Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Mai 2010
50 de lei, 100 de lei, 500 de lei, un Samsung l8000 Omnia 2 sau un Samsung Corby

Concurs Aprilie 2010 - Mai 2010

Castiga 50 de lei, 100 de lei, 500 de lei, un Samsung l8000 Omnia 2 sau un Samsung Corby

Ce castigi?

50 de lei, 100 de lei, 500 de lei, un Samsung l8000 Omnia 2 sau un Samsung Corby

Ce trebuie sa faci?

Important! Premiul de 100 de lei se castiga fara a fi conditionat de castigarea vreunui premiu la concursul Dormeo si fara a fi impusa vreo limita minima de participanti. Premiul in valoare de 50 de lei este oferit prin tragere la sorti din randul tuturor participantilor fara a fi conditionat de castigarea vreunui premiu la concursul Dormeo. Premiul in valoare de 500 de lei este oferit tot prin tragere la sorti din randul tuturor participantilor, numai in cazul in care posesorul blogului borciu.wordpress.com ocupa locul I sau II la concursul Dormeo. Celelalte premii se atribuie numai in cazul in care posesorul blogului borciu.wordpress.com va castiga marele premiu la concursul Dormeo.

Atentie!! Prin inscrierea prin intermediul oricarui link inserat in pagina de concurs de pe borciu.wordpress.com, posesorului blogului primeste doua puncte de pe urma inregistrarii tale in concursul Dormeo.

 

  1. Intra aici, da click pe una din imagini, completeaza-ti datele cerute, bifeaza ca esti de acord cu regulamentul si trimite-ti datele personale.
  2. Lasa un comentariu in pagina de concurs de pe borciu.wordpress.com cu numarul care crezi tu ca va rezulta in urma adunarii celor 12 cifre ale numerelor extrase la loto in data de 30 mai.
Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (39)
  • Cosmin23 la 04 Mai, 2010

    Mie concursul asta imi miroase a reclama.

  • kalasnikov1 la 04 Mai, 2010

    Toate concursurile sunt organizate cu un anumit scop, nimeni nu organizeaza un concurs numai pt. ca nu are ce face cu banii. Unele concursuri sunt organizate pt. trafic, altele pt. a ti se prezenta un produs/serviciu, altele pt. a-ti vinde ceva... Eu am organizat concursul pt. a aduna voturi fara ca sa fac spam si fara ca sa imi pierd ore intregi zilnic pt. a-i vota pe cei de pe forum si sa nu primesc niciun vot...
    Multi de aici si-au pierdut zile si nopti la concursurile cu votare la care erau oferite premii in valoare de 100-200 de lei si la final, sau au fost desclificati, sau nu si-au mai primit premiile desi au fost desemnati ca fiind castigatori. La concursul meu in 2 min. poti castiga niste premii destul de interesante... bineinteles cu conditia ca eu sa castig la concursul dormeo (premiul de 100 de lei se ofera si daca nu castig ;) ) Ca sa fie cat mai transparent, am lasat comentariile la liber pt. ca sa nu existe discutii...
    Inca ceva. Daca era numai pt. reclama as fi putut posta sute de comentarii cu sute de variante de raspuns numai pt. ca sa fiu primul care a postat acele variante, corect?

    Bafta noua!

  • ccrissy la 04 Mai, 2010

    Aoleu, ce alambicat e concursul asta!Nu stiu daca am inteles f bine regulile, dar nu pot sa zic decat felicitari, si ai 2 puncte de la mine, doar esti de-al nostru! :)
    BAFTA sa ai! ;)

  • baubau2006 la 04 Mai, 2010

    bun si tu kalasnikov cu ce te alegi? ce am inteles eu, concursul garanteaza un premiu de 100lei, iar eventualitatea in care tu castigi la un alt concurs transferi premiul castigat la concursul tau, deci suplimentezi premiul....dar totusi tu cu ce te alegi?

  • ccrissy la 04 Mai, 2010

    Kalasnikov, asa(cine intra prin link-ul tau la Dormeo si isi completeaza datele) ai mai multe sanse la concursul Dormeo,la unul dintre cele 3 premii, nu? Am inteles bine? In functie de puncte iei locul 1,2,3 sau premiul bonus. Succes!!!

  • kalasnikov1 la 04 Mai, 2010

    Si eu care am crezut ca am un regulament simplu... Inainte de a-l lansa am mai pus pe cineva sa imi spuna ce parere are de regulament... poate ne-am inselat amandoi.
    In mare ai inteles bine, numai ca premiul bonus se castiga prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in concurs ;)
    Cred ca am gresit putin regulamentul mai ales la premiul garantat :( Trebuia sa il pun cu tragere la sorti pt. ca se termina variantele si nu o sa ma mai voteze nimeni :(( Nu m-am gandit la varianta asta si oricum nu am avut chef sa ma mai complic si cu tragere la sorti si sa mai si filmez... era destul la celalalt ;) Acolo cred ca nu o sa am ce filma pt. ca am numai 4 participanti :)) vad eu ce visez pana atunci... mai ales ca o sa fie ziua mea la cateva zile dupa terminarea concursului :D
    Bafta si tie!

    @baubau: Probabil ca o sa raman cu multa experienta, daca nu o sa castig altceva... Fara risc, nu ai cum sa castigi ceva vreodata, nu?

  • ccrissy la 04 Mai, 2010

    WOW, pai merita sa iei tu premiul cel mare asa, mai ales ca se apropie ziua ta! :) Ce cadou frumos ar fi! ;) Ai gresit ca trebuia sa anunti konkurs.ro din timp, nu acum! E tarziu publicat( 4 mai). Cu tragere la sorti nu te complicai, pe random.org( sau cum e site-ul ala) un filmulet de maxim 40 sec si gata, nu era big deal!Dar e ingenioasa chestia cu numerele de la loto, suma lor, bla, bla! :)

  • karmen76 la 04 Mai, 2010

    Sper ca te-am ajutat.
    Am dat clic pe link si mi-am completat datele dar nu am vazut nici un mesaj din care sa rezulte ca te-am ajutat.
    Bafta multa!

  • ccrissy la 04 Mai, 2010

    Prin acel link, autotmat primeste cele 2 puncte. Fiecare concurs are autonomia lui, asa ca aici nu se mentioneaza se dau punctele direct prin link.

  • cyucy la 04 Mai, 2010

    gata si eu :)

  • amola la 04 Mai, 2010

    Felicitari!
    Ai primit primele 10 puncte. Strangi mai multe puncte si castigi 2000 de Euro! Participantul cu cele mai multe puncte castiga!
    kalasnikov, bafta! Am intrat si eu de pe link-ul tau,

  • kalasnikov1 la 04 Mai, 2010

    Am mai adaugat inca un premiu de 50 de lei prin tragere la sorti. Stiu ca nu-i mare, dar pt. 2 min. cat dureaza inscrierea... Nu am vrut sa modific regulamentul...

    @ccrissy: Ai dreptate. Concursul a stat mult timp pe privat... dupa multe insistente din partea cuiva, l-am lansat...
    @karmen76: Apare mesajul pe care l-a postat @amola aici... poate nu l-ai observat. Probabil ca ai primit un mail de la ei daca te-ai inregistrat pe site (eu am primit cand m-am inregistrat)
    mers, cyucy
    @amola: intra pe blog daca nu ai intrat si lasa un comentariu acolo dupa cum cere regulamentul

  • Ramona13 la 04 Mai, 2010

    Te votez cu placere, dar nu ma intereseaza concursul propriu-zis, nici acesta, nici dormeo. Este suficient sa completez acel formular prin care practic doar ma inscriu la dormeo?

  • cyucy la 04 Mai, 2010

    pot participa de pe mai multe adrese?

  • baubau2006 la 05 Mai, 2010

    toti cei ce se inscriu prin linkul lui practic ajuta viitorul castigator al acestui concurs in eventualitatea in care kalasnikov castiga premiul pe nu stiu ce site...deci sunt si meritele noastre si a celor ce se inscriu, e drept ca sunt intr-o mica masura dar ele exista, e minunat sa stii ca si tu esti partas la bucuria cuiva...asa ca bagati mare :)

  • kalasnikov1 la 05 Mai, 2010

    Da, completezi numai formularul si gata. Mersi

    @cyucy: O pers. se poate inscrie o singura data...

  • Ramona13 la 05 Mai, 2010

    Am completat "formularul". De fapt era doar rubrica "adresa de email"; ieri imi amintesc ca se cereau si numele/prenumele ...Bafta!

  • kalasnikov1 la 05 Mai, 2010

    Multumesc.
    Nu am stiut nici eu ca au facut modificari.. sper ca nu au modificat si regulamentul... Mai tarziu o sa ma pun sa-l recitesc :( Poate pana la final o sa ceara numai sa bifezi ca esti de acord cu regulamentul si gata :))

  • molix la 10 Mai, 2010

    dap, e nevoie doar de mail, fara nume, prenume, nr. de telefon, nr. de la pantofi etc.

  • kalasnikov1 la 13 Mai, 2010

    Nu va mai ascundeti in spatele unor IP-uri dinamice pt. ca le vad :D Nu aveti de ce va ascunde, daca respectati regulamentul...

  • baubau2006 la 13 Mai, 2010

    m-ai prins :))
    app, cati inscrisi sunt? sau e confidential...

  • kalasnikov1 la 19 Mai, 2010

    @baubau2006: Ai glumit tu aici, dar s-ar putea ca cineva sa isi doreasca sa te descalific si pe tine (are o adresa de e-mail asemanatoare cu a ta si s-a semnat cu "bau" :)) ) poate o sa iti dai seama maine despre cine este vorba ;) sau poate astazi daca o sa am chef sa mai las comentarii :D

  • baubau2006 la 19 Mai, 2010

    vad ca a aparut un bau si 2Ioan care este numele tatalui meu...pun pariu ca sunt de pe acelasi ip, oricum ma bucur cand cineva se mai gandeste si la mine indiferent de modul in care o face :))

  • kalasnikov1 la 20 Mai, 2010

    Am pus o lista cu participantii.. o mai las putin ca sa puteti verifica daca sunteti pe acolo...
    daca sunt pers. care nu se regasesc pe lista, sa caute prinntre comentarii sa vada de ce nu sunt...
    contestatii? accept numai daca primesc mail de la dormeo.ro cum ca pers. respectiva s-a inregistrat de pe link-ul meu.. altfel de "dovezi", nu accept

  • cyucy la 21 Mai, 2010

    @kalasnikov-felicitari pt premiul de la dormeo :)

  • baubau2006 la 21 Mai, 2010

    stau si ma uit ca sunt doua persoane ce au ales suma 12 respectiv 13....oare ce numere ar trebui sa iasa ca suma lor sa insumeze 12/13? durere mare....

  • baubau2006 la 21 Mai, 2010

    1,2,3,10,11,12/13...cam astea ar fi

  • baubau2006 la 21 Mai, 2010

    ma rog...in loc de 12 ar merge un 30, in loc de 2 ar merge un 20, in loc de 13 un 40,22,31...sa iasa nr astea sunt sanse mai mici ca la loteria propriuzisa.

  • pescarus la 21 Mai, 2010

    si cand afiseaza castigatorii?aici ma refer:)

  • kalasnikov1 la 21 Mai, 2010

    Mersi, cyucy. Ii multumesc si persoanei care m-a convins sa nu il las pe privat si care nu are nico legatura cu tataraseni asa cum au zis unii de aici... :(

    @baubau: Vezi ca se poate? :P

    @pescarus: Nu imi dai adresa ta de e-mail sa te descalific putin? =)) Intra pe blog si in interiorul listei cu participantii gasesti si numele castigatoarei :P

  • pescarus la 21 Mai, 2010

    Multumesc mult de raspuns,adresa ti-o dau daca vrei sa ma descalifici ca nici nu am participat:))),intrebam ca eram curios daca a castigat verisoara sau cumnata,sa inteleg ca pe 26 se mai dau premii?intreb ca nu cunosc mecanismul daca nu am part:D
    Felicitari kalasnikov pt premiu!!:)

  • Ramona13 la 21 Mai, 2010

    :))) Felicitari ptr premiu. Se pare ca, totusi, lumea s-a mobilizat pe-aici. Desi ai fi putut avea si mai multi sustinatori, ptr inceput este bine. Oricand cineva mai are o asemenea initiativa, cu mare placere il votez/ajut/etc...La un moment dat exista chiar o sustinere regizata de konkurs, parca hall of fame se numea. Ma intreb de ce nu se reia acea poveste, era interesant.

  • molix la 21 Mai, 2010

    & atat.
    felicitari organizatorului, castigatorului & castigatoarei. :o)

  • cyucy la 21 Mai, 2010

    Update 21 mai 2010:

    Si castigatorul este… Cringasu Catalina
    Felicitari!

  • kalasnikov1 la 21 Mai, 2010

    Mai exact, dupa data de 30 mai se mai castiga inca 100 de lei si cam atat... bine ar fi sa fiu "obligat" sa le dau pe toate, dar... :((

    Ai dreptate, Ramona. Ar fi interesant sa fie reintrodus, dar sa iti poti ceda locul unei alte pers. daca vrei pt. ca poate atunci nu ai nevoie de voturi... macar ai mai scoate si niste bani :)) Am glumit ;) Daca m-as fi gandit si eu mai repede si daca erau "ascunse" comentariile pana la finalul conc. probabil erau mai multi participanti... mai invatam si din propriile greseli :(

    Ii multumesc si lui konkurs pt. ca a listat concursul si celor care au votat cu mine, nu cu concurenta :))

  • pescarus la 21 Mai, 2010

    OK.Multumesc pentru lamuriri,chiar imi pare rau ca nu ai fost pe locul 1:(

  • kalasnikov1 la 30 Mai, 2010

    Ultimul castigator este Sandu. Intrati sa vedeti daca nu cumva am gresit calculele :D Maine o sa-i trimit un mail...
    Sa stiti ca mai puteti trece din cand in cand in vizita la mine pe blog... nu am introdus taxa de tranzit, inca :)))

  • pescarus la 30 Mai, 2010

    si ce s-a castigat de data asta???:P
    sa nu mor de curiozitate:))

  • pescarus la 30 Mai, 2010

    sorry am vazut mai sus:D
    adica 100 lei
    Inca o data felicitari kalasnikov!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro