Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Iunie 2012
1 x 50 carti + 1 carte la alegere + 1 banner pe B.P.(pentru a castiga acest premiu necesita sa ai minim 10 comentarii pe Biblioteca Prafuita), 1 x  40 carti + 1 banner pe B.P., 1 x 30 carti + 1 link pe B.P., 1 x 20 carti

Castiga 50 carti + 1 carte la alegere + 1 banner pe B.P. sau alte premii

Ce castigi?

1 x 50 carti + 1 carte la alegere + 1 banner pe B.P.(pentru a castiga acest premiu necesita sa ai minim 10 comentarii pe Biblioteca Prafuita), 1 x 40 carti + 1 banner pe B.P., 1 x 30 carti + 1 link pe B.P., 1 x 20 carti

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Biblioteca Prafuita (daca nu esti deja). (click aici)
  2. Aboneaza-te la newsletter-ul Feed Burner prin mail. (click aici)
  3. Lasa cel putin un comentariu la oricare dintre articolele din biblioteca (comentariul trebuie sa fie relevant).
  4. Scrie un articol pe blogul tau cu o o parere sincera despre: BIBLIOTECA sau ARTA sau CARTI sau POEZII (la alegere unul dintre cele 4 cuvinte). Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://biblioteca-prafuita.blogspot.com/p/concurs-lunar.html) pe unul dintre cele 4 cuvinte alese de tine pentru care ai ales sa scrii articolul si unul catre biblioteca-prafuita.blogspot.com.
  5. Optional poti adauga o imagine la articol pentru a fi mai aspectuos.
  6. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe biblioteca-prafuita.blogspot.com cu link catre articolul tau + numele cu care ai lasat minim un comentariu pe blog + numele cu care ai dat like la pagina de Facebook + emailul cu care esti abonat la Newlestter + cuvântul ales din cele 4 (biblioteca, arta, poezii, carti) pentru a scrie articolul + daca participi si pentru super premiu specifica si acest lucru. 
Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro