Acest concurs a fost publicat pe data de 03 Mai 2013
1 x excursie pentru 2 persoane la Londra, 1 x excursie pentru 2 persoane la Munchen, 1 x excursie pentru 2 persoane la Verona, 1 x excursie pentru 2  persoane la Praga, 6 x ceas cu alarma RingRing zilnic, 6 x ceas de mana zilnic, 6 x ceas de perete zilnic, 6 x ceas de perete camera copilului zilnic

Castiga 4 excursii in Europa sau alte 1464 premii

  • Concursul s-a terminat pe 30 Iunie, 2013
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x excursie pentru 2 persoane la Londra, 1 x excursie pentru 2 persoane la Munchen, 1 x excursie pentru 2 persoane la Verona, 1 x excursie pentru 2 persoane la Praga, 6 x ceas cu alarma RingRing zilnic, 6 x ceas de mana zilnic, 6 x ceas de perete zilnic, 6 x ceas de perete camera copilului zilnic

Ce trebuie sa faci?
  1. Cumpara cel putin un pachet de biscuiti Belvita, Tuc, Milka sau Oreo* + pastreaza ambalajul original cu eticheta ce contine codul unic atasata dar si bonul fiscal.
  2. Trimite codul unic trecut pe eticheta produsului participant prin SMS la 1718 SAU completand formularul de pe biscuitiimei.ro. 

*Click aici pentru lista produselor participante. 

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro