Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Februarie 2022
1 x 500.000 lei, 1 x 250.000 lei, 1 x 100.000 lei, 1700 x voucher de cumparaturi Kaufland de 1000 lei

Concurs Kaufland Romania Ianuarie 2022 - Martie 2022

Castiga 500.000 lei, 250.000 lei sau 100.000 lei

  • Concursul s-a terminat pe 15 Martie, 2022
  • Sursa: Kaufland.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x 500.000 lei, 1 x 250.000 lei, 1 x 100.000 lei, 1700 x voucher de cumparaturi Kaufland de 1000 lei

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza sau comanda din Kaufland de cel puțin 100 de lei, scaneaza Kaufland Card pentru șanse duble de câștig si înscrie bonul fiscal împreuna cu datele personale în formularul de concurs de pe kaufland.ro.

Nota curenta: 3.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • konkuser157924 la 03 Februarie, 2022

    Clientii care nu fac dovada vaccinarii, nu pot participa la concurs chiar daca au cumparat peste 100 lei. Dar face cumparaturi si pot participa la magazinele concurente care n-au aceasta conditie! Mult succes la concursul de la LIDL, care nu-si discrimineaza clientii!

  • WinnerWinnerChickenDinner la 03 Februarie, 2022

    Mai desteptilor vor stiti bine ce inseamna discrimare sau nu? Auzi tu discriminare ca nu te vaccinezi...wtf. Adica in mintea unora discriminare inseamna: ba dacaeu nu fac ceva ce alti fac ma discrimineaza.
    Bai oamenilor invatati frate sa intelegeti cuvintele astea. Nu le mai aruncati asa in vant.

    În România, potrivit legii nr. 324 din 14 iulie 2006,[7] prin "discriminare" se înțelege orice deosebire, excludere, restricție sau preferință, pe bază de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenență la o categorie defavorizată, precum și orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoașterii, folosinței sau exercitării, în condiții de egalitate, a drepturilor omului și a libertăților fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social și cultural sau în orice alte domenii ale vieții publice.

  • WinnerWinnerChickenDinner la 03 Februarie, 2022

    Iti mai dau un exemplu, eu fac un concurs teoretic vorbind. Si pun in regulament, faptul ca trebuie sa iti faci conturi pe 5 siteuri. Tu ca si participant nu vrei sa-ti faci conturi pe 2 dintre acele siteuri pentru ca nu iti plac tie. Rezultatul e ca nu poti participa la acel concurs, dar tu te simti discriminat/a .....pe bune acum?
    Chiar asa s-a ajuns?
    In 50 de ani o sa se ajunga sa te simti discriminat chiar si daca mananca cineva o ciocolata pe strada si tie nu-ti place aceea ciocolata.

  • konkuser147925 la 03 Februarie, 2022

    In cap sa va vaccinati toti nemernicii de la Kaufland, si sa va luati rahatul de concurs si sa vi-l bagati in c..r! Scuze, ma cam enerveaza cand niste jeguri din astia fac o discriminare de toata groaza si organele stau cu mana la ...organ! Hai, mars!!

  • Pulsar la 04 Februarie, 2022

    la citi vaccinati sint in ro, citi cumpara de 100 lei si citi dintre ei sint amatori de concursuri, sansele de cistig sint mari.
    kaufland o duce bine cu lichiditatile?
    este un concurs coca cola in kaufland si in timisoara nu am mai gasit decit CC la sticle de 2 litri si doze.

  • konkuser139669 la 05 Februarie, 2022

    e concursul lor, pun ce conditii vor si cu asta basta. Mai erau unii ofensati odata ca de ce concursul e doar pt anumite orase etc.

  • eugenios la 07 Februarie, 2022

    Intrebare : la asa belsug de premii,un concurent (vaccinat) cate premii poate cumula pe perioada intregii campanii ? Aveti doar tragere la sfarsit, in 15 Martie ?

  • WinnerWinnerChickenDinner la 07 Februarie, 2022

    Degeaba vorbiti aici. Intrati pe canalele de socializare ale kaufland-ului si spuneti-va parerile acolo sau cautati feedback kaufland si spuneti-le acolo ceea ce aveti de spus.
    Asa aici doar "plantati" mesaje degeaba.

  • descriminarekaufland la 08 Februarie, 2022

    daca chiar vreti sa va exprimati parerea facetio pe pagina lor de facebook nu aici ca nu va va citii nimeni parereile despre descriminarea lor care o fac. poate ca sunt regulile lor dar banii sunt ai nostrii si noi vom decide de unde vom cumpara. https://www.facebook.com/kaufland.romania

  • konkuser128498 la 26 Aprilie, 2022

    ma uitam azi la lista ca inca o au pe pagina lor,,,apar nume cu rosu, ca si cum au schimbat anumte nume...
    cat de...reclamatii,
    mi-am exprimat eu parerea de cand au dat listele , ,,le-am zis de toate si in privat si pe pagina lor, ia durut si ii. doare fix la basca, te ignora, tac si fac, isi dau premiile si le-au dat bine
    ...sunt familii ce le stiu eu ca sunt antivaccin si au luat toti membrii familiei..una din ele este Diaconu,

    sunt nume de familii la greu acolo cu mic cu mare

    au dat premiile in bataie de joc,

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro