Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Septembrie 2010
6 x bilet la editia a II-a a Targu Mures Business Days, 3 x 3 DVD-uri cu workshopurile de la prima editie Targu Mures Business Days, 6 x DVD cu workshopurile de la prima editie Targu Mures Business Days

Castiga bilete la editia a II-a a Targu Mures Business Days si DVD-uri gratuite cu workshopuri din prima editie

  • Concursul s-a terminat pe 24 Septembrie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti, jurizare
Ce castigi?

6 x bilet la editia a II-a a Targu Mures Business Days, 3 x 3 DVD-uri cu workshopurile de la prima editie Targu Mures Business Days, 6 x DVD cu workshopurile de la prima editie Targu Mures Business Days

Ce trebuie sa faci?

Concurs "Biletul":

  • Explica pe blogul tau sau in pagina de Facebook dedicata concursului care e motivul pentru care iti doresti sa participi la eveniment, de ce merita sa castigi tu acest bilet, care sunt motivele pentru care conferinta Targu Mures Business Days te atrage + trimite un e-mail cu raspunsul si linkul unde a fost publicat la adresa de e-mail concursuri@jcimures.ro.

 

Concurs "Twitter":

  • Da FOLLOW la contul de twitter al JCI Mures in perioada desfasurarii concursului – Cont: tgmbusinessdays.

 

Concurs "Facebook":

  • Promoveaza pe wall-ul personal al contului de Facebook minim cu link cu noutatile Business Days sau pagina web oficiala a evenimentului businessdays.ro, care sa fie publicate cu Tag la Grupul Targu Mures Business Days in Romana.

 

Concurs "Blog":

  • Afiseaza un banner cu Tg Mures Business Days pe blogul personal + trimite un e-mail cu linkul blogului pe adresa de mail: concursuri@jcimures.ro. Codurile pentru bannere vor fi disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.
Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro