Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Aprilie 2011
2 x 500 euro, 1 x 2000 euro

Castiga 500 sau 2000 de Euro

  • Concursul s-a terminat pe 28 Aprilie, 2011
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

2 x 500 euro, 1 x 2000 euro

Ce trebuie sa faci?
  1. Formeaza o echipa de proiect (maxim 5 membri) alaturi de cativa colegi din facultate sau alte facultati pe care le consideri relevante + denumeste-ti echipa + creeaza-i un Logo
  2. Formulati o solutie* cat mai creativa de a imbunatati viata in orasul Victoria, care sa includa una sau mai multe tehnologii moderne.
  3. Completeaza formularul de inscriere de pe siemens.com (click aici)
  4. Trimite, pana pe 28 aprilie, la adresa anda.copaceanu@r-g.ro formularul + logo-ul si numele echipei tale + fotografii si CV-uri corespunzatoare fiecarui membru al echipei + (OPTIONAL) materiale auxiliare care sustin solutia propusa (prezentare ppt, video, simulari, poze etc)
  5. Daca echipa ta e aleasa printre cele 5 finaliste, dezvolta-ti proiectul alaturi de experti Siemens si specialisti in dezvoltare urbana.

*Ideile trebuie sa vizeze solutii sustenabile in unul sau mai multe dintre urmatoarele domenii: transport, energie, industrie, sanatate, calitatea spatiului public, siguranta si confort urban.

Afla mai multe detalii din regulamentul disponibil AICI

Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro