Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Noiembrie 2009
5 x excursii de 1 saptamana la ski in Austria, pentru 4 persoane, un premiu saptamanal: 1-QSportsRecorder, un premiu special: un Netbook Smailo EasyPC

Concurs Decembrie 2009

Castiga 5 excursii de 1 saptamana la ski in Austria, pentru 4 persoane

  • Concursul s-a terminat pe 13 Decembrie, 2009
  • Sursa: Skifun.ro
  • Tip concurs: votare, cel mai bun scor
Ce castigi?

5 x excursii de 1 saptamana la ski in Austria, pentru 4 persoane, un premiu saptamanal: 1-QSportsRecorder, un premiu special: un Netbook Smailo EasyPC

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe site-ul skifun.ro ( click aici )
  2. Participa la unul din cele 3 concursuri  (Raspunde la intrebarile saptamanale, Incarca fotografii sau Scrie o scrisoare adresata lui Mos Craciun )de pe site-ul skifun.ro ( click aici)
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (115)
  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    O persoana care a fost descalificata din concursul Proges pentru FRAUDA CU VOTURI s-a instalat si in acest concurs in fruntea bucatelor la sectiunea premiu special (scrisoarea catre Mos Craciun).
    Atunci descalificarea a avut loc ca urmare a protestelor konkursomanilor.
    Daca cei de pe acest site nu ar fi protestat, doamna cu pricina(o "veterana" a concursurilor cu votare care pun la bataie premii relevante) ar fi castigat bine mersi unul dintre cele 3 premii principale...
    Cred ca e cazul ca si de data aceasta sa tinem sub observatie evolutia votului la aceasta sectiune.
    E clar...naravul din fire n-are lecuire...

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Abia acum am observat ca si cealalta sectiune cu votare (fotografia) este condusa de aceeasi familie.
    Asadar, da-i si lupta si da-i si lupta...pe 2 fronturi :)))

  • imecsma la 15 Noiembrie, 2009

    CA SA VA LAMURITI CA UNII ORGANIZATORI NU SE LASA INDUPLECATI DE CARCOTASII SI CHIAR VERIFICA VOTURILE SI RESTUL CONCURENTILOR SUNT DESCALIFICATI IAR CEI CARE JOACA CORECT CASTIGA PREMII CONSISTENTE """A venit timpul sa va facem cunoscuti castigatorii celor doua mari premii puse in joc de catre organizatorii concursului “Hai sa bem mana cu mana”. In urma verificarii voturilor de catre comisie, premiile au fost atribuite dupa cum urmeaza:



    Castigatorul marelui premiu - Dacia Sandero

    __DEMENY LAJOS -2_________________"""""""" PUTETI SA CAUTATI SITE-UL SA VEDETI CATE VOTURI AVEAU PRIMII SI I-AU DESCALIFICAT, ADEVARUL CA MULTE RAUTATI INVIDIOASE CA CELE DE MAI SUS AU DAT VOTURI FALSE LA UNELE POZE SI AU FOST DESCALIFICATE DAR VALDUNA A VERIFICAT SI PANA LA URMA S-A DECIS CASTIATORUL.Uni organizatori fac ce spune publicul sunt influentati

  • marukiss la 15 Noiembrie, 2009

    Of of... ce rautasioci sunteti. Sunt si oamenii amarati: <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    Aaaa tot prin votare s-au dar acele masini. Acum daca au mai castigat si la Val Duna inca o masina... deh... Lasa-ti voi ca de saptamana viitoare in locul lor o sa apara familia Cazan. Asa ca v-ati lins pe bot de premii de la skifun.

  • marukiss la 15 Noiembrie, 2009

    Era un link si in textul de mai sus... dati pe google castigatorii daciilor de la cancan si o sa vedeti despre ce e vrb.

  • Joker la 15 Noiembrie, 2009

    Pentru ca un vot sa fie validat trebuie sa va autentificati cu contul d-voastra de Yahoo. Autentificarea votului se face de catre Yahoo (pe Site-ul Campaniei Ski Fun nu se inregistreaza id-ul sau parola d-voastra). Dupa ce v-ati autentificat cu contul d-voastra de Yahoo si acesta a fost validat de Yahoo, votul se inregistreaza si apare la concurentul votat. (Aceasta metoda de validare foloseste sistemul Open Id Yahoo pentru validarea voturilor. Aceasta este o metoda de protectie anti fraudare a voturilor. <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>)


    deci s-au verificat voturile din moment ce ele exista

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    @imecsma : daca pentru tine cinstea si respectul fata de oameni sunt doar niste cuvinte de dictionar, e treaba ta. Stiu ca ti se pare bizar, dar in lumea asta mai exista si persoane care tin la aceste principii. Stiu ca iti este greu, dar incearca macar sa faci distinctia intre a apara cu onestitate principiul corectitudinii si a lupta impotriva lui cu aceleasi arme ca ale celui care este combatut. Nu toata lumea minte si fura pentru a castiga ceva sau pentru a scapa de cei ca tine. "Surprinzator" in ultima vreme batalia cu cei ca tine incepe sa fie castigata si de cei ca noi, care nu suportam necinstea, organizatorii de promotii incepand sa isi plece urechea la argumentele noastre si sa faca un pic de curatenie prin promotiile lor scapandu-ne de balast, adica de voi. Poate vei mai castiga cate un premiu din cand in cand, dar vremea ta si a celor ca tine va trece si vom scapa la un moment dat de mincinosi si hoti.
    Premiul de la Valduna l-ai castigat nu pentru ca ai primit voturi corecte, ci pentru ca au fost anumiti concurenti extraordinar de lacomi care au furat prea pe fata si prea mult. Aceia au fost descalificati si in comparatie cu ei, voi, care intre timp va gasiserati nashul cu niste hoti mai priceputi, ati aparut niste inocenti simpatici. Stim cu totii ca si acea masina ati castigat-o prin furt, degeaba va osteniti sa pareti ceea ce nu sunteti.Probabail descalificatii furiosi au inceput sa va saboteze asa cum, cine stie, altadata ati procedat voi cu ei. Sunteti cativa, ii stie toata lumea, aveti conturi si aici, va luptati intre voi pentru titlul de cel mai hot, cel mai mincinos, cel mai necinstit.
    Cat despre masina de la CanCan...cei care au urmarit acel concurs stiu foarte bine ce "inocenti" si "saraci" sunteti si cum ati castigat-o. Nu ma ostenesc sa explic aici.

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Am verificat si mi-am dat seama ca de fapt organizatorii acestui concurs au facilitat frauda in loc sa o limiteze. Practic, cel care vrea sa fure isi face cat mai multe conturi de yahoo si se autovoteaza in nestire. Schimbarea este ca de data aceasta nu se mai fura cu ip-uri ci cu conturi de yahoo.

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    aceasta persoana demeny se gaseste la pagina 18 concurentul nr. 173,la concursul pcgarage / tara serioasa caut presedinte - se pare ca alege doar concursurile cu premii foarte mari si votare

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    acolo spera sa castige 1000 de euro tot prin votare si tot cu conturi

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Azi noapte pe la ora 2 cand am postat eu mesajele initiale, prima persoana clasata avea 200 si ceva de voturi (din pacate nu mi-am notat si nu retin exact) Acum are 396. Asadar a primit cel putin 150 voturi in timpul noptii si diminetii de duminica(acum este 9.56 am. Ce "prieteni" extraordinari au acesti oameni! :))) Isi sacrifica dimineata de duminica sa ofere voturi :))
    Dovada mai clara ca voturile nu sunt reale si ca este vorba despre autovotare nu vad : peste 150 voturi in aproximatiov 7 ore :))

    Sper ca skifun sa citeasca ceea ce comentam noi aici si sa ia masuri. Daca isi doreste cu adevarat corectritudine. Daca nu...

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    La sectiunea "fotografie" stiu sigur ca aveau sub 300 de voturi. Asta azi noapte intre 2 si 3. Acum, la 9.58, au 497 voturi. Asadar, cel putin 200 de voturi "turnate" in aprox 7 ore.
    FURT!

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    familia demeny a castigat si la Concursul : Castiga un notebook Acer Ferrari 5000 series - in februarie premiul cel mare- un notebook Acer Ferrari 5000 - tot prin frauda si tot cu votare

  • imecsma la 15 Noiembrie, 2009

    ce te agiti ca un pepsi masina de la cancan a ajuns la cine trebuie cineva acolo Sus vede totul si la fiecare da dupa merit
    vreau sa-ti reamintesc ca masina aceea a fost pusa pe net datorita faptului ca persoana in cauza a cumparat zilnic ziarul cancan a trimis in fiecare zi povestea ei pana cei de la cancan au facut extragerea mult dorita si asteptata.Tie ti se pare ca ca daca isi dorea o masina sa ajunga la timp la munca(fiind bloc operator urgenta)facand zilnic 70 de km facea pe" inocenta si pe saraca".Gandeste-te ca viata de multe ori atarna de un fir de ata si poate tu sau cineva drag tie poate ajunge acolo pe masa de operatie iar 5 minute de intarziere conteaza.Era concursul acela pentru tot omul, mai bogat,mai sarac mai norocos mai ghinionist,mai sanatos ,mai bolnav iar daca acea masina a fost castigata cum specifici tu a fost doar una restul de 39 de masini au ajuns unde ai vrut tu.Eu zic sa te calmezi si incearca sa numai faci rau unor persoane sa nu le mai barfesti ca doar e Postul Craciunului.Iar daca chiar nu aveti de lucru si va mai luati de unele persoane ma rog lui DUMNEZU sa va caute.Apropo voi sunteti concurentele de pe locul 2? Se pot verifica e-mailurile daca sunt facute recent sau nu

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    nu-ti place sa fi demascat
    ? se intimpla sa apari doar la premii mari si concursuri cu votare pe care sti foarte bine cum sa le fraudezi

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Nu vorbim despre felul in care a ajuns sa fie postata acea poveste in concurs (apropos, nu era extragere, ci jurizare), ci despre felul in care a obtinut voturile si a castigat masina. Cat despre povestea cu blocul operator...sa fim seriosi :))) lacrimile de crocodil sunt la moda in desenele animate, ti le recomand. Mai bine taci, ca fiecare cuvant te afunda si mai tare intr-o postura ingrata.
    Cat despre amenintari, stim ca apelati la ele, ati facut-o si la concursul Proges si va amintiti ce v-au raspuns cei de la Konkurs :))) Acum vreti sa il luati drept ajutor pe Dumnezeu in proferarea de amenintari ? E atat de josnic incat abia pot scrie aceste cuvinte. Si cu asta am incheiat dialogul cu tine. Sincer, ti-am facut o favoare raspunzandu-ti direct. Si tie si tuturor alter-ego-urilor tale pentru care ai creat cate un cont pe acest site. Eu nu ma lupt cu persoane, ci ma zbat pentru principii. Dupa cum bine s-a observat, nu am postat niciun nume, pentru ca numele in sine nici macr nu ma intereseaza. Ci ceea ce face posesorul numelui respectiv. Asadar, nu te osteni sa imi raspunzi, pentru ca va fiu simpla pierdere de timp.
    Cat despre locul 2 din cele 2 competitii, sper sa nu se lase inselati si furati de cei ca voi, desigur asta in cazul in care nu fura la randul lor, pentru ca , cel putin in sectiunea "fotografie" am vazut o crestere suficient de spectaculoasa in cele 7 ore incat sa ma faca sa cred ca nici acolo voturile nu sunt obtinute tocmai cinstit.

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    in primul rand cine iti da dreptul sa jignesti? ti-a dat cineva de aici porecla de animal? dar dovedesti ca te comporti ca si cum ai fi ....

  • florinyu la 15 Noiembrie, 2009

    ce sa mai zic uitati-va la vasilica valentina trotea
    26 ani, targu jiu concurs foto cum baga la mailuri

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    te iei de unul cu putine voturi ? de ce nu te iei de tine? sau nu recunosti ca trisezi :)

  • florinyu la 15 Noiembrie, 2009

    tot hotul se teme de furat si GABBY2 vezi ca te dai de gol ca ai muncit mult azi noapte dar sper ca in zadar

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    stai linistit nu particip la acest concurs ... am urmarit discutia legata de aceasta familie demeny pe care o stapinesti , si am vazut ca participa la toate concursurile cu votare , am enumerat mai sus la care inclusiv la cel cu 1000 de euro care sta sa inceapa ... plus ca ai castigat premii pe hotie ... laptop, masina ... etc si daca mai fac investigatii cine stie cate si mai cate.... cam grasuta nevasta ta :) de asta a si castigat rochie de mireasa sau eu stiu cate si mai cate la cea mai grasuta? te mandresti cu ea?

  • marukiss la 15 Noiembrie, 2009

    Masinile de la cancan nu au fost atribuite in urma tragerilor la sorti.
    "In perioada 20 octombrie .- 5 decembrie vor fi postate pentru votare 5 povesti selectate dupa cum urmeaza:
    Concursul este deschis pentru votare oricarui vizitator al site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> sau <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    Un vizitator poate vota o poveste o singura data, dar poate vota mai multe povesti in aceeasi zi. Un vot echivaleaza cu 1 punct. Pentru a putea vota, vizitatorul trebuie sa-si introduca in prealabil numele, prenumele si o adresa de e-mail valida. De pe un IP se poate vota o singura data. Nu este necesara crearea de cont pentru a putea vota.
    Intervalul de votare zilnic este de 15 de ore(9:00- 24:00), dupa care respectivele materiale intra in arhiva site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si pot fi doar vizualizate, fara posibilitatea de a fi votate.
    Un consumator poate castiga maxim un premiu pe toata durata campaniei."
    De acolo ai si adresele de e-mail.

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Nu te osteni sa dai replici acestui tip de persoane. Au nenumarate conturi facute pe konkurs.ro si posteaza tot felul de comentarii cand de pe un cont, cand de pe un altul. Daca participi la acest concurs si te intereseaza ca hotia sa fie inlaturata, cel mai bine ar fi sa le scrii direct organizatorilor : pe site-ul skifun.ro, la rubrica de "contact" (dreapta jos) e un formular special dedicat comunicarii cu organizatorii. Eu nu particip si ma multumesc cu ceea ce postez aici tocmai pentru ca cei care participa sa afle care le este "concurenta" si sa protesteze direct la organizatori. Iar in cazul in care organizatorii citesc la randul lor aceste posturi, cu atat mai bine.
    Cei care fura au majoritatea conturilor pe yahoo facute de multa vreme, au avut nevoie de ele si pana acum, la alte concursuri care se bazau pe votare cu cont si adresa de mail, asadar vechimea sau noutatea contului de yahoo nu este un criteriu de delimitare a fraudei :)

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    nu particip ... dar am vazut din intimplare replica ta fata de aceasta familie demeny ... care participa la concursuri cu premii consistente

  • marukiss la 15 Noiembrie, 2009

    Ai dreptate aci... sunt mai multe persoane ca el si nu vreau sa incep cu exemple.

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Atacurile la particularitatile fizice ale unei persoane sunt josnice si nedemne. Cred ca onest ar fi sa-ti ceri scuze pentru ceea ce ai spus in legatura cu doamna respectiva, altfel intre tine si cei pe care ii combati diferentele isi pierd esenta.Aici nu se analizeaza frumusetea sau greutatea persoanelor, ci comportamentul lor in contextul concursurilor. Orice depasire a acestui context este nenecesara si reprezinat un abuz de principiu. Am certitudinea ca esti de acord cu mine.

  • florinyu la 15 Noiembrie, 2009

    nu cer scuze voi aduceti acuzati mult mai grave numelui DEMENY si de ce??????????fiindca are o multime de prienteni dar tot pe atatia dusmani ,imi este mila de voi sincer,imi vine sa plang de mila care mi-o provocati

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    replica mea a fost la replica "ACESTE ARATARI comenteaza" ale lui florinyu , nu am avut intentie sa jugnesc pe nimeni

  • florinyu la 15 Noiembrie, 2009

    s-a oprit Trotea defapt gabby2 sau kity sau marukkis

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    faci niste presupuneri gresite in legatura cu numele meu, nu am legatura cu nici o persoana sus mentionata

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    florinyu este un pseudonim al lui imecsma ?

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Avand in vedere ca in Romania furtul este o tentatie atat de mare, singura modalitate de combatere a fraudei la concursurile cu votare este aceea ca votarea sa se faca pe baza de cont care necesita date exhaustive in legatura cu persoana respectiva (nume, prenume, adresa, data nasterii, telefon, etc), in cazuri extreme inclusiv CNP (cu filtru automat de verificare a autenticitatii CNP-urilor). In acest fel nu se mai poate fura la scara mare. Mi se pare o ingenuitate de neinteles faptul ca organizatorii de la skifun si-au imaginat ca votarea de pe cont de yahoo va duce la limitarea fraudei :))) Se pare ca nu prea au avut de-a face cu acest domeniu si nu stiu ca hotii de premii prin votare recurg la tot felul de stratageme pentru a castiga.
    De ce credeti ca binecunoscutii trisori nu au participat la concursul Joe indraznestesitu.ro care se castiga pe baza de voturi? Premiile sunt tentatnte, dar acolo se voteaza pe baza de cont cu date complete...nu mai e loc de binecunoscutii ...si...si... ai caror nenumarati prieteni isi petrec noptuile de sambata spre duminica sustinandu-si si votandu-si amicii :))) Credeti ca ar mai fi avut Carmita su Milu vreo sansa sa se afle in top??? Raspunsurile sunt de la sine intelese.....

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Mesajul meu in legatura cu scuzele era adresat lui @gabby2, asa cum am mentionat si in "titlul" comentariului respectiv.. Precizez asta pentru ca observ ca altcineva a inteles gresit.

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    acela era numele concursului la care a participat Concurent: demeny olimpia mariana
    Localitate: reghin
    Voturi: 3103 - la infopro - numele concursului Daca ai peste 90-60-90 si esti multumita cu asta,

    In perioada 25 iunie -9 iulie, completeaza formularul alaturat si incarca-ti poza. - nu am spus de la mine - este concursul la care aceasta doamna a participat - nu am de ce sa-mi cer scuze

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    Pe 25 iulie, cea mai votata “plinuta” castiga un weekend “plin” de rasfat!

    Pentru ca la InfoPro, DACA ESTI PLINUTA, ESTI DRAGUTA!

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Eu mi-am incheiat "misiunea" in legatura cu acest concurs. Sper ca cei onesti afectati de frauda celor necinstiti sa nu se lase pagubasi acceptandcu seninatate situatia ca pe o fatalitate, ci sa protesteze, sa le scrie organizatorilor, sa le atraga atentia aupra antecedentelor cel,or care conduc in acest moment clasamentele. Nu uitati ca la concursul Proges organizatorii au inteles argumentele noastre si au luat masuri. Asadar, se poate. Nu va lasati furati de cei care au tupeu si sunt lipsiti de scrupule....

  • gabby2 la 15 Noiembrie, 2009

    am enumarat doar numele concursului, nu i-am adus nici o jignire - toate aceste informatii se gasesc pe google

  • Kity la 15 Noiembrie, 2009

    Stiu la ce concurs te-ai referit.
    Dar remarca aceasta ti se pare onesta : "cam grasuta nevasta ta :) de asta a si castigat rochie de mireasa sau eu stiu cate si mai cate la cea mai grasuta? te mandresti cu ea?"
    Am convingerea ca intelegi exact ce vreau sa spun.
    Iti doresc multa bafta la concursurile la care vei participa.

  • Joker la 15 Noiembrie, 2009

    Da si eu am vazut ca aceasta persoana e la acest concurs si am vazut ca a castigat si concursuri cu premi destul de mari si cu votare iar partea interesanta ca la aceste concursuri sau descalificat persoane la greu iar ei au supravietuit Acum intrebare este ori au cu toti organizatori o relatie mai speciala cu ei ori au un sitem de as aduna voturile catusi de cat corect si noi ne ofticam ca noi nu il cunoastem imi aduc aminte de concurul de pe macrezi unde a fost un sistem de votare cu mail si au avut in fata o persoana cu vreo 2000 de voturi mai mult ca ei ,care a fost descalificata si au ramas ei si aveau parca 29000 de voturi si votarea era un vot pe zi de pe un mail ceva de gen deci sunt un adversar de temut iar sistemul lor de munca se pare si destul de legal in zadar ii contestam trebuie studiati un pic si o sa ajungeti ca si mine la aceasi concluzie


    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

  • Kity la 16 Noiembrie, 2009

    Trisorii au castigat fara nicio problema. "Felicitari" celor de la skifun pentru "acuratetea" cu care au verificat voturile. Cand cineva primeste 200 de voturi in noaptea de sambata spre dumninica in numai cateva ore e clar ca buna ziua ca vorbim despre furt. Dar...Premiem furtul, tupeul, hotia si apoi ne plangem ca suntem la coada lumii civilizate. In realitate avem exact tara pe care o meritam. Atat cei care fura si mint cat si cei care tolereaza acest comportament sunt vinovati in egala masura. Rusine ambelor tabere. Cat despre premiile castigate prin furt, mirarea mea naiva ar fi cum pot acesti oameni sa se bucure de un asemenea premiu. Dar fiiind deja versati in furt si hotie, au devenit cu siguranta imuni la bunul simt. "Felicitari", dragi "castigatori", "felicitari", dragi organizatori. Sunteti exemple "demne" de urmat, nu exista indoiala...

    Carmita, am vazut ca te-ai inscris la premiul cu scrisoarea. Sper din tot sufletul sa castigi, dar te avertizez ca sansele tale de castig amenintate serios pentru ca te lupti cu hotii, nu cu parteneri normali de competitie....

  • Joker la 17 Noiembrie, 2009

    SE PARE CA ARE DETECTOR DE RADAR Claudia Stefan
    26 ani, Craiova PENTRU CA DOAMNA CHIAR A REUSIT SA DOBOARE RECORDUL A ADUNAT IN 48 DE ORE PESTE 900 DE VOTURI IAR VOI VA PLANGEATI DE CEL CARE A CASTIGAT CONCURSUL DUMINICA????????dOAMNE FERESTE

  • maryapescu la 17 Noiembrie, 2009

    ca de fiecare data, cand apare un concurs cu votare toti incep sa faca diverse speculatii ! poate ca oamenii chiarau prieteni care ii voteaza sau trimit cereri de votare pe diferite forumuri ! Mereu se isca cearta exact cum s-a intamplat si cu D-l Postolachi , la fel se intampla si cu D-na Demeny, ce aveti cu ei, dati-le pace ! Apropos de d-na Demeny, cred ca si-a retras povestea din concurs pentru ca nu mai figureaza pe site !

  • Kity la 17 Noiembrie, 2009

    Recunosc ca nu sunt sigura daca nu cumva mesajul tau este un pic (mai mult) parodic :)

    Dar, presupunand ca ceea ce ai spus mai sus este serios, da-mi voie sa-ti fac un mic refresh de memorie oferindu-ti urmatorul citat

    "oameni precum alexxa, raammoonnaa, desyre si toti cei care s-au inplicat in aceasta discutie de pe baricada dreptatii- ma inclin in fata gandirii lor, sunt OAMENI, ceea ce d-ta, Tataraseni , nu prea cunosti semnificatia cuvantului ! Ceilalti tac pentru ca risca sa isi piarda 5 min din viata pt o cauza pierduta, gandirea d-tale de "tractorist" de pe vremea lui raposatu' ramane neschimbata; ai un limbaj demn de mahala, vorbesti in parabole si te consideri "Tatal concursurilor" ! Consideri ca faci o favoare cu site-ul d-tale de parca te-a pus cineva sa faci ceea ce faci ! Crezi ca toata viata o sa traiesti numai din concursuri? In comunitatea konkurs sunt oameni cu studii si nu vii d-ta sa le dai peste nas cu proverbele si zicatorile anilor de "cizmarie" ! Nu imi este ciuda ca ai castigat, ci nu sunt de acord cu aceste practici prin care practic jecmanesti omul ! Altii muncesc 1 an si nu-si permit o asemenea vacanta , dar, prin asemenea metoda uite ca se poate ! Copii d-tale au parte de educatie aleasa daca d-ta crezi ca e normal si onest ceea ce faci ! Am incheiat discutia!
    la 08/08/2009"

    Cam radicala schimbarea de opinie, nu crezi :)

  • Kity la 17 Noiembrie, 2009

    Nu-ti mai face griji : @florinyu a fost deja eliminat de pe konkurs.ro tocmai datorita limbajului neadecvat folosit.
    In treacat fie spus, nici ceea ce ai scris tu nu este tocmai elegant, ai grija sa nu cumva sa primesti avertisment de la administratori :(((

  • maryapescu la 17 Noiembrie, 2009

    da, am parodiat puitn situatia, esti singura care a sesizat cred ! Din cate se vede pe D-na Demeny au eliminat-o din concurs , dra nu cred ca era singura care frauda; inclin sa cred ca si carmita e implicata pentru ca nici ea nu cred ca are 500 de prieteni ,asadar cine joaca corect si cine nu?

  • mysa la 17 Noiembrie, 2009

    unde se voteaza?nu am gasit

  • carmita la 19 Noiembrie, 2009

    intr-adevar nu am 500 de prieteni-in lista am 1200-si stii de ce ?-pentru ca iubesc lumea si lumea ma iubeste pe mine !-asa ca ,sa nu mai vorbim de frauda....nu cred ca e cazul-mai intereseaza-te-si-o sa vezi!-apropo nu -ti place scrisoarea catre mos?

  • Kity la 19 Noiembrie, 2009

    E clar ca doamna respectiva a fost eliminata. Dar ceea ce este si mai clar este faptul ca nu este sigura care fraudeaza si ca persoana care ii luase locul in fruntea topului facuse niste salturi spectaculoase, demne mai degraba de evolutiile trapezistilor din arena circului decat de un concurs cu votare. Bietul Mos, cred ca e un pic bulversat de avalansa de necinste care se revarsa asupra lui :) E limpede ca buna ziua ca si voturile acestei persoane au fost obtinute prin frauda.
    In plus, ar fi trebuit sa anuleze si premiul saptamanal castigat prin aceleasi mijloace necinstite de familia deja descalificata.
    In ceea ce-o priveste pe Carmita, nu pot fi de acord cu tine. Carmita este o persoana extraordinara care nu cred ca ar putea dormi linistita stiind ca a obtinut ceva furand. Nu o cunosc personal ci exclusiv din postarile ei pe acest site, dar asta este parerea mea si sper sa nu fiu vreodata nevoita sa mi-o schimb. De fapt ii urez multa bafta si sper sa castige.

  • Kity la 19 Noiembrie, 2009

    Dupa ce ai intrat pe skifun.ro, in partea de sus a ecranului vei vedea rubrica "voteaza", imediat langa "spiridusi" si aproximativ sub "ski italia".

  • ioask4it la 19 Noiembrie, 2009

    din foiletonul "cum si pe unde a mai trisat demeny"
    pe
    <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    "3. Fotografia utilizatorului Mariana Demeny a fost descalificata – fraudarea voturilor."

  • crisstian la 19 Noiembrie, 2009

    demeny olimpia mariana
    reghin DESCALIFICAT: folosirea manuala a ip-urilor de la un provider ADSL/DIAL-UP/ISDN

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    Ce am mai observat si chiar m-a amuzat.La concursurile pentru femei,participa,doamna.La concursurile pentru barbati,domnul,La unele fiica,iar la o parte si domnul si doamna.Stiti ce ma gandeam?Ce ar fi ca,daca vedem ca participa undeva stimatii,sa dam un mic mail organizatorilor pentru a-i face atenti asupra situatiei si,de ce nu,sa li se puna o interdictie de participare.In fond,organizatorul poate pune interdictie nu?

  • aureliaeftene la 20 Noiembrie, 2009

    Doamne , cum este permis asa ceva?rusine celor care adopta acest limbaj de mahala

  • stefinica la 20 Noiembrie, 2009

    se va lua atitudine ,sper,cred ca s-au suparat ca tot se fac presiuni si sunt scosi din concursuri deoarece mai mult ca sigur ca au legatura cu cei eliminati

  • carmita la 20 Noiembrie, 2009

    ...rusine sa-ti fie pentru aceste cuvinte de mahala....tu ai o problema ,si inca una grava....mai ..tentativa de om....pentru ca tu nu poti fi un om intreg la minte de postezi asa ceva.

  • carmita la 20 Noiembrie, 2009

    scuze ...era pentru ...@olargina...si nicknamul este de ....om plecat de-acasa...:))

  • Kity la 20 Noiembrie, 2009

    Nu @crisstian a postat acel mesaj, ci @olargina, adica familia cu pricina care isi face de zor conturi pe konkurs.ro si posteaza sub tot felul de nick-name-uri.

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    no problem,se intampla si la case mai mari :D

  • karmen la 20 Noiembrie, 2009

    Doamne nu-mi vine sa cred ce citesc........pacat

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    ce frumos,cu o simpla cautare pe google le-am aflat pana si adresa si numarul de telefon.e cineva care nu are somn noaptea? =))

  • stefinica la 20 Noiembrie, 2009

    :) vezi sa nu gresesti si sa suni la altcineva ca fac saracii oameni atac de inima

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    =)) Care e probabilitatea sa fie 2 Demeny Lajos in Reghin?Oricum,spre deosebire de ei,am bun simt si problemele astea se rezolva prin alte metode.

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    Tocmai am mai avut o "sclipire de geniu" :D.Stim cu toti ca,in general,organizatorilor nu le plac trisorii,nu?Ce ar fi daca,le vom dovedi organizatorilor concursurilor unde au castigat ca sunt o familie de trisori si au fost descalificati de foarte multe ori?Orice firma serioasa va dori sa isi recupereze prejudiciul(atat de imagine cat si material).Si de unde il recupereaza?Va las pe voi sa ghiciti.Si cum firmele serioase au si avocati angajati,n-ar strica sa ii puna putin la treaba.

  • 3conturi_suspendate la 20 Noiembrie, 2009

    @konkurs: Credeti ca ati procedat corect prin ascunderea acelui comentariu? Stiti ca intra pe site si minori care il pot accesa fara nicio problema (nu vorbesc despre infractorul pe care il stim cu totii, vorbesc despre ceilalti)? In alte cazuri ati sters comentarii care nu contineau cuvinte obscene si nici care nici macar "nu jigneau". Cred ca in cazul comentariului de mai sus ar fi trebuit sa stergeti acel cont si sa banati ip-ul de pe care s-a facut, nu sa-l ascundeti si sa poata fi accesat de oricine fara nicio restrictie... mai urmeaza sa puneti filme pornografice cu acces la fel de dificil si o sa aveti un site accesat de toti minorii care nu pot accesa asa ceva in altya parte :))

    @all: nu le mai spuneti hotilor pe nume pt ca adevarul doare cel mai tare, nu? :)) Am inceput sa cred ca merita mai mult sa castige un detinator de site-uri care incalca regulamentul decat niste hoti care nu au ajutat pe nimeni cu nimic niciodata... ei stau numai la panda sa vada ce concursuri cu votare mai apar pe net si intra in actiune. Si eu am avut ocazia sa particip la un concurs la care participa respectiva pers. si am renuntat cand am vazut cum urca (nu dau numele site-ului pt ca oricum a fost sters dupa ce s-a terminat concursul :)))

    PeSe: nu am facut nicio intelegere cu niciun detinator de site-uri... :D si in continuare nu am cont pe acele site-uri

  • Kity la 20 Noiembrie, 2009

    Nu cred ca e cazul sa ducem lucrurile in derizoriu. Adresa sau telefonul sunt elemente ale vietii private si nu au ce cauta in acest context. Noi vorbim aici despre concursuri, adica despre joc, sa nu invadam spatiul privat al unei persoane, pentru ca acest lucru nu este nici interesant si nici amuzant. Pentru cei care posteaza aici un singur lucru conteaza : cei care fura sa fie eliminati si sa scapam de acest obicei care bruiaza constant multe dintre concursuri. Daca ducem in derizoriu demersul nostru, atunci riscam sa nu mai fim luati in serios. Si cred ca nimeni nu isi doreste acest lucru.

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    Intradevar,elementele vietii private nu isi au rostul,era doar o mica glumita.In orice caz,am trimis un mail unui avocat pentru a afla cateva detalii juridice.Daca se vor trezi cu o plangere penala din partea unui organizator,in mod sigur nu vor continua.

  • konkurs la 20 Noiembrie, 2009

    Tehnic vorbind nu a fost posibil pana acum sa "ascundem comentariile". Am introdus acest mecanism ca sa nu se "rupa" conversatia.

    Contul respectiv a fost blocat din momentul in care a fost raportat.

    Exagerarea ta legata de filme pornografice nu isi are locul si agresivitatea ta, din nou, nejustificata.

  • 3conturi_suspendate la 20 Noiembrie, 2009

    Ascunzand comentariile cu continut obscen fara a "pune bipuri" in locul lor si/sau fara a avertiza ca acel comentariu este interzis minorilor, nu ati facut aproape nimic. Da, am vazut ca exista un avertisment... da, stiu ca prin postarea unui avertisment cum ca acel comentariu ar fi interzis minorilor nu inseamna ca nu o sa fie si accesat de ei... da, bine faceti ca nu stergeti comentariile, dar cred ca ar trebui sa cenzurati cuvintele obscene... Mi-am expus propria parere si nu trebuie sa fiti, voi sau vreo alta pers., de acord cu ea...
    PeSe: Scuze pt. insistenta si "agresivitate"...
    Numai bine!

  • nelu24 la 20 Noiembrie, 2009

    Domnu "crisstian" intreaba avocatul lucrurile aceastea care le postati aici unde se incadreaza daca cumva puteti ... iar despre aceasta familie care pot sa va spun ca nu o agreez nici eu mi separe ca comentarile vin contra vin de la cateva persoane care sunt si ele in top si nu puteau face competitiei in ridmul in care se trisa... dar fiind descalificata vad ca fac fata cu brio iar la contestarea celor care au ramas in top si conduc au ramas foarte putine persoane Si acum as putea analiza putin concursurile care le-a castigat aceasta familie as vedea cu stupoare ca locurile din spatele lor erau ocupate de aceleasi persoane daca nu cu numele atunci cu judetul si asa mai departe iar la concursurile unde au fost descalificati au fost si aceste persoane care aici dau cu pietre ca oameni cinstiti scuzati daca nu e asa Dar raspundeti si mie de ce dupa ce acceasta persoana a iesit din concurs contestari au disparut ba in contra au ramas tot contestari pt ei desi nu mai sunt in concurs .... Si acum ca sa nu credeti ca sunt avocatul acestei persoane o sa va zic ca studiind concursurile la care a participat adika 2 care le stiu eu nici la unul nu au fost pe primele locuri dar organizatori au descalificat si ei au ajuns pe primul loc acum ori au ceva pile ori au noroc ori nu fura chear atat cat alti mai si se milogesc la cate un vot Si acum pt tine domnule "crisstian " ca sa nu te enervezi si sa o iei in nume de rau intrabarea de sus este justificata prin faptul ca ce ai afirmat tu ca o sa zici organizatorilor ca sunt hoti ei nu au ce o sa faca chear daca duci dovezi cauza este ca au avut loc descalificari au studiat problema ... si a fost declarat castigator iar contestati se fac in maxim 30 de zile si e nevoie de alt concurent sa fac si asa mai departe Concluzi este ca nu e bine sa postezi comentari amenintatoare jignitoare chiar si pe net ca ai o adresa de ip care justitia poate afla multe despre tine si pt o dauna morala si de imagine care o faci tu aici sar putea sa le merite sa ceara infurmarea unui jurist ......
    PS Nu sunt avocatul lor mai specific odata doar incerc sa fiu catusi de cat corect ....

  • crisstian la 20 Noiembrie, 2009

    Domnule Nelu ( a se vedea ca nu folosesc ghilimele),daca tot spuneti ca incercati sa fiti cat de cat corect,studiati problema mai in amanunt si dupa aceea faceti remarci referitoare la ceilalti participanti.Referitor la comentariile amenintatoare si jignitoare pe care mi le atribuiti iarasi va invit sa cititi mai atent.Si daca tot se pare ca sunteti la curent cu legislatia in vigoare ar trebui sa stiti faptul ca pentru a putea afla posesorul unui IP,trebuie sa exista o hotarare judecatoreasca iar intrucat IP meu face parte dintr-o retea de cartier,mai exact intreaga retea poate avea pe rand acelasi IP,nici o instanta nu va emite un astfel de mandat.Lasand la o parte asta,referitor la cele 30 de zile in care se pot face contestatii.Vedeti dumneavoastra,prea putine regulamente stipuleaza acest termen si chiar daca a fost precizat si chiar depasit,un organizator considera ca i s-au adus prejudicii de imagine,majoritatea firmelor avand avocati care sa ii reprezinte in cazul unui posibil proces.In incheiere,v-ati intrebat oare,de ce au fost descalificati la atat de multe concursuri?Sa fie din cauza faptului ca sunt niste hoti notorii?Va las sa va ganditi la acest lucru.(asta daca nu aveti nici o legatura cu ei dupa cum ati afirmat)

    PS:Inteleg ca suntem pe domeniul online iar notiunile de gramatica "nu se aplica" insa data viitoare,va rog,incercati sa scrieti mai lizibil.

  • nelu24 la 20 Noiembrie, 2009

    crisstian eu doar incercam sa te avertizez nu o sa intru in polemica cu tine si retelele de cartier si cat de greu se poate da un mandat ......... O seara placuta

  • all74 la 20 Noiembrie, 2009

    nu stiu daca va mai aduceti aminte acum ceva timp va informam in legatura cu concursul organizat de VAL DUNA si atunci va spuneam ca sunt acolo doua trei familii care acapareaza in mod fraudulos toate premiile -ROSOGA , STOIA , DEMENY, atunci am fost luat peste picior si de organizatorii concursului si de cei de pe acest forum , dar atunci intr-un tarziu organizatorii au recunoscut ca se triseaza si au descalificat cateva persoane si chiar si pe mine , dar am reusit sa intru in legatura cu cei din familia DEMENY - fara sa stie cine sunt si au recunoscut ca au facut o alianta cu ceilalti ca sa castige premiul cel mare -O DACIA SANDERO- si sa o vanda si sa imparta banii asa cum au facut si cu masina castigata la concursul MAMA ANULUI , asa ca aricum sunt foarte multi in spatele lor si daca nu castiga ei , oricum castiga cineva apropriat lor ..............

  • nelu24 la 20 Noiembrie, 2009

    Bravo all74 in sfarsit si unei persoane care ii merge mintea ...

  • cinste la 20 Noiembrie, 2009

    sunt de acord cu faptul ca multi concurenti din dorintalorde a pune mana pe premii recurg la lucruri necinstite... Cum e posibil ca acea doamna(Tulceanu)din Constanta sa aiba asa multe voturi intr_un interval de timp asa de mic?ESTE FRAUDA CURATA...

  • rosogaclaudiu la 20 Noiembrie, 2009

    Se putea domnule Pluteanu sa nu faceti referire la subsemnatul?
    Sa va reamintesc cate premii ati castigat dvs. la campania organizata de ValDuna? Asociati tot felul de, va citez: "clanuri", dar de familia Ratiu cu care aveti o colaborare stransa nu ziceti nimic?
    Imi pare rau ca nu puteti face diferenta intre fraudulos si a specula anumite slabiciuni. Daca doriti putem extinde acest subiect cu argumente.
    Practici de genul ip dinamic sau un pseudonim sau doua in plus sunt folosite frecvent de 90% din vizitatorii acestui site. Pot sa va dau cel putin 10 concursuri la care ati fost desemnat castigator folosindu-va de aceste metode.
    Cu familia Demeny am concurat de multe ori si ii apreciez pana la un anumit punct. Cred ca unele discutii ca cele de mai sus sunt generate de cei de pe locurile II, III, s.a.m.d., care umplu site-ul de comentarii rautacioase si pline de invidie, de complexati, de frustrati si de unii ipocriti.

  • Kity la 20 Noiembrie, 2009

    Pentru cei care nu stiu exact motivul descalificarii unora dintre participantii la categoria scrisoarii catre Mos Craciun, voi posta aici un copy/paste cu motivatia organizatorilor, postata de acestia pe site-ul skifun.ro la rubrica de stiri :

    "Scrisori Plagiate
    Salut!
    Cu regret observam ca unii dintre voi nu ati citit regulamentul si postati scrisori catre Mos Craciun copiate de pe diverse site-uri.
    Conform regulamentului scrisorile incarcate trebuie sa fie creatii proprii:
    Art 5.
    "Modul în care o persoană întelege să scrie scrisoarea la Concursul special trebuie să respecte condiţiile impuse de lege şi de acest Regulament (să nu fie materiale ilegale, periculoase, maliţioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare şi nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale) şi să să deţină drepturile de autor asupra materialului postat (creaţii proprii). "
    Persoanele care nu au respectat prevederea de mai sus au fost atentionate prin email, cu specificatia surselor folosite, si sunt urmatoarele: Demeny Lajos, Demeny Olimpia, Dobre Catalin, Naltu Georgiana, Eni Mihaela, Moroianu Alina.
    Atat scrisorile postate de catre ei, cat si punctajul aferent fiecareia, vor fi descalificate.
    Va rugam sa respectati regulile acestui concurs si pe cei care participa in mod corect. Este pana la urma vorba de o scrisoare catre Mos Craciun pe care o poate scrie oricine.
    Bafta!
    Organizatorul campaniei Skifun/17 NOIEMBRIE 2009"

    Asadar, doamna care conducea in momentul respectiv NU a fost descalificata pentru frauda cu voturi (desi era evidenta ca lumina zilei), ci pentru ca ..si aici vine partea cea mai dezgustatoare ...A PLAGIAT SCRISOAREA CATRE MOS CRACIUN ....Si nu a fost singura care a recurs la o asemenea hotie, ci a avut companie, ati vazut lista cu nume postata de skifun...Ati inteles bine, oameni buni. Acesti oameni pur si simplu au cautat un text pe net, au dat copy si apoi paste. Nu au fost in stare nici macar sa exprime in scris cateva randuri sincere, in spiritul ludic propus de organizatori, ci au preferat sa ...FURE SCRISOAREA CATRE MOS CRACIUN. Mi se pare ceva de domeniul ...incredibilului. Sa furi o scrisoare catre Mos ?!?!?!?! E de neimaginat asa ceva...Va spun sincera, mi se pare ceva de o "micime" absolut josnica. Poate exagerez, dar e opinia mea. Un asemenea gest mi se pare mai trist si de comdamnat chiar si decat furtul de voturi.

    In ceea ce-i priveste pe liderii actuali ai clasamentelor, este clar ca buna ziua ca se fura insistent si ca acest concurs a ajuns o batalie intre hoti. Cu mici exceptii, desigur.

    In concluzie, organizatorii nu dau doi bani pe evidenta furtului de voturi si nu au luat vreo masura in acest sens. ma indoiesc ca o vor face de acum inainte.

    Ho!Ho!Ho! Sarmanul Mos...

  • Kity la 20 Noiembrie, 2009

    ...de data aceasta ma retrag cu adevarat din discutiile dedicate acestui concurs, discutii pe care le-am initiat in ideea apararii principiului corectitudinii si demascarii minciunii si hotiei.
    "Lupta" mea este doar una principiala, nici macar nu mi se pare atat de relevant numele hotilor, precum observati nu am NOMINALIZAT pe nimeni intr-un context negativ. Acum se intampla sa fie domnul sau doamna cutare, altadata erau altii si asa mai departe.
    Sub nicio forma nu vreau sa ma asociez cu lupta intre "clanurile" de trisori care vad ca si-au scos de la conservare unul dintre capetele de balaur. Probabil au rezerve nebanuite, dar nu stiu ca atacandu-se reciproc nu fac decat sa isi scoata la iveala slabiciunile.

    Furt placut celor care se simt cu musca pe caciula si noapte buna si vise placute tuturor celorlalti.

  • nelu24 la 20 Noiembrie, 2009

    Kitty draga dar ce mai acentuezi tu acolo drama de a lua de pe net adevarul ca am zambit citind super tare Chiar m-am simtit si prost gandiduma ca si eu cred ca faceam la fel e mai simplu mai la indemana ........::)))

  • fernando82ro la 20 Noiembrie, 2009

    Hai ma kiti mai chiar iti citisem comentarile erai destul de stabila dar sa traumatizezi atat ca a luat de pe net povestea cu mos craciun Ce doreai sa o scrie ea ,a scris cat timp a fost de varsta la care faci asa ceva Vorba lui nelu si eu cred ca faceam la fel ca sigur regulamentul nu la citit........... :)))

  • carmita la 21 Noiembrie, 2009

    Nu credeti ca mai la indemana ar fi sa asterneti gandurile voastre?-de ce credeti ca-i mai simplu sa furi ,pentru ca asta faci cand dai copy/paste .
    In viata nu exista varsta pentru nimic ,poti face orice indiferent de varsta-pentru ca sufletul ramana pururi tanar .Si sa compui nu tine de copilarie neaparat-si este ceva frumos sa asterni pe hartie ce gandesti-poezia mea e compusa de mine la 3 dimineata ,pentru ca nu aveam somn -nu o fi cine stie ce ,dar sunt venite din suflet si din realitate .
    O ZI BUNA VA DORESC !

  • fernando82ro la 21 Noiembrie, 2009

    Carmelita doi de stropi de lacrima in partea stanga ai facut sa imi cada ce sensibila esti tu .... aa si uitasem ceva somn de asta pe la 3 noapte care nu il ai il folosesti si in alte scopuri ma gadesc Tot atata inima pui si la confectionarea adreselor de mail ca si pt poezii?? cata melancolie In versuri le faci sau proza???

  • milu la 21 Noiembrie, 2009

    Nu te cunosc nu ma cunosti, dar cuvintele tale sunt de mahala, asa iti alinti sotia sau iubita dragule cu "fa"?
    Te rog sa te opresti si sa iti ceri iertare.

  • milu la 21 Noiembrie, 2009

    Da, pai se vede ce educat esti:)), nu dau doi bani pe cuvintele tale...nu sti ce e respectul, imi e scarba de oameni ca tine.
    Admini. ce faceti, sunteti in cluburi?

  • carmita la 21 Noiembrie, 2009

    Tu nu stii ce vorbesti !-tu nu stii probabil ca eu am dublul varstei lui milu .Dar nu are rost sa-ti dau prea multe explicatii-te las sa te bucuri de rautatile pe care le spui.

  • adriana_2008 la 21 Noiembrie, 2009

    @carmita, nu are rost sa te enervezi , ca faci sau nu adrese de mail nu este problema nimanui. O persoana care foloseste asemenea cuvinte nu merita raspuns. Iar aceste comentarii nu-si au locul aici.

  • fernando82ro la 21 Noiembrie, 2009

    A da mai milu ai dreptate am uitata sa ii spun am omis ce sa fac batranetea lipsa celor 7 ani sau strans toate pe capul meu Nu e problema ca face adrese de mail e problema ca fura cu nesimtire la accest concurs cu acele mailuri iar milu nu este decat o persoana care o ajuta si la comanda ii ea pararea si din slaba mea cultura generala stiu ca se asemana acea persoana cu sclav iar daca tu adriana posibil sa nu fi in hoala cu ei si te-am introdus acolo milu are dreptate in cazul asta ei raman 2 si pe tine te scot afara deocamdata si cer scuze Dar sa si ca asta e riscul cand iei apararea unei persoane dandui un sfat prin care celalat este injosis Iar mai milule sa nu uit da sunt si idiot am toate caracteristicile descrise de voi echipa cinstitilor care doar alti fura voi nu....

  • kandra la 22 Noiembrie, 2009

    Pai mai bine organizatorii sa nu mai faca genuri din astea de concursuri, cu votare...Mai bine cu tragere la sorti si gata, impaca pe toti..De altfel, eu numai la trageri la sorti am castigat..si nu oricum...ci premii mriasoare...deh...fiecare cu norocul lui..dat de la doamne Doamne, nu asa..facut de mana lui. urat ..am vazut si eu cate voturi se obtin prin furt, nu este deloc just fata de toti ceillalti care participa corect...:(

  • konkurs la 22 Noiembrie, 2009

    ...si asa se ajunge la alte trei conturi blocate.

    Argumentele de genul "el m-a provocat" sau "ea a inceput" sau "da' ma enerveaza, domne, nu ma mai pot abtine" sunt NULE.

    Daca cineva foloseste limbaj vulgar sau agresiv, NU are niciun rost sa ii raspundeti cu aceeasi moneda, indiferent de motive.

    Va repet: pe acest site, dreptate nu are cel care injura mai mult si onoarea nu se apara cu noi insulte.

    Conturile blocate pot sa se logheze in continuare pe Konkurs.ro dar postarea comentariilor ramane disponibila doar utilizatorilor care pot sa poarte o conversatie civilizata si stiu sa se retraga dintr-o conversatie necivilizata.

  • Kity la 22 Noiembrie, 2009

    Sper ca printre conturile blocate nu se afla carmita si milu...E adevarat ca s-au lasat provocati si au oferit cateva raspunsuri mai putin elegante, dar primul pas ar fi fost avertismentul, nu? Recunosc ca si eu am fost uimita de faptul ca pana si @Carmita s-a lasat provocata si a intrat in jocul lui. "Provocatorul" este o persoana care nu ar fi meritat vreun raspuns, probabil e aceeasi persoana care a postat si sub celelalte nick-name-uri blocate anterior. Cei care fura si triseaza sunt de-o agresivitate iesita din comun si agresivitatea lor s-a inzecit in ultima vreme, de cand au fost "descoperiti" si eliminati din mai multe concursuri tocmai datorita vigilentei konkursomanilor. Limbajul pe care il folosesc este "rasplata" pe care stiu ei sa o ofere celor care i-au dat de gol.Le blocati un cont si isi fac altul si tot asa, la nesfarsit.
    @Konkurs : sper ca milu si Carmita sa nu plateasca pentru greselile altora. Da, au gresit si ei raspunzand acelui personaj, dar nu atat de grav incat sa aiba conturile blocate definitiv. Un avertisment ar fi suficient, sau cel mult blocarea temporara (o saptamana,etc) a contului.

    Nu puteti accepta ca spiritul ludic promovat in acest spatiu sa fie tulburat de personaje telenovelistice de acest gen si sa le dati satisfactie tocmai lor, pentru ca ceea ce urmaresc este tocmai sa scape de persoanele de bun simt care nu accepta furtul si hotia.

    Aceasta este parerea mea, decizia va apartine.

  • Nelutza la 22 Noiembrie, 2009

    Kity nu te supara pe mine dar analiza care ai facuto tu aici nu pare sa fie cea corecta sau eu nu sunt deacord cu tine
    Daca conturile sunt suspendate toti 3 merita sa fie deci felicitari konkurs dar daca analizam mai bine vedem ca cuvinte urate au fost spuse de cei doi care tu ii aperi fernando dupa cum ai zis tu nu a facut alceva decat la provocarile care le-a avut a raspuns prin provocari enervand aceste persoane si facandule sa isi piarda mintile dupa cum sa vazut deci daca ai fi tu corecta putin cum ai zis si mai sus ca si tu crezi ca camelia fura la acest concurs cum ai fost revoltata catre familia Demeny ca fura nu prea vad nici jumate din furia respectiva aici Acum intrebarea este familia demeny iti sunt dusmani si camelia aliata cumva ?? ca milu a picat cred ca musca in lapte.... Cred ca intelegi ce vreau sa zic si nu o sa intram prea mult in polemica ..........

  • Kity la 22 Noiembrie, 2009

    Nu ii cunosc nici pe unii, nici pe ceilalti. In plus...nu am dusmani si sper ca nu voi avea vreodata :)
    Iti respect opinia, eu mi-am expus-o pe a mea.
    Am spus foarte clar ca au gresit si cei doi, intr-un mod la care nu m-as fi asteptat, in special Carmita...de la ea nu m-as fi asteptat sa raspunda atat de agresiv la o provocare ieftina a unui personaj care nu facea nimic altceva decat sa-si expuna anumite frustrari si care merita cel mult sa fie ignorat. Imi amintesc ca in urma cu mai multe saptamanai, atunci cand cineva a atacat-o foarte urat pe Carmita si eu m-am revoltat si am cerut blocarea contului persoanei respective pentru atac nepermis la viata privata a persoanei, Carmita a fost extraordinar de calma si de ingaduitoare cu mitocania respectiva, ceea ce am admirat foarte mult. Poate si de aceea reactia ei de acum mi s-a parut cu atat mai exagerata.
    Repet, regulile trebuie respectate, oricine ar fi implicat. Tocmai de aceea am spus ca primul pas ar fi fost avertismentul, apoi blocarea contului.
    In plus, nu cred ca ma poate acuza cineva de partizanat : daca vei citi cu atentie tot ceea ce am postat la acest topic, am aparat inclusiv persoanele acuzate de frauda atunci cand acestea au fost atacate in contextul vietii lor private. Nu ma intereseaza decat principiile, nu am vreun interes, nu particip la acest concurs, nu particip la concursuri cu votare, etc. Dar imi dorec ca cei care fraudeza acest gen de concursuri sa fie inlaturati si sa scapam incet incet de ei si sa vina vremea in care si noi, ceilalti, sa ne putem inscrie fara sa stim dinainte ca ele vor fi castigate numai prin frauda si numai de anumite grupuri de persoane.

  • carmita1 la 22 Noiembrie, 2009

    In primul rand imi cer scuze fata de toti cei pe care i-am dezamagit ! -intr-adevar ,nu trebuia sa-i radpund cu aceiasi moneda ,dar a fost prea mult....mai ales ca ma acuza de nu stiu ce frauda-dar nu-i nimic ,din greseli omul invata-in afara de asta nu-mi sta mie in caracter sa vorbesc asa-dar m-a provocat prea mult...

  • maryapescu la 22 Noiembrie, 2009

    te inseli amarnic in privinta D-nei Bizadea. fura si ea exact cum fura si ceilalti ! Ar trebui sa nu se mai dea ceea ce nu e, pentru ca nu e deloc corecta in acest concurs, cum nu a fost nici la cofeechat, la joe etc Si cum nu face fata singura la acest concurs, a apelat la ajutoare gen Alina Janta cea care a fraudat pana in ultima clipa a concursului !

  • maryapescu la 22 Noiembrie, 2009

    janta alina avea 1700 de voturi de dimineata si acum la finalul concursului, care s-a terminat la ora 11 , nu la 12 cum prevede regulamentul, are 2372 de voturi !

  • radup99 la 22 Noiembrie, 2009

    Daca imi zici cate premii are Doamna Bozadea Camelia castigate prin frauda sustin ideea Ta.

  • radup99 la 22 Noiembrie, 2009

    Bizadea*, imi cer scuze...

  • carmita1 la 22 Noiembrie, 2009

    Am renuntat la acest concurs -sper sa fie fericiti cei care nu ma agreeaza prea mult
    Am trimis un mail sa-mi stearga scrisoarea-in conditiile astea nu mai vreau nimic-oricum voiam sa-l dau cadou cuiva ,care are nevoie -succes celorlalti participanti !

  • fernando2 la 22 Noiembrie, 2009

    Auzi doamna Camelia in zadar azi fi ca o mironosita sa te milostesti ca o adevarata pacatoasa Aseara cine a avut ochii sa iti vada adevarata fata au vazuto nu esti deloc mai presus decat demeny chiar in contra ei daca fura tac in liniste si raspund cand sunt agresati dar tu faci ca in foltbal cea mai buna aparare pt tine e atacul si daca nu merge incepi sa te spovedesti E cam tarziu pt cei care au avut ochii a fost destul sa vada ce au vazut aseara cum de la faptul ca nu am fost deacord ca poti sa iei si o poveste de pe net sa o postezi si daca nu ai citit regulamentul sa nu fi facut hot in gura mare pana la faptul ca in momentul asta clanului tau le convine cine este in top si nu mai comenteaza sau zice rau cu asa o ardoare cum facea cand era acesti demeny am cam ramas singurul contestatar Si cu faptul ca tu ai renuntat la acest concurs chiar nu insemna nimik ,daca erai prima si renuntai atunci da insemna dar nemai facand fata e si normal sa te lase inima Si te rog nu mai intra in polemica cu mine ca eu nu jignesc doar raspund provocarilor Iar pt kity daca te intereseaza nu am deaface cu persoana care o scris mai sus acele cuvinte obscene chiar mai repede cei doi au folosit aseara cam acelasi gen de cuvinte NU EU Deci kity nu mai spune lucruri negative despre mine ca pot si eu sa fac la fel si nu convine nimanui pot sa iti si arat ... cu riskul sa pierd si acest user ...

  • kalasnikov la 22 Noiembrie, 2009

    @konkurs: In semn de respect pt cei a caror conturi le-ati blocat si daca nu au folosit cuvinte obscene si din respect pt cei care se simt oripilati de limbajul pe care il tolerati pe site fara a-l cenzura in vreun fel, va cer insistent sa blocati contul userului konkurs cel putin pt o perioada determinata. Stiu ca multi sunt de acord cu ceea ce zic eu, dar pt ca tin prea mult la conturile lor, nu o sa faca niciun comentariu. Inca o data va cer sa blocati contul userului @konkurs pt ca tolereaza limbajul obscen pe un site pe care intra si copii...

  • moarastricata la 24 Noiembrie, 2009

    Eu cred ca esti cel mai putin in masura sa vorbesti de furturi faci parte din aceasi categorie ca si familia demeny numai ca spre deosebire de ei tu si latri mult.macar ei tac si fac.Exista o zicala hotului de hot ii este frica .Eu stiu foarte bine de ce esti in stare si stiu concursuri la care ai fraudat ba chiar ai fost dat afara ,descalificat esti la fel ca cei pe care ii critici numai ca tu esti mult mai josnic din pacate .am si dovezi clare de ce esti in stare.pe alina negurescu o criticati mai daunazi se ajutau cu ip dinamic sa castige ,hai sa vorbim serios esti cel care ar trebui sa taca cand este vorba de fraudare

  • Manu_C la 07 Decembrie, 2009

    Salutare, a primit cineva dintre cei cu punctaj maxim vreo notificare ca a fost inscris in finala pentru a participa la proba finala? Eu am reusit sa obtin 90 de puncte si ar fi trebuit activata proba finala, dar dupa ce ma loghez imi spune: "Ne pare rau, dar nu v-ati calificat în finala!" Cum asa? Cu punctajul maxim nu m-am calificat?

  • Manu_C la 07 Decembrie, 2009

    Gata, s-a rezolvat, proba finala este activa.

  • Kity la 15 Decembrie, 2009

    Buna seara spiridusilor,

    Cu parere de rau anuntam descalificarea d-nei Anamaria Predut si a d-nului Mihailas Valeriu de la concursul special. Dupa analiza voturilor am constata incercari de fraudare a voturilor, multe dintre acestea provenind de pe adrese de yahoo invalide. Ne pare rau ca am ajuns sa mai descalificam persoane dar, conform regulamentului orice incercare de fraudare se pedepseste cu eliminarea.

    Castiga astfel premiul special d-na Georgiana Manea. Felicitari!

    Organizatorul Campaniei Ski Fun

  • Kity la 15 Decembrie, 2009

    Se pare ca, totusi, organizatorii au facut cateva verificari.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro