Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Octombrie 2009
3 x cartea "Invingatorul este intotdeauna singur", de Paulo Coelho

Concurs Octombrie 2009

Castiga cartea "Invingatorul este intotdeauna singur", de Paulo Coelho

  • Concursul s-a terminat pe 15 Octombrie, 2009
  • Sursa: Bookie.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

3 x cartea "Invingatorul este intotdeauna singur", de Paulo Coelho

Ce trebuie sa faci?
  1. Fa o recenzie la orice carte scrisa de Paolo Coelho si citita de tine.
  2. Trimite un mail la adresa bookie.ro@gmail.com cu recenzia facuta de tine + datele tale.

 

Important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • Manu_C la 26 Octombrie, 2009

    Am participat si eu la acest concurs si m-au anuntat la scurt timp ca au postat pe site recenzia mea. A mai fost postata o singura recenzie dupa aceea si intre timp concursul s-a terminat. Le-am trimis un e-mail prin care ii intrebam care este situatia concursului si cand sunt anuntati castigatorii, fara nici un raspuns din partea lor. Concursul s-a terminat acum 10 zile dar nu inteleg de ce nu mai anunta nimik in legatura cu el. Pana la urma ca premiu e o carte, probabil ca nu merita sa ma agit, asa cum nu fac nici organizatorii...

  • Kity la 26 Octombrie, 2009

    O carte este un premiu extraordinar. Cu atat mai mult cu cat autorul este Coelho. Daca nu ti-ai fi dorit acest premiu nu te-ai mai fi ostenit sa scrii si sa trimiti recenzia respectiva. Ceea ce vreau sa spun , ai inteles deja cu siguranta, este ca nu ar trebui sa te lasi, iar daca organizatorii nu au fost multumiti de cantitatea feedback-ului primit pentru concurs 2 participanti...),este problema lor, nu a voastra, cei 2 temerari care ati participat. Nu este "decat o carte". este premiul pentru care te-ai inscris, asa ca nu te lasa, bate-i la cap pana vor avea bunul simt sa afiseze rezultatul concursului. Succes!

  • Manu_C la 28 Octombrie, 2009

    I-am contactat iar pe organizatori pentru a le solicita fie anuntarea castigatorilor si expedierea premiilor, fie sa-mi stearga de pe site recenzia daca nu binevoiesc sa finalizeze acest concurs si sa anunte castigatorii. Bineinteles, nici un raspuns din partea lor. O sa-i mai bat la cap, dar nu stiu daca va ajuta cu ceva, se vede ca nu sunt interesati de imaginea pe care si-o creeaza. Konkurs, ma poti ajuta sa obtin un raspuns de la ei?

  • ladykonk la 28 Octombrie, 2009

    Am contactat persoana care ne-a trimis acest concurs. Revin cand primesc un raspuns.

  • Manu_C la 28 Octombrie, 2009

    Multumesc frumos, sper sa se rezolve intr-un fel situatia.

  • Manu_C la 29 Octombrie, 2009

    Tocmai am primit un mesaj din partea organizatorilor. Au anuntat pe site in cele din urma castigatorii si mi-au solicitat datele necesare pentru expedierea premiului. Uite ca se poate! Multumesc konkurs pentru sprijin!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro