Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Septembrie 2011
2 x 5 vouchere de 10 RON

Concurs Septembrie 2011

Castiga 5 vouchere de 10 RON

  • Concursul s-a terminat pe 17 Septembrie, 2011
  • Sursa: Goingout.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

2 x 5 vouchere de 10 RON

Ce trebuie sa faci?

Lasa un comentariu pe pagina de concurs a site-ului goingout.ro in care sa raspunzi la intrebarea "Spune-ne care este tariful unic practicat de Taxi Pelicanul, si la ce numar scurt de telefon se pot face comenzi?".

Nota curenta: 2.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • Vuvuzica la 08 Septembrie, 2011

    Domle,cata lipsa de imaginatie si cata prostie in acelasi timp.Pai raspunsurile sunt stricte,sunt niste numere,nu poti face o compunere.Cum jurizati mai fratilor,ca nu pricep?

  • Naked la 08 Septembrie, 2011

    Vedeai ca "Anunta-ti prietenii, cheama-i sa te voteze! ". Deci in functie de voturi...

  • Vuvuzica la 09 Septembrie, 2011

    Unde vezi mataluta scris asa ceva? Sus scrie doar JURIZARE,nu si votare.De ce sa dau clic pe link cand ma socheaza din prima enuntul? Apoi nu cred ca vrei sa stii parerea mea despre concursurile cu votare,unde castiga cine are mai multi prieteni nu cine-i mai bun!!!

  • Naked la 09 Septembrie, 2011

    Oamenii/firmele/companiile organizeaza concursuri, cu premii de la o scobitoare pana la bmw-uri. Konkurs cauta in fiecare zi pe internet concursuri noi si ti le aduce tie aici pe blog. Nu toate descrierile vor fi precise datorita numarului foarte mare de concursuri postate zilnic. Konkurs nu iti vinde tie nimic, nu e obligat sa scrie precis ce vrei tu sa auzi. Daca vrei sa participi la un concurs, intri si citesti regulamentul respectiv. Daca nu vrei, treci mai departe, nu-i iei peste picior. Nu face nimanui vreun serviciu vorbind prostii pe-aici, ci doar un deserviciu celor care cauta concursuri noi la care sa participe si trebuie sa-ti citeasca tie "parerile".

  • Vuvuzica la 15 Septembrie, 2011

    In judecata ta eronata,ar trebui sa scoateti rubrica de comenturi.Nu-i o tara libera? Nu avem voie sa ne dam cu parerea? Sau,din lipsa de profesionalism,nu scrieti exact la ce rubrica e concursul asa ca tot noi suntem de vina,nu? Ca nu am citit regulamentul ?? Pai de ce mai puneti concursurile pe categorii ??? Nu ca sa ne economisiti noua timpul si sa nu fim nevoiti sa citim toate regulamentele? Parerea mea,si mi-o mentin,e ca nu poti juriza un raspuns exact.Sau voi puteti?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro