Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Ianuarie 2015
1 x cartea "Cei care schimba Jocul" de la Libraria Online Libris

Castiga cartea "Cei care schimba Jocul"

  • Concursul s-a terminat pe 23 Ianuarie, 2015
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x cartea "Cei care schimba Jocul" de la Libraria Online Libris

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu la pagina de concurs pe dragosschiopu.ro in care sa raspunzi la intrebarea "Te nasti sau devii antreprenor?".

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

  • konkuser119147 la 26 Ianuarie, 2015

    UPDATE 24 ianuarie 2015: Desi au fost foarte multe raspunsuri care m-au incantat si a fost foarte greu sa aleg, mi-a placut foarte mult raspunsul lui Tibi si mai ales intrebarea pusa de acesta: Te nasti sau devii curios pe parcursul vietii? O intrebare la care o sa ma gandesc zilele urmatoare in incercarea de a afla momentul in care curiozitatea mea a luat nastere si mi-a influentat intreaga viata, pentru ca da, sunt o fiinta curioasa.

  • konkuser124322 la 05 Februarie, 2015

    Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin
    contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro