Acest concurs a fost publicat pe data de 01 Noiembrie 2021
4 x masina Fiat 500 Hybrid, 30 x trotineta electrica

Concurs Unilever South Central Europe Iulie 2021 - Noiembrie 2021

Castiga 4 mașini Fiat 500 Hybrid sau 30 trotinete electrice

 • Concursul s-a terminat pe 01 Noiembrie, 2021
 • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4 x masina Fiat 500 Hybrid, 30 x trotineta electrica

Ce trebuie sa faci?
Achizitioneaza minimum 2 produse din marci diferite Unilever pana la 15 august sau intre 15 septembrie - 1 noiembrie 2021 si inscrie bonul fiscal pe unilevertepremiaza.ro impreuna cu datele tale de contact.
 
*Produsele participante la campania sunt produse comercializate sub marcile Delikat, Hellmann’s, Knorr, Lifebuoy, Dove, Rexona, Clear, Dove Men + Care, Plant Line, Dero, Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Savo, Magnum, Napoca, Carte D’or, Algida, Betty Blue, Ben & Jerry’s (marci înregistrate Unilever). 
**Campania promoționala se desfașoara în 2 etape cu pauza în perioada 16 august – 14 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
 • Mihai29 la 15 Septembrie, 2021

  INTREBARE de 1000 de puncte!

  Unde sunt castigatorii aferenti primei etape de concurs? Potrivit regulamentului acestia demult trebuiau afisati, ori deocamdata nu apare numele niciunui norocos.

 • cti la 16 Septembrie, 2021

  Am mancat la inghetata vara asta ...numai de la astia (magnum si napoca, algida ) cat nu am mancat nici cand eram mic copil ... cu scopul de a castiga ceva ... surprizaa nu am castigat nimic :))) vrajeala mare la unele promotii , fac si ei vanzare ,oricum inghetata de la ei nu e chiar asa wow

 • konkuser145377 la 18 Septembrie, 2021

  Cred că această companie "organizează " aceste asa- zise concursuri doar pentru a și vinde produsele, NICIODATĂ nu am auzit pe cineva sa fi câștigat ceva și nici nu am văzut vreo listă cu câștigători în trecut...

 • Arhimede la 02 Octombrie, 2021

  Niste golani. Nu poti să te înscrii în concurs, pentru că pe unilevertepremiaza.ro nu ți se dă posibilitatea să ajungi undeva unde să te poți înscrie iar, pentru detalii, accesează dacă poți...

 • konkuser162351 la 02 Martie, 2022

  Concursul a fost cat se poate de real, premiile s-au dat ( si nu la cunostinte) .. iar lista oficiala este disponibila pe site-ul lor... eu am castigat si nu sunt ruda cu niciunul :) au fost super profi... e drept, nici eu nu aveam incredere in concursuri de acest gen, mereu am crezut ca premiile mari sunt deja "rezervate" ... poate la unele este, dar la acesta nu a fost cazul.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro