Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Iunie 2019
1 x Card cadou BioMania de 400 de lei, 1 x Card cadou BioMania de 300 de lei, 1 x Card cadou BioMania de 200 de lei, 5 x premiu BioMania in valoare de 100 de lei

Castiga carduri cadou in valoare de 1400 lei

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iunie, 2019
  • Sursa: Biomania.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x Card cadou BioMania de 400 de lei, 1 x Card cadou BioMania de 300 de lei, 1 x Card cadou BioMania de 200 de lei, 5 x premiu BioMania in valoare de 100 de lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol descriind o rețeta proprie folosind produsul Crema bio din nuca de cocos pentru gatit Isola Bio 200 ml (fara lactoza, fara gluten). Include in articolul tau un link catre produsul https://www.biomania.ro/crema-bio-din-nuca-de-cocos-pentru-gatit-isola-bio-200ml-fara-lactoza-fara-gluten.html, dar și catre BioMania - https://www.biomania.ro/.
  2. Distribuie articolul pe pagina proprie de social media (Facebook și/sau Instagram) folosind #RețeteBioPeScurt și #EuSuntBioMania.

*Rețeta din articol va trebui sa conțina cel puțin o imagine cu preparatul final, alaturi de Crema de Gatit din cocos Isola Bio. 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro