top banner
top banner
Acest concurs a fost publicat pe data de 30 August 2010
2 x voucher pentru 18 doze Ciucas + 6 halbe de bere, 2 x voucher pentru 12 doze Ciucas + 6 halbe de bere, 2 x voucher pentru 6 doze Ciucas + 6 halbe de bere

Castiga bere Ciucas la Oktoberfest Brasov (9-12 septembrie 2010)

  • Concursul s-a terminat pe 16 Septembrie, 2010
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

2 x voucher pentru 18 doze Ciucas + 6 halbe de bere, 2 x voucher pentru 12 doze Ciucas + 6 halbe de bere, 2 x voucher pentru 6 doze Ciucas + 6 halbe de bere

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de Facebook.
  2. Devino fan al grupului Oktoberfest Brasov - Bere buna, multa si distratie pe Facebook. (click aici)
  • Prima etapa 23 august - 6 septembrie: Pune pe wall-ul Oktoberfest poze de la editia trecuta (2009) a Oktoberfest + strange cat mai multe like-uri.
  • A doua etapa 9 - 16 septembrie: Pune pe wall-ul Oktoberfest poze din timpul editiei curente (2010), tag-uieste cel putin 3 prieteni si mentioneaza in textul care insoteste fotografia ca ai participat anul acesta la Oktoberfest si ca ai baut bere Ciucas + strange cat mai multe like-uri.

 

Important: Participarea la o etapa a Concursului nu implica si participarea la cea de-a doua.Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro