Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Februarie 2015
10 x 8 sticle Perwoll 1L(2 Perwoll Wool & Silk + 2 Perwoll ReNew+ Black + 2 Perwoll ReNew+ White + 2 Perwoll ReNew+ Color)

Castiga detergent Perwoll pentru un an de zile

  • Concursul s-a terminat pe 06 Martie, 2015
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

10 x 8 sticle Perwoll 1L(2 Perwoll Wool & Silk + 2 Perwoll ReNew+ Black + 2 Perwoll ReNew+ White + 2 Perwoll ReNew+ Color)

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Revista AVANTAJE (daca nu esti deja).
  2. Lasa un comentariu la postul de concurs de pe Facebook Revista Avantaje prin care sa raspunzi corect la intrebarea “Despre ce produs Perwoll este vorba in filmuletul de mai jos?”.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • crisp la 09 Martie, 2015

    FELICITARI castigatorilor Oanna Marya, Ion Nicu Sin, Ioana Mihai, Gheorghe Cristian, Vero Adry, Aniela Danuta, Marius Mascot, Dumi Calin, Irina Caba si Maria Nicolae! Va rugam sa ne trimiteti un mail la adresa concursurionline@ringier.ro, in termen de 7 zile, in care sa specificati premiul castigat, pagina de FB unde ati participat si datele dumneavoastra (nume si prenume, numar de telefon si adresa exacta). Multumim tuturor pentru participare!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro