Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Mai 2010
jucarie pentru bebelusi O-ball, husa pentru balon cu doua baloane, jucarie alint bebe, un cupon de 25% reducere pentru cumpararea unei biciclete din lemn

Concurs Mai 2010

Castiga jucarii pentru copilul tau

Ce castigi?

jucarie pentru bebelusi O-ball, husa pentru balon cu doua baloane, jucarie alint bebe, un cupon de 25% reducere pentru cumpararea unei biciclete din lemn

Ce trebuie sa faci?

Trimite una sau mai multe poze la adresa de mail infoarondgreenbabypunctro cu copilul tau purtand / folosind produse cumparate de la Greenbaby.

sau

Scrie pe blog-ul / site-ul tau despre magazinul Greenbaby, despre un produs pe care l-ai incercat sau despre purtarea bebelusilor / scutecele lavabile + include linkul magazinului in postare + lasa link-ul blogului site-ului tau intr-un comentariu pe pagina de concurs de pe wrapmama.blogspot.com.

sau

Daca nu ai un blog/site scrie despre experientele tale cu produsele de la Greenbaby intr-un comentariu pe pagina de concurs de pe wrapmama.blogspot.com.

sau

Recomanda magazinul Greenbaby si pagina Greenbaby de pe Facebook prietenilor tai de pe pe Facebook + lasa link-ul profilului tau intr-un comentariu pe pagina de concurs de pe wrapmama.blogspot.com.

sau

Alatura-te celor care urmaresc blogul wrapmama.blogspot.com sau devino fan al paginii Greenbaby pe Facebook + lasa un comentariu  pe pagina de concurs de pe wrapmama.blogspot.com.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro