Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Noiembrie 2009
jucarii, carti, papusi, lenjerii si prosoape pentru copii, parfumuri, corsete anticelulita si abonamente la revista mami pentru mamici

Concurs Ianuarie 2010

Castiga jucarii, carti, papusi, lenjerii si multe alte premii

 • Concursul s-a terminat pe 10 Ianuarie, 2010
 • Sursa: Mami.ro
 • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

jucarii, carti, papusi, lenjerii si prosoape pentru copii, parfumuri, corsete anticelulita si abonamente la revista mami pentru mamici

Ce trebuie sa faci?
 1. Alege-ti premiul dorit de pe site-ul mami.ro si da click pe el. (click aici )
 2. Scrie-i Mosului de ce doresti sa-l castigi prin intermediul formularului de concurs de pe site-ul mami.ro ( click aici )
Pont: Iti plac mai multe premii? Ii poti scrie Mosului cate o scrisoare pentru fiecare premiu. Scrisorile nu trebuie sa fie identice. Lui Mos Craciun ii place originalitatea si vrea sa stie de ce iti doresti premiul respectiv. Pentru mai multe detalii acceseaza Regulamentul Oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
 • just_a_kiss la 19 Decembrie, 2009

  Perioada de concurs este 24 noiembrie 2009-20 decembrie 2009.

 • just_a_kiss la 19 Decembrie, 2009

  Linkul spre regulament de pe site da eroare de aceea sper sa nu va suparati daca dau copy-paste la tot regulamentul, in caz ca doreste cineva sa se informeze.


  Regulament tombola

  REGULAMENT OFICIAL
  1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

  1.a. Organizatorul campaniei este SC SANOMA HEARST ROMANIA SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Buzesti nr. 85, sector 1, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2509/1999, cod fiscal RO 11570015, cont bancar RO37ABNA4100000000023000 deschis la ABN AMRO WTC, reprezentată de Elisabeth Loesberg, in calitate de Director General.
  Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al Campaniei, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
  1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
  2. DREPTUL DE PARTICIPARE

  Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
  La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu rezidenta in Romania, mai putin angajatii societatilor SC Sanoma Hearst Romania si ai companiilor implicate in desfasurarea campaniei (agentii de publicitate, companii de distributie, furnizori de servicii necesare desfasurarii campaniei, parteneri media, parteneri strategici), precum si rudele lor de gradul I.
  3. PERIOADA DE DESFASURARE

  Concursul se va desfasura incepand cu data de 24 noiembrie 2009 si se va incheia la data 20 decembrie 2009. Inscrierile in concurs se vor opri la data 20 decembrie 2009. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare.
  4. MECANISMUL CONCURSULUI

  Cum se participa la concurs:

  La concurs poate participa orice membru al site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Ca sa fie inscris in concurs, fiecare participant trebuie sa trimita o scrisoare in care sa nespuna de ce isi doreste sa castige unul dintre premiile oferite. Daca isi doreste mai multe premii, participantul trebuie sa trimita cate o scrisoare pentru fiecare premiu dorit.

  Pentru a participa trebuie folosit exclusiv formularul dedicat, aflat in pagina fiecarui concurs din cadrul Tombolei. Nu vor fi luate in considerare scrisori publicate in alte locuri din site: comentarii, forum s.a.m.d.
  5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

  a. Castigatorii vor fi alesi pe 23 decembrie, prin tragere la sorti.

  b. Castigatorii vor fi anuntati pe 23 decembrie, in pagina de premii.
  8. PREMII

  10 x pachete REVLON

  10 x jucarii

  4 x papusi Nadia

  10 x carti figurine magnetice "Insula Animalelor"

  3 x pachete carti de povesti

  4 x tinute de la Tara Fashion

  3 x seturi de produse Bioderma

  3 x lenjerii de pat

  5 x corsete anticelulita

  2 x pachete cosmetice Sanosan

  10 x abonament 1 an la revista mami

  Valoarea totala a premiilor este de 9.240 lei. Premiile nu se acorda in bani.

  Pe parcursul concursului pot fi adaugate si alte premii.

  Revedincare premii.

  Premiile vor fi revendicate in termen de 30 de zile de la data anuntarii castigatorilor si vor fi ridicate de la sediul Sanoma Hearst Romania SRL incepand cu ziua urmatoare anuntarii castigatorilor de catre cei cu domiciliul in Bucuresti si expediate prin curier/Posta in intervalul dintre Craciun si Revelion castigatorilor cu domiciliul in afara Bucurestiului.
  9. TAXE SI IMPOZITE

  Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII.
  Premiile nu se acorda in bani, iar eventuale impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal.
  Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.
  10. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

  Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, fiind publicat pe adresa web<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
  11. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

  Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.
  La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> - Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti nr. 85, Sector 1, Bucuresti, Departament New Media, organizatorul se obliga:
  Sa confirme in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele personale ale solicitantului;
  Sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile legale;
  Sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
  12. DISPOZITII FINALE

  Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
  Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
  Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
  Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
  Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
  Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe urmatoarea adresa: Sanoma Hearst Romania, Str. Buzesti, nr. 85, Sector 1 Bucuresti, Departament New Media, pana la data la care acest regulament produce efecte. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va mai lua in consideratie nici o contestatie.
  13. INCETAREA CONCURSULUI

  Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.
  14. LITIGII

  Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 • cnicol la 23 Decembrie, 2009

  stiti cumva unde afiseaza castigatorii?

 • cnicol la 23 Decembrie, 2009

  am aflat,este un link pe forum

 • ada90 la 26 Decembrie, 2009

  Premiile si lista castigatorilor
  Mos Craciun a ales! Vezi pe cine va vizita anul acesta.

  Marele premiu
  Dinu Maria Otilia, Suceava

  Vouchere Toyplex pentru copilul tau
  Cristina Calota, Bucuresti

  Amelia Florian, Bucuresti

  Gina Bratu, Bucuresti

  Ana-Maria Bercu, Bucuresti

  Giuseppina Stan, Bucuresti

  Pachete cosmetice Sanosan
  Cosmina Dobrica, Bucuresti

  Craita Neagu, Prahova

  Papusi Nadia
  Fanica Spanu, Braila

  Bianca Stan, Hunedoara

  Laura Simona Rochian, Calarasi

  Manole Cristian, Bucuresti

  Carti de povesti
  Alina-Ionela Abagiu, Constanta

  Paula-Ruxandra Vochin, Bucuresti

  Elena Monica Bujan, Giurgiu

  Jucarii
  Manole Cristian, Bucuresti

  Carmen Penciuc, Suceava

  Roxana Balan, Brasov

  Veronica Despa, Dambovita

  Cristina Popescu, Suceava

  Alina-Beatrice Dascalu, Iasi

  Ramona Tudor, Alba-Iulia

  Monica Medrea, Alba-Iulia

  Mihaela Viziteu, Botosani

  Simona Cristina Epuras, Galati

  Carti cu figurine magnetice
  Elena Angheluta, Vaslui

  Oana Ripanu, Bucuresti

  Petronela Botu, Vrancea

  Crina Ion, Bucuresti

  Delia Moraru, Bucuresti

  Adriana Mitrasca, Salaj

  Veronica Despa, Dambovita

  Cristina Nistor, Costanta

  Catalina Ciobanu, Brasov

  Cristina Popescu, Suceava

  Produse Bioderma
  Mihaela Vlad , Bucuresti

  Adriana Razoare, Bistrita

  Geanina Lupescu,Techirghiol

  Lenjerii de pat
  Mirabela Nichitean, Suceava

  Mariana Erbaru, Vrancea

  Anda Leonte, Teleorman

  Truse cosmetice
  Natalia Kuba, Arad

  Olga Ostafi, Focsani

  Gabriela Dolhan, Bucuresti

  Tinute de la Tara Fashion
  Violeta Decu , Tulcea

  Elena Manescu, Calarasi

  Moldvan Delia , Sfantu Gheorghe

  Dana Simona Pascal, Suceava

  Corsete anticelulita
  Emanuela Vass , Agnita

  Mihaela Crasovschi ,Bucuresti

  Laura Crauciuc ,Bucuresti

  Alina Rosu, Suceava

  Mihaela Luminita Enache ,Bucuresti

  Abonamente la revista mami
  Aurelia Balbae, Constanta

  Margheoala Constantin, Cugir

  Raluca Toma, Targu Neamt

  Gina Bobeica, Bacau

  Cristina Gherghina, Bucuresti

  Maier Adina Matilda, Mures

  Daniela Dragoi, Bucuresti

  Anca Rudeanu, Arges

  Cristina Blidar, Arad

  Anca Morar, Sibiu

  Seturi Revlon
  Laura Parpalea, Vaslui

  Vaida Ioana-Alina, Salaj

  Marioara Zota, Iasi

  Rodica Michnovici, Suceava

  Mihai Balea ,Sighetu Marmatiei

  Elena Alina Plesoiu, Pitesti

  Nicoleta Pasescu, Bucuresti

  Ana Maria Puscasu, Suceava

  Claudia Belecciu, Botosani

  Florina Denisa Nicolae, Olt

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro