Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Iunie 2010
50 x o masina de paine Philips HD9020 + un storcator de citrice, 100 x cartea "Alfabetul mancarii sanatoase" de Dan Boerescu

Concurs Iunie 2010 - Iulie 2010

Castiga 50 de premii formate din o masina de paine + un storcator de citrice

Ce castigi?

50 x o masina de paine Philips HD9020 + un storcator de citrice, 100 x cartea "Alfabetul mancarii sanatoase" de Dan Boerescu

Ce trebuie sa faci?

Trimite o poza cu cel mai creativ sandwich facut de tine si strange cat mai multe voturi.

Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (212)
  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    "Utilizatorii trebuie sa aiba drepturi de autor asupra imaginilor pe care le inscriu in
    concurs.Utilizatorii incarca pe propria raspundere pozele din sectiunea concurs si se
    obliga sa urce doar pozele facute de acestia, nu copiate din banci de imagini sau alte
    surse. Nici Philips Romania, DraftFCB sau Kaleidoscope nu pot fi trasi la raspundere
    pentru oricare din pozele urcate de utilizatori in sectiunea concurs."

  • pionys la 10 Iunie, 2010

    Cum de apare localitatea la concurentii deja afisati pe site, daca in formular nu este trecuta localitatea?

  • pionys la 10 Iunie, 2010

    Cartile deja s-au terminat, iar cei 5 afisati au noroc ca sunt doar ei si sunt votati...

  • petre52 la 10 Iunie, 2010

    au fost sterse pozele care erau luate de pe net

  • ctlnalexa la 10 Iunie, 2010

    :)acum sunt numai doi :)

  • pionys la 10 Iunie, 2010

    A descoperit cineva cum sta treaba cu localitatea?

  • blue65 la 10 Iunie, 2010

    Scuze de offtopic, recunoaste cineva nr acesta de tel: 07580203..? Ma gandesc sa nu fie de la vreun concurs, o firma de publicitate

  • bogdan_sbg la 10 Iunie, 2010

    parca era vb de sandwich!?...
    un alt concurs aranjat din start...se stiu castigatorii!!!

  • yryna la 10 Iunie, 2010

    sa fim seriosi...chiar toti 100?

  • bogdan_sbg la 10 Iunie, 2010

    si parca in regulament scrie ca sunt admise doar pozele originale, nu cele copiate de pe net, au aparut acum o groaza de poze copiate de pe net ... erau doua si acum sunt 14 pag :D:D

  • bogdan_sbg la 10 Iunie, 2010

    care 100 ca sunt doar 50 de premii....@yryna

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    Ptr ca lucrurile sa fie foarte clare, fara ambiguitati si fraze interpretabile, si ptr ca sa fie strict reglementat ca cei care posteaza fotografii furate vor fi descalificati, organizatorii au facut un act aditional care suna astfel :
    "ACT ADITIONAL NR. 1
    Adus in completarea regulamentului concursului “Cel mai creativ sandwich!”
    Organizatorul concursului ““Cel mai creativ sandwich!”, SC PHILIPS ROMANIA S.A. cu sediul in Str. Fabrica de Glucoza, nr. 17, sector 2, Bucuresti, (numita in Regulamentul Oficial “Organizatorul”) a hotarat pe propria raspundere sa realizeze modificari sau completari la Regulamentul Oficial al concursului, ce constau in:

    1. Pozele pe care participantii le incarca trebuie sa fie autentice, originale si veridice, iar Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica inscrierile ce contin poze generice sau care nu au aspect veridic.
    2. Un concurent nu poate participa cu aceeasi poza de doua sau mai multe ori pe durata campaniei, indiferent daca datele care o descriu sunt sau nu diferite. In cazul in care aceeasi poza a fost inscrisa in concurs de mai multi participanti, se va lua in considerare numai primul participant care a inscris-o pe site-ul campaniei, prin verificarea datei, orei, minutului si secundei la care aceasta a fost pentru prima data supusa publicarii pe site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> .

    3. Utilizatorii trebuie sa aiba drepturi de autor asupra imaginilor pe care le inscriu in concurs. Utilizatorii incarca pe propria raspundere pozele din sectiunea concurs si se obliga sa posteze doar pozele facute de acestia, nu copiate din banci de imagini sau alte surse. Philips Romania si agentiile DraftFCB si Kaleidoscope nu pot fi trasi la raspundere pentru oricare din pozele incarcate de utilizatori in sectiunea concurs.

    4. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere privitoare la eventualele litigii dintre participanti sau dintre participanti si terte persoane sau autoritati cu privire la dreptul de proprietate al materialelor inscrise in concurs."

    Asa ca cei care participati si descoperiti fotogrfii furate sau care nu respecta cerintele regulamentului (de ex fotografia cu painea...nu infatisaeza un sandwich, asadar nu este valabila!), nu ezitati sa ii anuntati pe organizatori, eventual cu dovezi (link-ul fotografiei furate, paragraful din regulament incalcat, etc). Fotografiile care au disparut astazi au fost eliminate (si) ca urmare a unui comentariu postat de cineva pe un alt site de promotii care intermediaza legatura dintre participanti si organizatori.(probabil au fost si alte reclamatii ale unora dintre konkursomani).
    Trisorii trebuie inlaturati, nu va lasati pacaliti, altfel nu vom mai scapa niciodata de ei.

    Va doresc bafta.

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    Ups!!! Am accesat site-ul acum si am constat ca fotografiile eliminate au reaparut listate, cu tot cu voturile din dotare. Acest lucru nu poate ramane asa,..Va sfatuiesc sa ii bombardati pe organizatori cu mesaje pe care le puteti trimite accesand sectiunea "contact" de pe pagina initiala a promotiei, jos de tot.

  • anasam la 10 Iunie, 2010

    Am scris si eu organizatorilor. se pare ca cei care s-au inscris nu au citit regulamentul. Sunt poze luate de pe net inscrise de mai multi concurenti. Sper sa fie descalificati.

  • anasam la 10 Iunie, 2010

    Aceeasi poza la 2-3 concurenti.

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    In anexa de mai sus scrie foarte clar ce se intampla cu fotografiile postate de mai multi participanti.

    Cat despre fotografiile furate, organizatorii sigur nu vor face benevol investigatia sa vada care e autentica si care furata, de aceea e necesar sa faceti reclamatii, sa ii ajutati sa identifice furtul si sa aplice regulamentul.

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    Cu un banal search pe google se identifica foarte usor furturile.

    De exemplu fotografia postata de Pitiu Bogdan (momentan pe pagina 4 in galeria foto) este furata de aici : <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    (Intrati pe pagina mea sa vizualizatoi link-ul)

    Si exemple sunt cu siguranta mai multe.

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • Ramona13 la 10 Iunie, 2010

    In loc de sandwich, in fotografia postata de Lavinia Tita apare...fiul ei :) Asadar, fotografia nu are ce cauta in concurs, trebuie descalificata.

    O alta fotografie infatiseaza o ...felie goala de paine, asadar nu este un sandwich...asadar alta candidata la eliminare...

    Etc, etc

  • fluturas_ la 10 Iunie, 2010

    Eu nu inteleg de ce le e asa greu sa faca o simpla fotografie si prefera sa triseze... Rusinos!

  • betivul la 10 Iunie, 2010

    In primul rand ca acest gen de concurs ,in forma actuala,il gasesti doar in Romania.Nu castiga cel mai creativ si cel mai destept ci acela care are cei mai multi amici!Groaznic.Promovarea non-valorii.Apoi cu pozele,nu inteleg de ce va agitati?Fiecare poza originala are EXIF,deci organizatorul stie din start care e originala si care nu.Pentru voi,concurentii,exista ADD-ON-ul TinEye.Dupa instalare,la un simplu clik cu dreapta pe o poza afli daca a mai fost publicata.De exemplu poza concurentului MARIAN BOGDAN FLOROIU am gasit-o pe 32 (treizecisidoua) de saituri!Si la compozitie uita sa scrie ROSII,desi iti sar in ochi.Penibil!

  • adina87 la 11 Iunie, 2010

    Eu zic sa i mai lasam pe cei care au copiat sandwichurile de pe net sa se mai simta bine putin, sa se mai chinuie sa se voteze cu ip dinamic..etc...
    @betivul: Multumesc pentru pontul cu pozele...le voi trimite organizatorilor si ceea ce ai scris tu, daca nu ai trimis tu deja....
    Eu am cautat cu google s ia reusit sa gasesc 33 de poze copiate, insa mai sunt vreo cateva(aproximativ 15) care se vede clar ca sunt poze profesioniste

  • betivul la 11 Iunie, 2010

    Nicoleta H,Diana Patru,iacob cristian (15 saituri),eugen precup (12),Cecilia Molnar,dana hrubariu (aceasi poza cu Marian Bogdan Floroiu),Mihaela Petre (17),mirela carmen bunea,IONELA SCHIOPU (5),andrei ciprian, Mihai COJAN (20),Marian Popa, Mariana Otelas (aceasi poza cu hotii aia 2),Eugenia Veres,Stefana Fultman,DANIEL VINTILESCU, Alexandru Rusu (poza pe care o mai au 3 insi),Alexandru Nicolae Clain (poza lu' aia 4 precedenti),robert gradinaru (12),Catalin Marius Huiban (9),Roxana Chiriloi, Bucuresti (24),din nou Roxana Chiriloi, Iulia Cristescu, Bacau (7),cu inca o furaciune,din nou,ati ghicit,Roxana Chiriloi, Bucuresti,raluca marinescu, bucuresti (are 79 de voturi,ha,ha,ha!!),radu popescu, bucuresti (14 saituri,77 voturi).Cam asta este.In paranteza am trecut numarul de saituri pe care a mai fost publicata poza furata.Si va garantez ca TinEye iti intoarce doar 10% din ce se gaseste pe net! Rusine !

  • Ramona13 la 11 Iunie, 2010

    Am citit lista cu trisorii si sunt dezamagita sa constat ca printre ei se afla si konkursomani care posteaza constant aici. Nu le spun numele din respect ptr ei, respect pe care ei, insa, nu il poseda atata vreme cat nu au scrupule si vor sa castige prin furt.
    Cine se simte cu musca pe caciula....

  • Naked la 11 Iunie, 2010

    Pe langa asta Ramona13, e grav sa nu stii sa faci macar un sandwich.

  • anasam la 11 Iunie, 2010

    betivul te rog explica mai clar faza cu tinEye te rog. Eu am in romana internetul si nu stiu pe ce sa apasa ca sa vad si eu pozele pe alte saituri.
    Sa nu fim rai. Poate lumea nu a citit regulamentul sau poate nu au aparat de facut poze. Asa am gandit si eu prima data sa pun o poza de pe net, dar dupa am citit regulamentul si mi-am zis ca nu e bine si m-am pus pe facut un sandwich cu cativa cartofi, 3 felii salam si 2 castraveciori murati. Am luat aparatul am facut 3 poze le-am descarcat si dupa m-am inscris in concurs cu cea care mi s-a parut mai expresiva.

  • Naked la 11 Iunie, 2010

    intri pe tineye . com si in partea dreapta la enter image adress pui url-ul catre imaginea care vrei s-o cauti pe net.

  • Ramona13 la 11 Iunie, 2010

    Probabail glumesti. Nici nu era nevoie de citit regulamentul, ptr ca pe prima pagina, adica acolo unde scrie "participa" se spune foarte clar : "Trimite o poza cu cel mai creativ sandwich FACUT DE TINE si strange cat mai multe voturi."
    Ce e de neinteles aici? A gasi scuze ptr furt este aproape mai inacceptabil decat furtul in sine. De cand cinstea si adevarul au devenit "rautati"?!?

  • anasam la 11 Iunie, 2010

    ramona13 e mai usor de dat un copy paste decat a face o poza si a o descarca.
    Da era in spirit de gluma masajul meu anterior. Oricum am inteles ca au mai fost poze scoase din concurs tot din cauza ca au fost copiate de pe net.

  • lisa la 11 Iunie, 2010

    eu nu pot sa pun poza,dupa ce ii dau "trimite" imi ramane formularul

  • betivul la 11 Iunie, 2010

    Daca ai MOZILLA te duci in bara de sus la UNELTE (tools)si clic pe ADD-ONS (a treia de sus in jos)Clic pe prima fereastra din stanga GET ADD-ONS,apoi in fereastra de cautare,aia cu lupa,scrii TinEye.Clic pe lupa.O sa ti se deschida un nou tab,o pagina noua,in care gasesti ADD-ONS for Firefox.Primul add-on e TinEye Reverse Image Search,asa ca dai clic pe ADD TO FIREFOX,in dreapta,cu verde.Dupa ce il incarci restartezi firefox (asta iti cere) si GATA.Te duci pe orice poza de pe net si dai clic cu DREAPTA pe ea.In fereastra care se deschide e un mic dreptunghi albastru pe care scrie Search Image On TinEye.Clic cu stanga pe asta.O sa ti se deschida un nou TAB,pagina,pe care gasesti toate saiturile unde mai este publicata poza.Unde e cazul,normal,altfel iti zice 0 results-TinEye.Sper ca ai inteles.Daca ai nelamuriri,mai intreaba-ma.

  • betivul la 11 Iunie, 2010

    La fel e si in Internet Explorer !

  • anasam la 11 Iunie, 2010

    Multumesc frumos betivul. Am reusit.

  • AndreeaAndreea la 11 Iunie, 2010

    Aparitie "spectaculoasa" in concurs : demeny olimpia mariana, o trisoare iremediabila abonata la concursurile cu votare pe care le castiga necinstit.

  • carmita1 la 11 Iunie, 2010

    ar fi foarte bine ca la toate concursurile cu votare doar 40% sa conteze numarul voturilor restul de 60% fiind jurizare ,nu ?

  • adina87 la 11 Iunie, 2010

    @betivul:
    Multumesc pentru pontul cu programul acesta, este bun insa daca este schimbata denumirea imaginii, nu l mai gaseste...eu am cautat imaginile pe google si am gasit si din cele pe care acest program nu le gaseste.

  • anasam la 11 Iunie, 2010

    adina87 ai dreptate. am gasit o poza pe net care cu tineye imi arata 0.
    ://narnia-s-kingdom.blogspot.com/2009/10/croque-monsieur.html
    unde gasiti poza originala. poza a fost postata de ionica serban.

  • betivul la 12 Iunie, 2010

    Daca cititi cu atentie ce am scris mai sus vedeti ca am specificat ca TinEye iti intoarce cam 10 % din ce este pe NET.Si asta deoarece aplicatia este ''tanara'' si inca nu a reusit sa cuprinda toata baza de date de pe net.Si nu va reusi asta niciodata!Vizitati saitul oficial! Personal,am castigat o categorie la Digiphoto de anul trecut (un loc 3 anul asta)si,desi poza castigatoare e publicata pe mai multe saituri si bloguri din Romania,daca o caut cu TinEye imi da rezultat 0 !!Rabdare!

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Se pare ca unele persoane au avut un week-end in campul "muncii" :

    - demeny olimpia mariana - 234 voturi
    - bogdan craciun - 239 voturi
    - cazan livia - 227 voturi

    ...si lista poate continua

    Nu e rau deloc ptr doar 2 zile de cand sunt postate fotografiile lor, nu-i asa?
    Exista persoane care triseaza cu nerusinare, organizatorii ar tb sa stie ca unii dintre ei au fost descalificati de la alte concursuri cu votare ptr faptul ca s-au autvotat folosind IP dinamic sau cine stie ce alta metoda de turnat voturi pe banda rulanta.

    P.S. : printre trisorii de frunte l-am identificat si pe konkursomanul @ratheo care nu are mai multe scrupule decat ceilalti, dovada cele ...290 voturi acumulate in doar cateva zile, votuuri primite, desigur, de la "prietenii' din dotare, cum ar fi click cu degetul mic, click cu degetul mare, click cu podul palmei, s.a.m.d.

    Ce mai, se pare ca putina lume are principii si multi nu se dau in laturi de la un castig FURAT. Ptr ca acesta este un furt. Atat si nimic mai mult.

  • rattheo la 14 Iunie, 2010

    chiar ma gandeam ca nu o sa scap de aciditatea ta. cauta pe netlog la prieteni ca vad ca iti place sa faci pe detectiva si sa aduci acuze nefondate.

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Cu siguranta am o grmada de defecte, dar niciodata nu am suferit de
    naivitate.

    O saptamana buna tuturor, sper ca la voi este mai racoare, ptr ca in Bucuresti este teribil de cald...

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    *gramada

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Depre tine amn avut intotdeauna o parere foarte buna, in opinia mea erai printre cei mai perseverenti participanti si castigatori de aici, de pe Konkurs. De cand am aflat, insa, ca esti ruda cu o persoana binecunoscuta ca fiind printre trisorii abonati la concursurile cu votare, mi-am schimbat parerea, desigur strict referitor la necinstea implicata de acest gen de concursuri.

  • teomaria la 14 Iunie, 2010

    Mi-as dori si eu tare mult sa castig un prajitor de paine , dar stiu sigur ca la concursurile cu votare n-am nici o sansa, asa ca ...ma las pagubasa

  • teomaria la 14 Iunie, 2010

    scuze, era vorba de o masina de paine

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Exact despre asta este vorba, teo ; din cauza trisorilor aceste concursuri au devenit inabordabile pentru cei care nu vor sa fure (mai putini). Mai este o categorie, formata din cei care ar fura bucurosi, dar fie nu au IP dinamic, fie nu au acces la celelalte metode de furat voturi, asadar cinstitii frustrati,circumstantiali :)

  • ladyinblue la 14 Iunie, 2010

    din pacate, cele mai multe concursuri cu premii interesante isi stabilesc castigatorii in functie de nr de voturi...
    teomaria, si eu m-am lasat pagubasa si nu mai particip la asemenea concursuri, desi uneori asa tare mi-as fi dorit acel premiu...
    daca acele agentii de publicitate sau companii,care organizeaza concursurile, ar da premiile prin tragere la sorti, poate am avea si noi o sansa...

  • fluturas_ la 14 Iunie, 2010

    M-am inscris si eu.
    Va rog, sa ma ajutati cu un vot. Momentan sunt pe pagina 3, Diana B.
    Va multumesc!

  • ladyinblue la 14 Iunie, 2010

    votul nr 2 de la mine:)
    bafta

  • Naked la 14 Iunie, 2010

    votat Diana B.

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    :) Nu stiu de ce aveam impresia ca esti baiat, desi nickname-ul e atat de feminin :) Te voi vota si eu. Se poate zilnic, sau doar o data pe intreg concursul? Bafta.

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Ce zambitor e sandwich-ul tau :)

  • Ramona13 la 14 Iunie, 2010

    Cel mai interesant si original sandwich se numeste "fotbal pe paine". E super ideea!

  • fluturas_ la 14 Iunie, 2010

    multumesc mult :X

  • cocolino2 la 14 Iunie, 2010

    9 din 10 poze cele mai votate sunt furate dupa net.. la fel si self voturile sunt dupa ip dinamic

  • bocden la 14 Iunie, 2010

    Mda. a trimis si sotia mea de joi o poza cu un sandwich si nu a aparut inca pe site. Si s-a chinuit putin sa faca poza ca a vrut sa apara si juniorul in poza. Mda chiar nu-mi explic de ce nu a aparut poza.

  • petre52 la 14 Iunie, 2010

    eu nu pot sa trimit poza,ma puteti ajuta,stiti cumva din ce cauza?

  • fluturas_ la 15 Iunie, 2010

    multumesc si pentru voturile de azi

  • Naked la 15 Iunie, 2010

    nu stiam ca se poate vota in fiecare zi, te-am votat fluturas.

  • Ramona13 la 15 Iunie, 2010

    Pai nu stiai ptr ca desi am intrebat de doua ori daca se poate vota zilnic (inclusiv pe fluturas), nimeni nu a depus efortul de a oferi un raspuns. No offense, Fluturas, dar daxa lumea vrea sa te voteze, un minimum efort de a raspunde la o intrebare care este adresata in interesul tau...n-ar fi chiar mare deranj.

  • fluturas_ la 15 Iunie, 2010

    scuze. nu am observat intrebarea

  • Ramona13 la 15 Iunie, 2010

    nu mai conteaza . oricum ai votul meu zilnic.

  • fluturas_ la 15 Iunie, 2010

    multumesc mult Ramona si Neked

  • blonda25 la 15 Iunie, 2010

    Am si eu o rugaminte, ma puteti ajuta si pe mine cu un vot la acest concurs?
    Sunt la pagina 3(deocamdata) [numele a fost sters]. Multumesc anticipat si le returnez voturile daca e nevoie

  • Gabri3l la 15 Iunie, 2010

    Ma puteti ajuta si pe mine va rog cu un vot zilnic?:)

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • pescarus la 15 Iunie, 2010

    cei care ati castigat carti,v-au contactat pt a va cere datele??pe mine nu:(

  • anasam la 15 Iunie, 2010

    interesant. am ras cand am dat click pe numele lui fluturas si cei de aici mi-au afisat acest mesaj: "Pagina cautata a fost mancata de urs!"
    fluturas ai votul meu.

  • anasam la 15 Iunie, 2010

    cei care vor sa ma ajute si pe mine cu un vot.
    ana-maria s. pagina 12. multumesc frumos.

  • fluturas_ la 16 Iunie, 2010

    Multumesc Anasam!
    Te-am votat si eu (voturi: 258) Vad ca stai foarte bine ;))

  • analis la 16 Iunie, 2010

    Super concursul!Pacat ca ma duc la munca si nu mai am timp...!Succes tuturor!

  • law la 16 Iunie, 2010

    romeo silviu si ramona eliza pag 14

  • anasam la 16 Iunie, 2010

    Multumesc fluturas. Am atatea puncte findca m-am inscris imediat cum a aparut concursul pe acest sait si mi s-a aprobat in aceeasi zi. Am copil mic si stau acasa , asa ca am timp sa stau pe net. Si am si pe mess 150 persoane pentru vot. Daca vrei lasa-mi id-ul tau sa il dau in lista mea.

  • fluturas_ la 16 Iunie, 2010

    multumesc mult Anasam :*:*:*
    id-ul meu e diana.ioana90

  • Ramona13 la 16 Iunie, 2010

    "Organizatorii fac tot posibilul sa selecteze si elimine toate pozele copiate din alte surse, insa sunt foarte multe, iar o parte dintre ele par veridice (ceea ce le face greu de identificat).

    Daca observati pe site o poza care a fost preluata de pe internet, sunteti rugati sa sesizati Organizatorul la adresa de "Contact" din cadrul site-ului promotiei si sa trimiteti link-ul pozei de pe motorul de cautare gasit + numele participantului care a incarcat-o."

    In concluzie, daca vreti sa scapati de hoti, stiti ce aveti de facut.
    Succes!

  • Ramona13 la 16 Iunie, 2010

    Desi...ceea ce ar merita aceste personaje este sa fie lasate sa fure linistiti pana in ultima zi de promotie si abia apoi sa fie descalificate..

  • Ramona13 la 16 Iunie, 2010

    * linistite

  • daniian la 16 Iunie, 2010

    Pai tot noi sa le facem treaba? Ei ar trebui sa se ocupe si sa ii gaseasca. Dar la noi s-au obisnuit anumite persoane sa castige numai prin frauda.

  • fluturas_ la 16 Iunie, 2010

    Roxana Chiriloi, Bucuresti s-a inspirat de aici : ttp://www.thoughtfullysimple.com/wp-content/uploads/2009/11/sandwich16.jpg

  • Ramona13 la 16 Iunie, 2010

    Nu aici tb sa postezi.
    Intra pe site-ul promotiei la "contact" (jos) si trimite-le organizatorilor link-ul si numele participantului necinstit.

  • adina87 la 16 Iunie, 2010

    Ai dreptate Ramona13..asa le ar trebui trisorilor, sa fie eliminati la sfarsitul concursului.Cat despre organizatiori...chiar acum le am trimis 40 de poze copiate.Va sfatuiesc, daca ati vazut poze copiate, sa le trimiteti organizatorilor.Desi de acest lucru, asa cum ati spus si voi, ar trebui sa se ocupe ei

  • adina87 la 16 Iunie, 2010

    Trimiteti pozele prin intermediul ,,CONTACT,, din josul paginii

  • leeloo la 17 Iunie, 2010

    vot diana b. (96 voturi)
    am sa ma inscriu si eu dar cred ca este tarziu sunt concurenti cu peste 1000 de voturi dar o sa incerc

  • fluturas_ la 17 Iunie, 2010

    @leeloo multumesc frumos. Eu zic ca nu e tarziu deoarece multi dintre participanti au poze luate de pe net si vor fi descalificati.

  • law la 18 Iunie, 2010

    nu se poate asa ceva, ieri inscrisi in concurs si azi au urm .pct:voturi: 555

    pop ovidiu, voturi: 539

    c. marcel ilievoturi: 244

    Renata Checiches, voturi: 341

    Mirela Manz, voturi: 421

    raluca danila,voturi: 187

    Petronela Enea, voturi: 172

    Aurel Cristea, NU POTI SA FACI ATATEA VOTURI INTR-O ZI SI JUMATATE

  • adina87 la 18 Iunie, 2010

    =)) Eu sunt inscrisa de o saptamana si am aproape 100 d voturi..si astia dupa o zi au deja 550...Sa le fie rusineeeeeeeeee.....
    Sper ca organizatorii sa ia masuri macar la sfarsit...
    Ideea este ca le am trimis organizatorilor 40 de poze copiate de pe google si abiia au scos vreo 5-6 poze...
    So??Ce sa cred??Ca si organiztorii tin cu ei....

  • Ramona13 la 19 Iunie, 2010

    Cei care doriti sa va faceti o lista aproape exhaustiva a celor care triseaza la concursurile cu votare, acum este momentul cel mai potrivit sa luati notite. Practic la acest concurs s-a adunat toata floarea cea vestita a trisorilor veterani, dar, in acelasi timp, avem ocazia sa ii identificam foarte usor si pe cei care pana mai ieri pozau in flori neprihanite, cand in realitate erau trisori la fel de talentati ca si veteranii.
    @rattheo este numai unul dintre exemple, minor dealtfel. Lista este lunga si cuprinde nume de multe ori surprinzatoare dar care ne dau inca o dovada a faptului ca aparentele inseala si ca oamenii una par a fi (fac eforturi pentru a crea si ulterior pastra aceste aparente) si cu totul si cu totul altfel/altceva/altcineva sunt in realitate.
    Nici macar nu este cazul sa dau nume. Mi-ar trebui prea mult timp, lista este prea lunga.
    Acesti oameni nu au niciun respect din partea mea. Ok, ei nu dau doi bani pe respectul meu sau al altora :) Cum s-ar zice in limbaj comun, "ii doare in cot" :). Dar asta este exclusiv problema lor. Tot ceea ce pot eu sa fac este sa le recomand sa consulte de urgenta un medic specializat in acest tip de suferinte :) Nu de alta, dar cu durerile in cot nu e de joaca, pot da complicatii neasteptate.

  • Ramona13 la 19 Iunie, 2010

    Nu-ti face griji. Chiar si un castigator afisat poate fi contestat pe baza de dovezi. Daca unul dintre cei afisati ca si castigator dupa terminarea concursului va avea o fotografie furata de pe net, fii sigura ca lucrurile nu vor ramane asa daca organizatorii vor fi bombardati cu contestatii. Exista un regulament care spune lucrurilor pe nume si pe baza lui puteti contesta inclusiv castigatorii, sau chiar inainte de afisarea listei de castigatori, pe cei care apar in primii 50 imediat dupa ultima zi de concurs.

  • all74 la 19 Iunie, 2010

    ce de frustrati pe aici , in loc sa stati cu ochii pe ce fac altii ati face bine sa va rugati prietenii sa va voteze pozele , daca aveti asa ceva ....

  • claudiu_bv_95 la 19 Iunie, 2010

    Valeu fratilor!!Cei cu invidia asta pusa pe voi?Lasa-tii pe saracii concurenti in pace.

  • rattheo la 19 Iunie, 2010

    Vad ca ai inceput sa ma urmaresti si nu stiu de ce. In primul rand nu toti cei care fac punctaje mari si constant sunt trisori, cum vad ca iti place sa te exprimi fara a avea bunul simt sa te documentezi temeinic. Dar faptul ca iti expui aici in mod constant replicile tale acide, mereu sobre (lipsa umorului la cineva inseamna multe), iti da probabil impresia ca TU ESTI CENTRUL INTERNETULUI!
    :)
    Ca toata lumea trebuie sa ia de bune toate comentariile tale fara nici o rezerva.
    Gresesti acum, ai mai gresit si altadata si probabil vei mai gresi si fata de alte persoane.
    In alta ordine de idei, eu am o vorba mai veche:
    "Ma doare la 15 metri de tine!" si nu in cot.
    Daca nu am intrat in polemica cu tine este pentru ca:
    1. chiar am prieteni pe retele de socializare care ma voteaza, deci STIU ca nu trisez la aceste concursuri. Daca am fost descalificat de la alte concursuri, eu stiu ca a fost din cauza altora care au zis ca trisez, e imposibil sa ai atatea voturi si organizatorii s-au lasat manipulati fara sa faca o minima verificare. eu am piedut si au castigat altii care doar nu aveau prieteni. Le recomand lor, ca si tie dealtfel, sa vizitati acele retele sociale si macar acolo sa va faceti grupuri de prieteni daca nu reusiti altfel;
    2. ti-am urmarit si eu comentariile tale in timp si am observat ca deseori dai replici doar pentru a te remarca pe acest forum;
    3. nu cred ca meriti atata consideratie incat sa primesti raspuns la fiecare atac al tau.
    In incheiere iti spun BAFTA la concursurile la care nu prea participi si sper sa apara si pe fata ta cate un zambet liber caci eu personal cred ca ai nevoie.

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    4. toti care au multe puncte triseaza.
    5. unde ai vazut tu hot care sa recunoasca ca fura?

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    6,7,8 Daca vrei sa castigi trebuie sa joci cinstit adica te duci la numarul 5

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    9. cu referire la numarul 5. Ip-urile dinamice sunt prieteni de faisbuuk, twityer, hiyy5(vezi nr.5), si alte retele sociopate existente.

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    10 vezi numarul 5
    :=)))))))))))

  • rattheo la 19 Iunie, 2010

    punctul 4 este cel mai viabil pana cand sunt eliminati toti cei din fata ta si astfel vei ajunge sa castigi dupa multe lupte cu trisorii. da tu cand vei castiga nu mai esti trisor ci castigi cinstit.
    asta mi se pare cea mai josnica metoda de a castiga.
    Punctele 5-10 fac directa trimitere catre punctul 4.
    Pct. 11 - voi castiga eu cu un vot caci toti cei care au mai mult de 2 voturi triseaza. :))

  • law la 19 Iunie, 2010

    pentru INVINGATORUL de la pag 3 , va roooog!!!!!!!!!!!!!

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    Psiho – Murphologie
    Principiul poker-ului
    Nu arata niciodata ca stii sa trisezi celor cu care joci.

    Socio - Murphologie
    A 2-a lege a lui Cohen
    Oamenii sunt impartiti in doua grupuri: cei indreptatiti si cei nedreptatiti. Cei indreptatiti fac impartirea dreptatii.

    Homo - Murphologie
    Legea lui Hoffer
    Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.

    Si ultima lege:
    Legea lui truman (in spiritul lui Peter)
    Daca nu ii poti invinge, zapaceste-i!

  • cocolino2 la 19 Iunie, 2010

    Axioma ornitologica, a lui Langsam
    Este greu sa te iei la intrecere cu vulturii cind lucrezi cu curcanii.

  • kalasnikov1 la 19 Iunie, 2010

    Ce inocent esti!!!
    1. De pe retelele de socializare te voteaza cel mult 10% din cei pe care ii ai in lista... numai in cazuri exceptionale poti depasi 10% (poate daca iti pui poza cu o tipa dezbracata...). Eu speram sa zici ca ai mii de pers. in lista de messenger (era mult mai credibil)
    2. Unii dintre noi ne alegem prietenii pe alte principii. Stiu ca sunteti multi cei care ii considerati prieteni pe ceilalti numai atunci cand va voteaza la concursuri, cand nu va mai ajuta, nu mai sunteti prieteni. Cand incearca si celalalt sa faca ceva pt. el, apar expresii de genul "te-ai aliat cu necuratu' ca sa treci puntea", desi nu incalci regulamentul...
    3. Eu stiam de tine cam de anul trecut... De unde? Daca tot a fost facuta publica povestea inventata de cineva care a inceput sa nu mai isi foloseasca creierul nici macar 5 secunde, iti spun de unde stiu. Stiu de la o pers. care a inventat o poveste despre mine (probabil ai auzit-o si tu sau daca nu, urmeaza sa o afli) si pe care am sters-o din lista de messenger (am sters mai multe pers... pune intrebari la tine in lista si o sa afli despre cine vorbesc :D) Asa ca ai grija pe viitor ce fel de prieteni iti faci
    Ca sa te citez, ma doare la 15 km de tine si de cei care cred toate minciunile. Din cate stiu eu, prietenia se bazeaza pe incredere, ceilalti se numesc profitori...

    @Ramona: Ai vorbit cumva si despre milu? Am vazut ca si el are multe voturi...
    Mai sunt si alte pers. care nu apar aici si care au fost descalificate de la alte concursuri pt ca au primit sute de voturi intr-o singura zi si despre care tu ai o parere fffff buna. Stiu ca la un concurs a fost descalificat/a si a zis ca nu le-a placut povestea organizatorilor. Poate era adevarat sau poate era vorba tot despre ip-uri dinamice si acolo..

  • rattheo la 19 Iunie, 2010

    Din aproape 1000 de preteni daca ma voteaza 10% sunt multumit. In mess am cca 50 de contacte care sper sa voteze mereu. nu le cer reply-uri de regula , asa ca nu stiu. Daca voturile sunt zilnice se cam aduna ceva.
    In alta ordine de idei, eram intr-un bar cu niste prieteni mai demult si la un moment dat cineva a spus ca "il doare la trei metri de fund" intr-o discutie. Imediat o persoana de la o masa alaturata (cca 3 metri) a spus ca il doare capul. A fost super haz.

  • cyucy la 19 Iunie, 2010

    ce v-a venit astazi?trisatul pe la concursurile cu votare nu v-a disparea niciodata si nici punctele facute peste noapte la jocurile cu flash.mai lipseste Todorut din peisaj sa va zica ea cum face mii de puncte la un concurs unde maxim se pot face cateva sute si este lista completa :))

  • Ramona13 la 19 Iunie, 2010

    Eu nu intru polemici inutile cu anumite persoane.
    In primul rand, nu sunt nici pe departe niste parteneri pe masura (in opinia mea, desigur).
    In al doilea rand mi-as irosi energia si cuvintele inutil, pentru ca aceste persoane sunt genul care isi imagineaza ca suntem cu totii la fel ca ei, departe de adevar sau de bun simt si respect.

    Pentru conformitate si ptr ca cei care nu stiu: @all74 este Pluteanu Alin, var cu @rattheo (Valentin Ratiu).

  • cyucy la 19 Iunie, 2010

    pana nu-mi sare cineva in cap,rectific : "va",nu "v-a".:D

  • rattheo la 19 Iunie, 2010

    Esti in continuare superba ramona dar la orice masa voi sta eu, tu ai loc doar la trei metri.
    Sper sa ne spui si noua care este numele tau caci ale noastre vad ca le stii si le spui cand iti convine tie.
    (desi cred ca stiu care este!)
    Pa!

  • Ramona13 la 19 Iunie, 2010

    @kalasnikov : Pe rattheo si varul lui apucasem sa ii amintesc intr-un comentariu anterior, de aceea am facut referire numai la ei; asa cum am spus in comentariu, nu postez aici alte nume, lista fiind prea lunga si pentru ca oricum fiecare isi poate face singur lista respectiva,persoanele care triseaza fiind foarte usor de identificat.
    "Avantajul" acestui concurs este numarul mare de premii. De aceea s-au si napustit trisorii (aproape)in corpore, nu s-au mai limitat la un reprezentant per grup de trisori, sau nu au mai renuntat vazand ca x sau y participa, etc, asa cum se intampla acolo unde este un sigur premiu, sau numai cateva. Aici fiind atat de multe premii au inteles imediat ca este momentul propice sa dea lovitura cat mai multi dintre ei :) Repet, avantajul nostru este ca ii avem grupati si nu avem nevoie decat de un creion si o foaie de hartie, sa ii notam :)

    Si cu asta am incheiat comentariile la acest subiect. Cei care doresc sa se faca dreptate poate vor tine cont si de comentariile mele. Sfatul meu este sa nu se lase intimidati pentru ca tot adevarul si cinstea sunt prioritare pana la urma. Ok, e greu sa inteleaga acest lucru cineva care, de pilda,considera adevarul invidie(dar are peste 1000 de voturi acumulate in cateva zile). Acest gen de atitudine valoreaza ...nimic. Nimic plus nimic se indreapta tot spre nimic. S.a.m.d.

    Bafta celor cinstiti :)

  • emy_milu la 19 Iunie, 2010

    Cornel, ma faci sa rad:)))
    Trebuie sa spun la toti cate persoane ma voteaza?!? Stau zilnic cateva ore in fata calculatorului si ma rog de prietenii din lista sa ma voteze, sti asta, dar nu zici nimic;)
    Uite o confirmare:
    Onc Sorin: voturi: 377

    Emil Vladucu,

    Un Sandwich delcios

    Am fost si sunt un domn cu Tine Cornel;)

  • law la 19 Iunie, 2010

    chiar nu ma voteaza nimeni si pe mine!!! dar sa stiti INVINGATORUL tot INVINGATOR este. O zi buna !!!!!!

  • vyly la 19 Iunie, 2010

    eu nu reusesc sa imi inscriu poza, imi ramane formularul :( ce ma sfatuiti?

  • cocolino2 la 20 Iunie, 2010

    te duci la cel mai apropiat hipermarket si iti cumperi o masina de paine + un storcator de citrice :))

  • lisa la 20 Iunie, 2010

    si eu patesc la fel,am intrebat si aici,am trimis si mail la ei dar nu mi-a raspuns nimeni

  • SWIM la 20 Iunie, 2010

    Azi le-am trimis 18 link-uri,unde pot verifica 18 sanwich-uri copiate de pe bloguri culinare!
    sper sa le ia in seama!
    Intre timp am mai descoperit 3!
    Trimit maine si p-aia!
    Vreo 5-6 n-au sandwich-uri,au rulada de pui,paine goala,gustari in scobitori,etc!
    Organizatorii nu verifica inainte de postare,ca in unele poze NU sunt sandwic-uri?
    Astept si raspuns de la ei.
    Totusi organizatorii lasa pe altii sa caute poze furate,ei ce fac?

  • adina87 la 20 Iunie, 2010

    Eu le am trimis organizatorilor 40 de poze acum cateva zile. Nume+ linkul de unde era copiat sandwichul..
    N au scos din concurs decat vreo 4-5 poze.De ce? NU pot sa mi dau seama.Sa nu mai spun de acele poze, care , asa cum ai spus si tu, nu corespund deloc cerintelor acestui concurs dar pe care organizatorii le au pus pe site.
    Este posibil sa ne chinuim degeaba si intr-un final cei care au poze copiate de pe google si cei care au mii de voturi sa nu fie descalificati.Mie mi s-a mai intamplat la un concurs la care participau persoanele mentionate de Ramona13 mai sus..,.Si tin sa va anunt ca ei au castigat cu voturi facute peste nopate, iar eu care eram in primii 10 (erau 10 castigatori) am ajuns pe locul 14-15 deoarece aceste persoane, cu o zi inanite de terminarea concursului au stat toata noaptea si si au bagat cateva sute de voturi.

  • adina87 la 20 Iunie, 2010

    Le am semnalat organizatorilor problema si nu au luat nici o masura, asadar SPER ca acesti organizatori sa aiba in vedere si mesajele trimise de noi, dar la cum vad ca se misca,SLABE SANSE.

  • amola la 20 Iunie, 2010

    N-are rost sa va tot suparati. Stiu toti konkursomanii ca la concursurile cu votare au sanse 10% cei cu prieteni multi si rezistenti la stresul de a le tot cere voturi si 90% cei prieteni buni cu calculatorul si diferitele programe de fraudat. Faceti ca mine, nu mai participati la acest gen de concurs. Credeti ca organizatorii nu stiu aceste lucruri? Stiu, dar nu-i intereseaza. Bafta celor 10%.

  • fluturas_ la 20 Iunie, 2010

    Si eu le-am trimis organizatorilor insa nu a fost nimeni descalificat. Plus ca sunt doi concurenti cu aceiasi imagine.

  • AndreeaAndreea la 20 Iunie, 2010

    @blonda25 (care a postat o fotografie pentru cineva din familia ei) face clar parte dintre trisori, nu va lasati inselati de aparente : a acumulat 325 voturi ca din senin. Ipocrizia e tare urata! Oare cum o fi sa postezi ca si cum ai fi atat de departe de orice gand de a trisa, ba parca ai chiar si oroare fata de acest obicei odios, cand de fapt tu... :)))) . Bleoh!
    (despre --, --, --, etc...nu mai comentez nimic, cred ca au bataturi la maini :) Imi amintesc ca familia -- a fost descalificata de la un concurs Proges pentru voturi din burta :))) )

  • blonda25 la 20 Iunie, 2010

    AndreeaAndreea uitandu-ma la comentariile postate de catre tine pe acest forum observ ca ai aparut de nicaieri si la toate concursurile acuzi oameni de trisat si ii critici. Vai de tine, te ascunzi sub un anonimat ca sa te iei de altii.mai bine ai face ceva constructiv decat sa mori de grija altuia.

  • fluturas_ la 20 Iunie, 2010

    Cine se scuza, se acuza.

  • blonda25 la 20 Iunie, 2010

    Nu e treaba ta daca participa si o ruda . si pe maidan locuiesti tu, dupa onomatopeele pe care le scrii,,,,,bine ca te iei de unii cu 300 de voturi si pe ceilalti care au mii de voturi nu ii vezi. oare de ce ? esti unul dintre ei? cum ai vrea sa-ti vorbesc dupa acuzele neintemeiate pe care le faci? tu sti ce inseamna sa te chinui sa strangi voturi si sa vina una ca tine si sa zica numai aberatii? Si nu mai rade atata ca esti penibila.

  • blonda25 la 20 Iunie, 2010

    iar tu fluturas data te-as acuza acum de trisat ce ai zice? asa ca te rog frumos sa nu te bagi in discutie.

  • fluturas_ la 20 Iunie, 2010

    Poti sa ma acuzi, dar sper sa o poti dovedi.

  • amola la 20 Iunie, 2010

    Calm, ca va imbolnaviti. De ce mai participati la concursuri cu votare? Sunteti putin sado-maso dupa parerea mea, altfel nu-mi explic. Ii inteleg pe incepatori dar nu pe cei cu "vechi state de plata" pe aceste site-uri.Inca nu va e clar ca "interesul poarta fesul"?Eu daca nu ma pricep sa fraudez nu intru in acest gen de concursuri.

  • AndreeaAndreea la 20 Iunie, 2010

    Tema nu este participarea rudei tale, ci cele 332 voturi aparute ca din senin in 2 zile. Cat despre ceilalti, desi pe cativa dintre ei chiar i-am mentionat, nu mi se par relevanti aici si acum, ptr ca nu posteaza pe konkurs(cel putin eu nu ii pot identifica), asa ca m-as referi la ei in lipsa, ceea ce ar insemna ca as comenta inutil. Iti recomand sa cauti in DEX cuvantul agramat, poate data viitoare vei stii ce inseamna inainte de a-l folosi. La fel, iti recomand sa ai grija la felul in care iti redactezi comentariile daca vrei sa fii luata in serios.

  • AndreeaAndreea la 20 Iunie, 2010

    Ah, ce distractiv :)

  • amola la 20 Iunie, 2010

    Konkurs, nu vezi ce se petrece? N-ai nimic de spus? Se degradeaza stilul site-ului. Ma bate gandul sa ma mut.

  • AndreeaAndreea la 20 Iunie, 2010

    Andreea iti pare a fi un nume ireal? :)
    Destul am comentat off-topic, nu cred ca ceilalti sunt tocmai amuzati de acest lucru.

  • blonda25 la 20 Iunie, 2010

    Andreea e prenume din cate stiu eu. care e numele tau am intrebat?Sau nu ai curajul sa-l spui si te ascunzi sub un prenume care il poate sute de mii de fete?

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Pentru familia de trisori Angheluta am gasit pe net un ID foarte foarte interesant; mai precis pare a fi cineva care comenteaza pe konkurs. Nu spun nimic, sa vedem cum reactioneaza :)))))

  • cioc33 la 21 Iunie, 2010

    eu sunt angheluta ce probleme ai cu mine

  • cioc33 la 21 Iunie, 2010

    te-am jignit cu ceva de te legi de viata mea duduie ,,ionescu,,

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    @cioc : "Nimic". Doar sa stie lumea ca faci parte dintre cei care triseaza in general la concursurile cu votare si au fost eliminati de mai multe ori exact pentru acest lucru. Cele aproape 700 de voturi/persoana acumulate de voi in 2 zile sunt dovada ca si aici trisati, desi nu mai avem nevoie de dovezi.
    Am observat ca printre concurenti au aparut in dimineata asta niste nume care triseaza cu un tupeu necenzurat : trotea, rosoga,stoia.
    Mult succes naivilor care cred ca au vreo sansa fara sa fie hoti. Avea dreptate cineva mai sus, acest concurs va fi castigat numai de hoti.

  • elenita la 21 Iunie, 2010

    buna dimineata ceai cu mine eu sunt elena care e buba ta iti da tie cineva dreptul sa ma califici cum vrei fiecare face cum doreste nu ai tu nici un drept sa ma faci trisoare

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Eu spun doar ce am gasit pe net : ati fost descalificati pentru trisat de la mai multe concursuri cu votare. Nu este o inventie a mea, organizatorii concursurilor respective au spus-o. Doar doua exemple : proges, 1001 case. Nu e de mirare tupeul pe care il aveti, dar faptul ca ati fost prinsi si dati afara spune suficient.

  • cioc33 la 21 Iunie, 2010

    cumnata nu imi mai raspunde ca nu are rost ea face parte din cei corecti si te-a gasit pe tine sa sa razbune o zi buna si mult noroc

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    La 1001 case am gasit si un alt nume de "nevinovat" : [numele a fost sters] descalificata din cauza incercarii de fraudare a sistemului de vot

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Sa spui adevarul inseamna sa te razbuni, sa iti urezi noroc la trisat inseamna ceva care nu poate fi postat aici.

  • cocolino2 la 21 Iunie, 2010

    care imi zice si mie mai pe scurt ce se petrece aici?

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Foarte pe scurt : trisorii sunt demascati dar nu se lasa, tupeul lor nu are margini.

  • alex_ro la 21 Iunie, 2010

    Pe aceasta cale cer administratorului acestui site ca individei AndreeaAndreea sa i se stearga contul pe acest site !

  • elenita la 21 Iunie, 2010

    sincer imi facea placere sa intru pe acest sait dar cand dai de o minte diabolica ca a ei te scarbesti de toate a reusit sa imi stice toata ziua cu vorbele ei daca eu nu ma leg de nimeni si nu supar pe nimeni sunt oare obligata sa suport injuriile ei

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Vad ca ti-ai facut alt cont special ca sa postezi ultimele doua comentarii. Nu prea ma intereseaza care dintre cele de mai sus esti, desi este foarte usor de ghicit. Ceri sa mi se desfiinteze contul? Nu ma deranjeaza daca se va intampla acest lucru, mai ales ca nu am spus decat adevarul, informatiile le-am luat de pe site-urile care v-au eliminat pentru ca ati trisat la vot, site-uri care au specificat punctual acest lucru, cu nume si prenume. Pot posta aici link-urile respective, dar nu e cazul pentru ca google poate lumina pe oricine doreste sa gaseasca informatii detaliate despre multe dintre concursurile din care ati fost expulzati pentru voturi incorecte.

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Elenita, ce e diabolic in faptul ca tu, adica elena angheluta ai fost descalificata dintr-un concurs organizat de 1001 case pentru ca ai furat voturi? Scrie pe site acest lucru, stii prea bine ca nu am inventat nimic. Vreau ca si ceilalti sa afle. Comentariile tale sunt patetice. Adevarul asta, ce mult doare :)))))))

  • elenita la 21 Iunie, 2010

    si aici am incheiat cu tine

  • AndreeaAndreea la 21 Iunie, 2010

    Ce argumente solide ai adus in apararea ta :)))))
    Recunosc ca m-am distrat. Comentariile mele nu sunt deloc in afara subiectului acestui concurs, dimpotriva, prin ele nu fac decat sa indic si celor care nu stiu cativa participanti care triseaza aici si in general. Mai la obiect decat atat nici ca se poate. Nu am jignit pe nimeni folosind expresii nepotrivite,nu am mintit, nu am inventat, doar am spus adevarul luat direct de la sursa. :))))))))))

  • blue65 la 21 Iunie, 2010

    Eu zic sa faceti schimb de id-uri de messenger,sa va puteti continua nestingherite discutia; noi, ceilalti care intram pe acest site pentru delectare nu vrem sa ne indispunem citind ceea ce scrieti voi; cat despre trisori...ne place sau nu, oricum nu putem scapa de ei; hai, o zi buna tuturor si bafta la premii

  • leeloo la 21 Iunie, 2010

    cat dureaza pana iti afiseaza pozele ce eu am trimis acum 4 zile.

  • SWIM la 21 Iunie, 2010

    Daca se incalca regulamentul,iar organizatorii nu iau masurile cuvenite in legatura cu trisorii,oare participantii corecti nu pot apela la ANPC ?
    Apropo,am participat si eu la 2 concursuri pe 1001case si am fost anuntat cu scuzele de rigoare de organizatorii de acolo,ca s-au anulat concursurile deoarece s-a fraudat sistemul de votare!
    eu si altii daca aveam 30-50 de voturi iar altii,unii sunt mai sus aveau 400-500 de voturi! Ar trebui noi,astia corecti,sa-i luam la rost pentru timpul pierdut si anularea concursurilor din cauza lor!
    M-am uitat la concursul cu masina de paine,Burlacu Valeriu are 1322 de voturi si poza luata de aici
    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    N-a vazut nimeni?

  • SWIM la 21 Iunie, 2010

    leon-fast-food.ro/SANDWICH-URI-NOU/Sandwich-cu-snitel/

  • konkurs la 22 Iunie, 2010

    Conturile voastre au fost blocate. Limbajul vulgar nu este permis aici.

    AndreeaAndreea, te rugam sa consideri aceasta discutie incheiata. S-a prelungit deja destul de mult si ti-ai spus punctul de vedere. Poate mai vor si altii sa discute pe alte subiecte legate de concurs.

    Multumim.

  • AndreeaAndreea la 22 Iunie, 2010

    Deja ceea ce am avut de spus am spus, asa ca sunt de acord.

  • mugatu la 22 Iunie, 2010

    fiecare poza va fi foarte bine verificata inainte de a se face premierile.
    exista regulament, exista cai destul de simple de a afla daca o poza este copiata sau e reala.
    deci mult zgomot pt nimic.
    va doresc succes in continuare la restul de concursuri.
    o zi buna!

  • adina87 la 23 Iunie, 2010

    Ar fi bine sa fie cum spui insa nu am mari sperante avand in vedere ca organizatorii pana acum nu au luat nici un fel de masuri.Ba mai mult nici nu se uita ce pun pe site..am vazut un copil, un nume fara poza etc...

  • fluturas_ la 25 Iunie, 2010

    participa si cu clatite, oua crude... oare de ce au acceptat acele fotografii?

  • geanynutza24 la 25 Iunie, 2010

    am trimis si eu o poza de vreo 6 zile si inca nu apare(((aveti idee din ce cauza?si cat ma chinuisem sa fac un sandwich cat mai original)))

  • AndreeaAndreea la 28 Iunie, 2010

    "Organizatorii au luat la cunostiinta de incercarea de fraudare a sistemului de vot din partea unora dintre participanti, motiv pentru care au decis eliminarea acestora concurs. De asemenea, toti participantii sunt rugati ca, in cazul in care sesizeaza ceva in neregula atat din punct de vedere al manierei de vot cat si al pozelor aprobate, sa contacteze organizatorii la adresa de contact din site."

    (mentionez ca textul de mai sus este un citat si este preluat copy-paste de pe site-ul i............ro)

  • fluturas_ la 28 Iunie, 2010

    Ar trebui afisata lista cu numele celor descalificati.

  • adina87 la 28 Iunie, 2010

    Degeaba au scos din concurs 10-15 poze, daca ii lasa in continuare pe cei care au peste 1000 de voturi si care se vede clar ca au ip dinamic si se voteaza in prostie

  • sebastiansport la 28 Iunie, 2010

    Scumpelor , nu este greu sa strangi 100-150 de voturi pe zi. Este deajuns sa ai o lista de 100-150 de persoane care cu asta se ocupa zi de zi, schimb de voturi. Poza mea e a 11 postata pe site, este un sanwich de baieti, se vede pe el. Am strans pana astazi 1500 de voturi, adica o medie de 100 voturi pe zi, ceea ce nu este greu. Insa da, sunt multi care au sarit cu cateva sute de voturi pe ora, de aceea au si pus acel security word, dar degeaba, este un sistem prost, fraudabil. Ce este cel mai grav, ca nu se iau masuri. Eu le-am scris zeci de e-mailuri si nu am primit nici un raspuns.Sunt persoane care in 5-6 zile au ajuns la 3000 de puncte :). Sa ne tinem bine pe picioare si sa speram ca se vor lua masuri, si sa speram ca , concursul nu este o mare tzeapa.Asteptam

  • geanynutza24 la 29 Iunie, 2010

    a primit cineva cartile castigate aici?

  • denisa28 la 29 Iunie, 2010

    nu stiu ce au astia dar au descalificat multa lume dar pe cei care au facut 1500 de voturi in 2 zile i-au lasat sper sa-i descalifice si pe aceia

  • Ramona13 la 30 Iunie, 2010

    "ACT ADITIONAL NR. 2

    Adus in completarea regulamentului concursului “Cel mai creativ sandwich!”autentificat sub nr. 1329/07.06.2010 la Biroul Notarilor Publici Asociati Boroi

    Organizatorul concursului ““Cel mai creativ sandwich!”, SC PHILIPS ROMANIA S.A. cu sediul in Str. Fabrica de Glucoza, nr. 17, sector 2, Bucuresti, (numita in Regulamentul Oficial “Organizatorul”) a hotarat pe propria raspundere sa realizeze modificari sau completari la Regulamentul Oficial al concursului, ce constau in:

    Votarea va fi limitata pe baza de IP si Cookie - este permis un singur vot pe zi de la aceeaşi adresă IP. Folosirea unor scripturi sau alte metode automate de vot, schimbarea IP-ului pentru a putea efectua mai multe voturi în aceeaşi zi şi orice încercare da a frauda într-un fel sau altul rezultatul concursului se sancţionează cu suspendarea sau eliminarea din concurs.
    Philips Romania îşi rezerva dreptul să elimine din concurs orice utilizator asupra căruia există suspiciunea că nu a respectat cele prevăzute mai sus.

    SC PHILIPS ROMANIA S.A."

  • ccrissy la 30 Iunie, 2010

    geanynutza24, nu! parca scria ca o sa fie sunat fiecare de un reprezentant Philips in leg. cu cartea! A fost cineva sunat? Sau poate dupa ce se termina si concursul cu votarea vor suna pe toata lumea.

  • gol la 02 Iulie, 2010

    doandes ana pag 2 ai cel mai inedit sandvis ,, hai steaua,,< poti participa si la concursul organizat de Ursus, bafta !

  • pescarus la 02 Iulie, 2010

    chiar...cu cartile cum ramane??pe mine nu m-a contactat nimeni:(

  • ctlnalexa la 02 Iulie, 2010

    Dupa ce se termina concursul trimit si cartile, cel putin asa mi-au raspuns mie pe mail

  • pescarus la 02 Iulie, 2010

    ok.multumesc:)

  • lorycarp la 02 Iulie, 2010

    Si mie mi-au trimis in mail ca am castigat o carte iar cand dadeam click unde scria ma ducea catre site.. asa va aratat si voua?

  • konkurs la 07 Iulie, 2010

    In urma solicitarii utilizatorului blonda25, am contactat Autoritatea Nationala Pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter personal.

    Desi am prezentat concret problema (daca ar trebui sau nu sa raspundem la solicitarea blonda25 si sa-i stergem numele din aceasta pagina), nu am primit decat citate din lege, fara nicio lamurire clara.

    Pentru a evita eventualele dispute, numele persoanei in cauza a fost sters din aceasta pagina, pana reusim sa primim un raspuns clar.

    Din punctul nostru de vedere, numele nu ar trebui sters. Din punct de vedere legal, in Romania nimic nu este clar :)

  • Ramona13 la 07 Iulie, 2010

    Unii dintre cei care triseaza incearca sa isi stearga urmele. Am constata ceva "bizar" si pe un site care organizeaza din cand in cand concursuri; desi initial anumite nume de persoane eliminate pentru frauda apareau punctual, la un moment dat au disparut :). E posibil ca cei prinsi trisand sa se fi adresat si acestora sa le stearga numele :) Pastrez inca rezerva ca nu ma uit eu unde ar trebui, dar daca observatia mea este reala, atunci e clar: perseverenta acestor oameni nu se manifesta numai la trisat, ci si in alte contexte.
    Nu dau nume, este doar o constatare de principiu :)

  • cocolino2 la 22 Iulie, 2010

    O gramada care triseaza, toti primii 50 triseaza ca si urmatorii 50 si tot asa, ip-uri sdinamice si proxy siteuri care gazduesc acces anonim gen proxy4free.com
    Dupa regulament ar trebui toti descalificati

  • cocolino2 la 22 Iulie, 2010

    Un numar mai mic dar "fruntas" de poze, arata ca si cum ar fi votate de mine dar eu nu le-am votat, se hacker-este si siteul

  • Ramona13 la 22 Iulie, 2010

    Nu cred ca esti chiar in masura sa ii critici pe cei care triseaza, nu de alta dar foarte recent ai incercat sa castigi un premiu important trisand, numai ca ai fost invins inainte de miezul noptii de un trisor mai mare decat tine.

  • Ramona13 la 26 Iulie, 2010

    Premiu: 1 masina de facut paine Philips, HD9020 + 1 storcator de citrice HR2737
    Castigatori
    1 Constantinescu Marilena
    2 Munteanu Loderana
    3 Scutaru Mihaela Vanda
    4 Clain Alexandru Nicolae
    5 Nita Alexandra Cristina
    6 Munteanu MarianaCristina
    7 Nastase Antonio
    8 Ionel Maria
    9 Marcu Gina Alina
    10 Stoica Diana
    11 Tulceanu Gratiela
    12 Apetroae Ana Maria
    13 Danila Daniel
    14 Hanu Nicoleta Stela
    15 Stoia Constanta
    16 Dima Radu
    17 Gheorghita Anca
    18 Atomei Mihaela
    19 Carp Elena Loredana
    20 Rebreanu Sebastian
    21 Chtan Maria Cristina
    22 Birsan Anca Alexandra
    23 Popescu Manuella Denisa
    24 Palade Dorin
    25 Rosu Luciana
    26 Gireada Cristina
    27 Grigoras Adelina
    28 Baldovin Cornel
    29 Spataru Tiberius
    30 Iovicici Vladimir Cristian
    31 Cristina M
    32 Olteanu Claudia
    33 Ghita Roxana
    34 Milu Laurentiu
    35 Trotea Vasilica Valentina
    36 Rosoga Dumitru
    37 Liculescu Petrica
    38 Tonca Nicolita
    39 Cercel Maria
    40 Constantin Iulia Geanina
    41 Dumitrana Ovidiu
    42 Triescu Ionela
    43 Serban Ramona
    44 Trusca Petruta
    45 Daescu Barbara
    46 Hrubariu Dana
    47 Sas Denisia
    48 Mirea Jana
    49 Griciuc Andreea
    50 Cornea Olga
    Premiu: 1 carte “Alfabetul mancarii sanatoase” – Dan Boerescu
    1 mircea albu
    2 Catalin Alexa
    3 VLAD
    ANA
    CRISTINA
    4 furnica anca
    5 Andreea Andronache
    6 AUREL ANGHEL
    7 Cristian Florin Apostol
    8 mihaela atomei
    9 Madalina Baloiu
    10 Ioana Bodea
    11 georgeta borza
    12 monica borza
    13 nicoleta borza
    14 petronela borza
    15 Darie Petru Boulescu
    16 Paul Bujor
    17 valeriu burlacu
    18 LOREDANA GINA BUSTIUCEL
    19 loredana calinescu
    20 Georgeta Campean
    21 loredana cenuse
    22 ANCA ELENA CHIRIAC
    23 stelica chiriac
    24 Cristina Cimpeanu
    25 Adrian Climent
    26 viorela maria codoi
    27 Alexandru Constantin
    28 FLORICA COSTINA
    29 marius danciu
    30 Horatiu-Gabriel Demetrescu
    31 adelina-elena dican
    32 Roxana Dumitrascuta
    33 vladucu emil
    34 Duminicescu Emilia
    35 vasile florin
    36 Stefana Fultman
    37 IONELA FUNIE
    38 Geanina Alina Gavriloaie
    39 Lavinia Gheghea
    40 gabriela ghelber
    41 Constanta Gheorghe
    42 daniela gherasim
    43 Roberta Ghiata
    44 constantin gornescu
    45 Ana-Maria Gradinaru
    46 mariana gradinaru
    47 Iuliana Groza
    48 Catalina Gusel
    49 oana lavinia harabagiu
    50 fanica ilea
    51 Pantilimon Mariana
    52 Florica Matei
    53
    MONICA
    MAGDALENA MESTER
    54 mihnea mihnea
    55 Adriana Moldovan
    56 Mihaela-Chirica Mosog
    57 catalina murariu
    58 mirabela nichitean
    59 irina nitu
    60 Mihaela Ona
    61 Mariana Otelas
    62 bogdan pasa
    63 Aniel Patru
    64 Diana Raluca Patru
    65 Cecilia Petras
    66 Alin-Marius Popa
    67 Emil Popa
    68 Ion Popa
    69 Liviu-Ilie Popa
    70 Maria Popa
    71 radu popescu
    72 ioana roxana porcaru
    73 Dumitru Postolachi
    74 Adina Radu
    75 Georgian Radu
    76 Marilena Radu
    77 Raluca Radu
    78 Margareta Raileanu
    79 claudiu constantin rosoga
    80 dumitru rosoga
    81 elena rosoga
    82 Adela Rusu
    83 viorica rusu
    84 mihaela scurtu
    85 geanina sima
    86 Domnica Stanca
    87 constanta stoia
    88 ioana stoia
    89 rafail stoia
    90 Aurelia Tiliuta
    91 vasilica valentina trotea
    92 claudia usturoi
    93 GABRIELA VASILESCU
    94 daniel vintilescu
    95 anita zamfir
    96 corina zamfir
    97 Constantin Vasluian
    98 Ionela Madalina Nicolescu
    99 Florentina Avram
    100 Elena Georgiana Dan

  • cyucy la 27 Iulie, 2010

    astazi am fost sunata pt a revendica cartea castigata :)

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Si pe mine m-au sunat .Trebuie copie dupa CI trimisa prin fax

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Ma uit la lista de mai sus si ma mir cat de multi sunt din aceeasi familie . oare ce or face cu atatea carti???

  • cyucy la 27 Iulie, 2010

    sau pe mail,eu am intrebat si mi-au dat o adresa sa trimit pe mail:)

    promotii@moreresults.ro

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Sigur se poate si pe mail? Mie mi-a zis ca asa s-a stabilit sa fie prin fax si a insistat cu nr de fax.

  • cyucy la 27 Iulie, 2010

    eu am intrebat special,doamna care m-a sunat mi-a dat adresa.acum tu faci cum vrei :)

  • ccrissy la 27 Iulie, 2010

    si eu am fost sunata de la Philips,insa pt o carte gen "alimentatie", mie se pare cam mare cererea si respectiv "efortul" sa-mi trimit copia CI prin fax. Nu stiu, ma mai gandesc; oricum pana in 6 aug. trebuie trimise.

  • cyucy la 27 Iulie, 2010

    puteti incerca pe adresa care am scris-o eu si daca nu vine cartea pana atunci,puteti trimite si prin fax.eu am trimis deja pe mail.

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Mai trebuie trecut ceva in mail?

  • Ramona13 la 27 Iulie, 2010

    Ai dreptate.

    Totusi, agentia care a organizat pentru Philips acest concurs, More Results Marketing, a organizat o gramada de alte promotii importante, pentru multe alte companii de top. Asa ca daca macar la una dintre ele ai castigat anterior si ai trimis copia C.I, ei o au deja in baza lor de date.

  • cyucy la 27 Iulie, 2010

    @ctialexa,doar copie de pe CI.

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Ms! am sa trimit si eu .

  • ccrissy la 27 Iulie, 2010

    Nu, Ramo! Nu ma au in baza de date precis ca n-am mai castigat la Philips si nici cealalta firma. Pfoai, dar ma dispera cand se cer copii de CI pt un amarat de premiu acolo. Sau la cel cu tricourile: cere plata transportului pt un amarat de tricou inscriptionat. Mare branza e premiul! :))

  • ccrissy la 27 Iulie, 2010

    @Ramona
    E mai mare deranjul castigatorului decat premiul! =))

  • ctlnalexa la 27 Iulie, 2010

    Cica tricoul ar avea o valoare de 70 ron!!

  • ccrissy la 27 Iulie, 2010

    @ctlnalexa
    Stiu ca e 70 de ron. Bine zis: "cica"! :)) Insa, nu mi se pare ok sa platesti transportul, adica eu una nu accept, prin urmare nici nu particip la acel concurs! Spre exemplu,mi se parea ok cerinta (adica pot sa zic ca am acceptat ideea din moment ce am participat)de la playboy romania, sa platesti transportul lenjeriei intime in eventualitatea unui castig. Merita caci avea un pret de la 120 de ron in sus. Asa mai merge avand in vedere ca era de calitate si unele chiar frumusele.

  • pionys la 27 August, 2010

    A primit cineva cartea?

  • pomicultoru la 07 Septembrie, 2010

    nu am primit cartea desi am trimis copie dupa CI... nu cred ca o mai primim vreodata...

  • cyucy la 07 Septembrie, 2010

    asta este raspunsul pe care l-am primit eu ieri:
    "Full View
    RE: castigator concurs
    ...
    From:
    promotii
    ...
    Add to Contacts
    To: Cenuse Loredana

    Buna ziua,

    Cartile nu au fost inca expediate, precum se specifica si in regulament : “Aceste premii vor fi trimise prin curier in maxim 60 zile calendaristice, incepand cu data de 31 august”!

    O zi buna!"

  • pomicultoru la 07 Septembrie, 2010

    aha, mai avem de asteptat pana in noiembrie...

  • xeni1983 la 25 Octombrie, 2010

    Cand se expediaza premiile ptr ca la mine nu a ajuns nici o carte?

  • catanicegirl la 25 Octombrie, 2010

    la nimeni vad ca nu au ajuns inca.mai asteptam

  • adina87 la 28 Octombrie, 2010

    Nici eu nu am primit cartea.Deja mi-am luat adio de la ea...Nu cred ca o mai vedem

  • tigrishor la 01 Noiembrie, 2010

    nu cred ca mai primim cartea. sincer nu ma asteptam la atata neseriozitate din partea lor. dar asta e! altadata sa ma invat minte si sa nu mai trimit copii CI pt premii ''inexistente''

  • ccrissy la 01 Noiembrie, 2010

    Buna! 60 de zile au trecut cu maximul lor cu tot ;))

  • adina87 la 15 Noiembrie, 2010

    Astazi am primit urmatorul mail de la organizatorii acestui concurs:

    ,,Draga castigator / castigatoare

    Organizatorul, Philips Romania si scriitorul Dan Boerescu isi cer scuze pentru intarziere. Cartile trebuiau trimise pana pe data de 30 octombrie insa domnul Dan Boerescu a intampinat probleme cu editarea, prin urmare cartea va fi editata in luna decembrie.

    Pentru a va recompensa fidelitatea si a va multumi pentru rabdare, Philips va trimite catre toti castigatorii un set de 3 carti semnate de scriitorului Dan Boerescu , urmand sa va tinem la curent in luna decembrie, cu termenul la care poate ajunge in posesia voastra cartea "Alfabetul mancarii sanatoase".

    Cele 3 carti semnate Dan Boerescu vor fi trimise incepand cu data de 15 noiembrie si vor ajunge in maxim 10 zile lucratoare in posesia tuturor castigatorilor validati.

    Va multumim inca o data pentru participare,
    Echipa Philips,,

  • ctlnalexa la 15 Noiembrie, 2010

    Problema e ca aceasta carte va fi editata in luna decembrie iar cartile vor fi trimise incepand cu 15 noiembrie?!?!.......... Oare 15 noiembrie 2011?

  • catanicegirl la 15 Noiembrie, 2010

    asta n-am inteles nici eu:))

  • stupidcow la 15 Noiembrie, 2010

    din ce am inteles eu, incepand cu 15 noiembrie vor fi trimise 3 carti de consolare, pana va fi editata cartea din decembrie care probabil va ajunge la anu'

  • catanicegirl la 15 Noiembrie, 2010

    mda....cine-i mai intelege si pe astia?

  • cyucy la 15 Noiembrie, 2010

    am primit si eu acelasi mesaj

  • bocden la 17 Noiembrie, 2010

    a primit nevasta-mea un colet cu 3 carti.... pe aviz scria un colet de la Philip Morris in loc de Philips :).

  • catanicegirl la 17 Noiembrie, 2010

    deci asta e...ca tocmai am primit si eu avizul

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro