Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Septembrie 2009
<p>
	Participarea la festivalul East West Fest France (transport, cazare si masa) ce se va desfasura la Lille, in week-end-ul 14-15 noiembrie.</p>

Concurs Octombrie 2009

Castiga dreptul de a participa la festivalul East West Fest France de la Lille

  • Concursul s-a terminat pe 04 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

Participarea la festivalul East West Fest France (transport, cazare si masa) ce se va desfasura la Lille, in week-end-ul 14-15 noiembrie.

Ce trebuie sa faci?

Trimite fisierele imagine* precum si autorizatia de utilizare (click aici) si fisa de inscriere (click aici) completate prin email la adresa info@eastwestfest.net cel mai tarziu in data de 4 octombrie 2009.

Trimite autorizatia de utilizare si fisa de inscriere completate si semnate pe posta pana in data de 4 octombrie (data de depunere la posta) la adresa ASOCIATIA CULTURALA EST-VEST, 18, N. BALCESCU, SEINI, MARAMURES.


*Fisierele cu fotografiile alese trebuie sa fie intr-o calitate rezonabila, care sa permita realizarea printurilor (latura mare sa aiba dimensiunea minima de 2000 pixeli). Maxim 3 fotografii proprii. Tema: CULORI.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro