Acest concurs a fost publicat pe data de 17 Iunie 2009
<p>
	5 x vacante in Zell Am See – Kaprun ( Austria pentru 2 persoane, 7 zile, la un hotel de 4****. un permis de ski pentru iarna sau un bilet “Drumetie si inot” pentru vara)<br />
</p>

Concurs Februarie 2009 - Octombrie 2009

Castiga 5 vacante in Zell Am See - Kaprun

  • Concursul s-a terminat pe 31 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x vacante in Zell Am See – Kaprun ( Austria pentru 2 persoane, 7 zile, la un hotel de 4****. un permis de ski pentru iarna sau un bilet “Drumetie si inot” pentru vara)

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe site-ul vacante-pfanner.ro    (  click aici )

important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (24)
  • ancariga la 17 Iunie, 2009

    Te poti inregistra de mai multe ori?

  • Raammoonnaa la 18 Iunie, 2009

    Se pare ca nu

  • segaldia la 18 Iunie, 2009

    ati postat un concurs super, premii atractive, cu o modalitate simpla de participare! La mai multe!!!

  • andreeac85 la 18 Iunie, 2009

    bafta

  • monique_unik la 18 Iunie, 2009

    Super concurs!

  • karmen la 18 Iunie, 2009

    concursuri de astea sa tot fie.
    bafta la toti participantii

  • Clotilde la 18 Iunie, 2009

    Bafta tuturor!

  • pupkiss la 19 Iunie, 2009

    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    un vot si dau inapoi..plss ajutati-ma si pe mine.

  • karmen76 la 19 Iunie, 2009

    votat, bafta!

  • allexxa la 19 Iunie, 2009

    Desi le-ati explicat de nenumarate ori sa nu mai postezi linkuri de votare pe paginile de concurs, se pare ca exista anumite persoane care nu vor sa respecte aceasta regula de bun simt. Chiar nu puteti face ceva ca acest lucru sa nu se mai intample? O setare care sa faca ilizibile (banate) linkurile postate??? Apar linkuri peste linkuri pe pagini care nu au vreo leg cu cererea de votare...Macar de ar posta doar la pagina concursului ptr care cer voturi (desi nici acolo nu e normal, atata timp cat le-ati "amenajat" celor care doresc spatiu special ptr acest lucru). Sa fie clar..Desi nu postam ptr a ne exprima nemultumirea, suntem multi cei pe care aceste cereri insistente care polueaza paginile de concurs ne deranjeaza...ajungi sa faci slalom printre ele ptr a putea prinde un comentariu adresat concursului care te intereseaza...pe timpul si nervii nostri. Multumesc!

  • ramo22 la 19 Iunie, 2009

    da nu e normal, dar tu esti vesnic nemultumita, nici asata nu este normal...

  • la 19 Iunie, 2009

    pupkiss, un dolar de la mine
    allexxa, nu comentez comentariul tau.

  • wackness la 19 Iunie, 2009

    aici ii inteleg nemultumirea alexei pentru ca are dreptate.
    n-am nimic cu pupkiss, dar astazi cel putin a postat acel link in vreo 7 pagini diferite.
    nu e singura care face acest lucru. am observat ca la multe pagini de concurs sunt discutii de genul: "votati-ma la concursul x, te-am votat la concursul y, n-am reusit ca nu mergea nu stiu ce" etc.
    Propun sa se faca o rubrica speciala pentru discutii, ca altfel postam offtopic intr-o veselie...cam ce fac si eu acum, desi nu obisnuiesc.

  • ramo22 la 19 Iunie, 2009

    chiar ar trebui sa se faca si un forum in care sa discutam cate si mai cate :)

  • la 19 Iunie, 2009

    am vb despre forum, o sa fie dat in folosinta cat de curand.

  • allexxa la 19 Iunie, 2009

    Nu sunt deloc vesnic nemultumita...Am postat mesaje de nemultumire ptr ca nu am avut de ales...era singura modalitate de a atrage atentia asupra unor lucruri care deranjeaza. Nu-mi place sa postez doar ca sa ma aflu in treaba cu mesaje de genul "vai, ce concurs frumos" sau sa ma dau mare cu voturile pe care le ofer celor care le cer (civilizat, nu insistent si acolo unde nu trebuie). Prefer sa ofer ajutor fara sa afle toata lumea cat altruism am eu in dotare si sa umplu spatiul cu informatii existentiale de genul " ce buna sunt, cat altruism am eu in suflet, uite...vezi , nu uita, te-am votat!, si altele asemenea.

    @Desyre : dupa felul in care te exprim pari a fi mai mult decat o simpla membra a comunitatii. Exprimari de genul "noi"/ "am vb" etc si multe altele citite pe parcurs ma duc cu gandul la faptul ca de fapt esti o apropiata celor care detin acest site. O explicatie in plus ptr faptul ca vei fi locatara eterna ahall of fame.

  • la 19 Iunie, 2009

    Pe acest site este o comunitate, deci "noi", oricum folosesc rar cuv "noi".
    Ideea cu un forum mi-a venit si mie si am trimis un mail acum 3 zile, de asta am zis ca am vorbit. Nu mai am raspunsul de la ei, doar mail pe care l-am trimis. ( Stiu ca ti-am mai zis .. dar cred ca ideea de forum pt konkurs.ro ar fi bine venita. Si cand se va pune in aplicare, fiecare concurs aparut sa aiba thread si doar tu sa poti sa deschizi subiecte .. pt a nu se creea subiecte multiple. ). Raspunsul lui a fost ca o sa fie un forum dar concursurile vor ramane acolo unde sunt si acum.
    Nu sunt deloc o apropiata a celor care detin acest site.. nu stiu nici cum arata la fata .. dar daca asta e parerea ta , foarte bine.. nu ma deranjeaza.
    Eu sunt veche pe acest site, mai am putin si expir.. pe tine te-am vazut de cateva zile.. esti noua, pentru mine.

  • konkurs la 19 Iunie, 2009

    In primul rand, pot sa confirm ca singura apropiere intre Konkurs si Desyre este cea datorata faptului ca este unul dintre cei mai vechi si mai fideli membri ai comunitatii :)

    In al doilea rand, sugestii pentru forum am primit de la mai multi utilizatori (desyre a fost, intr-adevar, prima, acum aprox. o luna) si le-am raspuns fiecaruia in parte: there shall be a forum!

    In al treilea rand, nu exista "simplu membru al comuntatii". Toti suntem o particica din ea si toti avem un rol important, fie ca generam discutii, fie ca punem intrebari, fie ca dam raspunsuri, fie ca promovam konkurs si incercam sa ne facem cunoscuti. Puterea unei comunitatii sta in membrii sai si fiecare dintre ei este unic si valoros.

    Pe internet, de obicei, lumea isi pierde identitatea, si utilizatorii se simt parte dintr-o masa imensa de oameni, o picatura in ocean.

    Sper ca nu si aici! Cu atat mai mult ma bucura discutiile generate si de aceea vom lansa si forumul, pentru ca aceste discutii creioneaza profilul fiecaruia dintre noi.

    Nu uitati, pe Konkurs nu trebuie sa fiti "simpli utilizatori" sau "vizitatori". E alegerea voastra daca stati in umbra sau daca va implicati activ, dar indiferent de ce faceti, simtiti-va importanti, individuali. Pe Konkurs intotdeauna veti fi tratati egal.

    Din acest motiv "hall of fame" e un top generat de comunitate, nu de administratori. Nu vrem sa impunem decat niste reguli generale care sa asigure un cadru civilizat si eficient pentru comunicare.

    Nu avem niciun motiv sa facem "favoritisme" pentru ca Konkurs.ro, fara voi, nu ar exista. Konkurs.ro, ca o colectie de concursuri, ar fi 10% din ce e acum :)

    Cat despre cine e nou si cine e vechi, lucrurile sunt "ca la scoala". Cand un elev nou vine intr-o clasa deja formata, prima data va parea ca se misca "impotriva curentului" dar, pe parcurs, cand incepe sa-si cunoasca noii colegi (si acestia pe el), devine parte din grup :)

    Va suna cunoscuta replica "Unitate in diversitate"? :)

    De acord: cererile de votare nu-si au locul in comentarii. Odata cu forumul, vor disparea in totalitate.

    De acord: mesajele de genul "te-am votat, voteaza-ma si tu" nu au ce cauta in comentarii - si pentru asta va fi loc pe forum, dar si in sistemul de mesagerie privata.

    De acord: nu ne stim la fata, dar in curand ne vom putea alege avatare :)

    De acord? :P

  • karmen la 19 Iunie, 2009

    si eu sunt de acord cu un forum macar asa nu voi mai fi certata ca din cate am vazut toata discutia de mai sus a cam pornit de la mine (fara voia mea)

  • monikaaa la 20 Iunie, 2009

    este foarte interesant!

  • monikaaa la 20 Iunie, 2009

    am votat pentru poza ta la exposhop.ro...te rog sa votezi si tu la acest link: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • lylya99 la 20 Iunie, 2009

    Oare cine o fi gabita_1971 o cunoasteti? CA NU SI-A TRIMIS CEREREA DE VOTARE!

  • la 20 Iunie, 2009

    Da. O sa-i trimit un mail

  • ImAlina la 19 Noiembrie, 2009

    Castigatorii concursului:
    1. Raduta Rasvan - Ialomita
    2. Ciuchi Alexandra - Bacau
    3. Tabacu Rodica - Bucuresti
    4. Vasiloiu Dorina-Daniela - Valcea
    5. Herac Cristina Anca - Bucuresti

    Felicitari!

    Castigatorii vor fi anuntati pe e-mail, unde vor primi detalii in legatura cu revendicarea premiilor.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro