Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Martie 2015
1 x premiu constand in iaurt Activia pentru o luna + set de fitness (saltea fitness + minge gimnastica + elastic pilates)

Castiga iaurt Activia pentru o luna si un set de fitness

  • Concursul s-a terminat pe 16 Aprilie, 2015
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x premiu constand in iaurt Activia pentru o luna + set de fitness (saltea fitness + minge gimnastica + elastic pilates)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Woman2Woman.ro + Activia (daca nu esti deja).
  2. Completeaza formularul de pe pagina de concurs woman2woman.ro cu datele tale + raspunde la intrebarea "Cum te ajuta iaurtul Activia sa te mentii sanatoasa?".
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser124322 la 31 Martie, 2015

    Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata
    castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro