Acest concurs a fost publicat pe data de 27 August 2009
<p>
	4.000 de euro, 1.000 de euro<br />
	</p>

Concurs Iulie 2009 - Octombrie 2009

Castiga 4.000 de euro sau 1.000 de euro

  • Concursul s-a terminat pe 01 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: jurizare, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

4.000 de euro, 1.000 de euro

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de inscriere de pe site-ul battleofsongs.com cu datele tale si o melodie realizata de tine (click aici).

ATENTIE: Inscrierea unei melodii necesita o taxa de inscriere in valoare de 14,9 € (inclusiv TVA). Daca acelasi autor inscrie mai mult de o melodie, taxa de inscriere este de 9,9 € (inclusiv TVA) pentru fiecare piesa.

Important: Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • psihedelia la 26 August, 2009

    Am 5 melodii si nici una terminata:))

  • DaemonNight la 27 August, 2009

    15 €!?

  • valentin65 la 27 August, 2009

    Scuze dar nu prea pare concurs la 15 euro. E mai mult o afacere.

  • alex19051988 la 28 August, 2009

    Eu de unde sa stiu ca ma jurizati corect si dati premiile unor prieteni de ai vostri sau unor apropiati oricum exista starea aceea de incertitudine ca nu o sa dati premiile la cine merita.Sa zic bag 5 piese mai si le sa si platesc si tot nu castig concursul.Fac o investite si vreau sa mi-o acopar castigand premii la dumneavoastra.Cine credeti ca o sa participe la concursul dumneavoastra cand pretul pentru o piesa este asa de mare.

  • abcd la 28 August, 2009

    Acest concurs nu este de genul unora postate pe acest site , organizate de bloggeri anonimi care ofera premii un sapun sau o sapca. Este un concurs serios care a ajuns la editia a treia, prima editie(din 2007) fiind castigata de trupa Parlament, iar ce-a de-a doua (de anul trecut) de George Hora pe care il stim din colaborarea cu Puya la piesa "undeva-n Balcani".

    In plus, taxa cu pricina este o taxa normala de participare la un concurs de acest gen, ridicola comparativ cu premiul si mai ales cu faptul in sine de a castiga concursul.In treacat fie spus criza i-a lovit pe organizatori care practic au injumatatit valoarea premiului (de la 10.000 la 5000) fata de anul trecut. :))))

    De aceea cred ca n-ar fi rau sa renuntati la comentarii pline de ridicol si sa va indreptati atentia plina de indignare spre paginile care va ofera pungi de seminte sau tricouri imprimante. Acelea "este" "gratise" :)))

  • ladykonk la 28 August, 2009

    Nu cred ca esti corect in ultima parte a comentariului tau, atentia plina de indignare nu ar trebui indreptata spre niciun organizator care isi respecta participantii, indiferent de premiul oferit - fie el o punga de seminte sau un tricou. Premiul este premiu, participarea la un concurs ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi, iar valoarea unui concurs nu sta numai in valoarea premiului oferit, mai importante fiind implicarea organizatorului, ideea concursului, modul in care sunt provocati participantii la concurs...si lista poate continua.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro