Acest concurs a fost publicat pe data de 02 Aprilie 2016
4 x 2 bilete la meciul de deschidere UEFA EURO 2016™ + city break la Paris, 6 x 2 bilete la meciul de finala UEFA EURO 2016™ desfasurat la Paris + city break la Paris

Concurs Orange Romania Aprilie 2016 - Mai 2016

Castiga invitații VIP la meciul de deschidere UEFA EURO 2016™, Franța-Romania sau la finala

  • Concursul s-a terminat pe 31 Mai, 2016
  • Sursa: Orange.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4 x 2 bilete la meciul de deschidere UEFA EURO 2016™ + city break la Paris, 6 x 2 bilete la meciul de finala UEFA EURO 2016™ desfasurat la Paris + city break la Paris

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza sau prelungeste un contract de voce sau internet mobil, pentru perioada contractuala de minimum 6, 12 sau 24 de luni, indiferent de canalul de achizitie.

SAU

Achizitioneaza sau prelungeste un abonament TV prin satelit pentru perioada contractuala de minimum 12 sau 24 de luni, indiferent de canalul de achizitie.

SAU

Activeaza o asigurare pentru telefon sau tableta, indiferent de canalul de achizitie.

SAU 

Realizeaza o actiune pe platforma „Contul meu Orange”, accesata la www.orange.ro/contul-meu sau prin aplicatia pentru mobil disponibila in AppStore sau Google Play.

SAU

Vizualizeaza un continut, timp de cel putin 5 secunde, in aplicatia Orange TV Go, disponibila pentru sistemele de operare iOS si Android sau pe tvgo.orange.ro.

SAU

Achizitioneaza un ton de asteptare, music disc, un joc, un beneficiu premium in joc, sau un abonament pentru jocuri din Portalul Orange pe mobil (mai putin cele gratuite).

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro