Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Ianuarie 2015
1 x cartea  “Istoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita”

Concurs Prwave.ro Ianuarie 2015

Castiga cartea “Istoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita”

  • Concursul s-a terminat pe 15 Ianuarie, 2015
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x cartea “Istoria lumii. Din preistorie pana astazi – Editie revizuita si adaugita”

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe prwave.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe prwave.ro in care sa spui un eveniment din istorie pe care il consideri important si argumenteaza-ti raspunsul (de ce consideri acel eveniment ca fiind important).
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 26 Ianuarie, 2015

    Bun gasit tuturor :)

    Am intarziat un pic cu alegerea castigatorului pentru ca a fost un proces dificil. Va multmumim tuturor pentru participare – ne-am bucurat sa vedem raspunsurile voastre si a fost interesant sa aflam si care sunt evenimentele relevante din istorie.

    Adevarul este ca au fost multe puncte de cotitura in istoria lumii – dupa cum o arata si raspunsurile voastre si dupa cum veti descoperi oricum citind cartea de fata.

    Ca sa nu mai prelungesc suspansul, o sa spun asa: alegerea castigatorului a fost una dificila. In analiza raspunsurilor s-a urmarit insa argumentatia folosita, informatiile oferite, impactul respectivului eveniment in istorie si coerenta raspunsului.

    Premiul acestui concurs merge la Florin, cel care ne-a adus aminte despre descoperirea penicilinei. Felicitari! Florin, te rog trimite-i datele tale (nume complet, adresa de corespondenta, numar telefon de contact) Iuliei Burtea de la Editura ALL scriindu-i un mesaj pe adresa iulia [.] burtea [@] all [.] ro.
    si felicitari tuturor participantilor pentru raspunsuri – eu va astept cu drag pe blog pentru noi si noi concursuri, cu premii diverse.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro