Acest concurs a fost publicat pe data de 06 Martie 2015
33 x smartphone Samsung Galaxy S5

Castiga 33 de smartphone-uri Samsung Galaxy S5

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2015
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

33 x smartphone Samsung Galaxy S5

Ce trebuie sa faci?

Activeaza-ți gratuit M-Pesa* in perioada campaniei si realizeaza cu succes o tranzacție din contul tau M-Pesa + tranzacționeaza o suma minima de 30 de lei într-o tranzacție pe care trebuie sa o realizezi cu succes din contul tau M-Pesa.

 

*Doar clientii Vodafone care încheie cu succes procesul de înregistrare al contului sau M-Pesa sunt elegibili pentru a participa la concurs.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

  • konkuser124322 la 06 Martie, 2015

    Cautam operatori calculator pentru publicitate anunturi ,viitoare proprie afacere,persoane serioase, care sa aiba vointa si rabdare Nu este necesara experienta, instruire gratuita oferita sub forma de 12 lectii zilnice prin email,program part time sau full time de acasa dupa preferinta,cistig nelimitat!Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice si ofera incheierea unui contract legal care sa va ofere siguranta dorita! mircea.elena@gmail.com

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro