, 2009

    camip sa stii ca nu e nevoie de calculator cu ip dinamic, e suficient un calculator cu ip static.Si de pe ala te pori vota non stop pt ca NU EXISTA RESTRICTIE DE IP.Trebuie sa ai doar conturi suficient de multe.

  • daniian la 07 Mai, 2009

    voi nu v-ati prins inca, ca la concursurile cu votare se gasesc intotdeauna modalitati de trisare? eu ma bucur cand castig un concurs pe bune, cu munca mea. iar la concursuri cu votare nu particip.

  • la 07 Mai, 2009

    eu am luat-o in barba de fiecare data la concursurile cu votare desi, teoretic, as avea in spate peste 70.000 de potentiali votanti :)

  • la 07 Mai, 2009

    Eu daca as stii ca as avea 70 000 potentiali votanti m-as baga, dar cum nu am .. nu ma bag. O singura data am castigat un parfum de la Avon la un concurs prin votare .. cred ca nu a stiu lumea de el ... :) de asta am castigat .. 10 sau 20 de parfumuri au fost...

  • la 07 Mai, 2009

    dar din aia 70.000 te voteaza doar 70... stii treaba cu capra vecinului...

  • la 07 Mai, 2009

    si asta e posibil, eu mi-am promis ca nu voi mai participa niciodata la un concurs prin votare.

  • oanadrag84 la 29 Mai, 2009

    OARE O SA CASTIG EU NU PREA IMI VINE SA CRED DAR SPER

  • pensionar la 29 Mai, 2009

    Si eu sunt de parere ca ar trebui sa facem ceva cu asemenea concursuri unde apar mii de voturi eu am cerut voturi de la sute de oamenidar daca ma voteaza 4-5 de pe un site ca acesta si toate concursurile le castiga cu nonsalanta uni care au cate o data mii de voturi dar nu se sezizeaza nimeni.

  • Irinuk la 29 Iunie, 2009

    stiu ce spui, am participat si eu la concursuri cu votare, si daca intr-o zi am trimis lin-ul la 500 de prieteni pe care ii am pe un site, am primit max.50 de voturi...si nu trebuiau sa se inregistreze sau sa piarda timpul...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro