Acest concurs a fost publicat pe data de 08 Iulie 2009
<p>
	30 de litri de combustibil, 10 x Mouse wireless</p>

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga 30 de litri de combustibil, un mouse wireless

  • Concursul s-a terminat pe 10 August, 2009
  • Sursa: Supermix.ro
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

30 de litri de combustibil, 10 x Mouse wireless

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe SuperMix.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra
  2. Acumuleaza cat mai multe puncte conform regulamentului:
    1. 1 punct pentru fiecare logare in ziua respectiva
    2. 10 puncte pentru fiecare articol trimis
    3. 10 puncte pentru fiecare reteta trimisa
    4. 3 puncte pentru fiecare banc trimis
    5. 2 puncte pentru fiecare invitatie trimisa (Dupa logare urmeaza link-ul: Invita un prieten)
    6. 50 puncte pentru fiecare prieten care s-a inregistrat pe SuperMix.ro in urma mesajului tau
    7. 10 puncte pentru fiecare topic nou creat în Forum
    8. 20 puncte pentru fiecare comentariu in Forum
    9. 3 puncte pentru fiecare poza trimisa in Galeria de poze
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (27)
  • ramo22 la 08 Iulie, 2009

    acum este alt concurs... can dau click pe Sursa: Supermix.ro imi inta in concursul care s-a terminat si la care am castigat :P

  • mirela24 la 08 Iulie, 2009

    cand imi fac cont, o sa mi se vada pe profilul public adresa? k nu as vrea asta:(

  • la 08 Iulie, 2009

    Nu iti apare. Cand iti faci contul fii atenta la ce iti apare pe profil si ce nu. Adresa, nu esti obligata sa o treci. Daca te hotarasi sa te inscrii, inarmeaza-te cu f multi nervi. Eu tot apar si dispar din top... asa am patit si la prima editie, dar atunci am castigat :)

  • alina06 la 08 Iulie, 2009

    asta e parerea mea din 1900 de puncte mi s-a scazut pana am ajuns la 63 pentru a nu castiga cei care sunt pe primele locuri adica prieteni de ai administratorului am postat poze , bancuri , am trimis invitatii dar se pare k am fost destul de credula sa cred in acest concurs pozele si bancurile au numele pirvu daniela

  • ramo22 la 08 Iulie, 2009

    punctele au fost sterse si s-a inceput de la 0... bafta

  • la 10 August, 2009

    Căştigătorii concursului sunt:

    1 lavinica25 - 16611 puncte - Câştigă 32L de combustibil
    2 mirela24 13294 puncte - Câştigă un mouse wireless
    3 kornel 10301 puncte - Câştigă un mouse wireless
    4 angis 9787 puncte - Câştigă un mouse wireless
    5 costelus 9717 puncte - Câştigă un mouse wireless
    6 lory_loryro 9072 puncte - Câştigă un mouse wireless
    7 corrnelb 8934 puncte - Câştigă un mouse wireless
    8 desyre 8482 puncte - Câştigă un mouse wireless
    9 kiss 7949 puncte - Câştigă un mouse wireless
    10 lilicaG 7835 puncte - Câştigă un mouse wireless
    11 catas 7289 puncte - Câştigă un mouse wireless

  • abcd la 10 August, 2009

    Am recunoscut mai multe nume de pe aici : desyre,cornelb, mirela24, kornel :))))

  • abcd la 10 August, 2009

    In alta ordine de idei, ma intristeaza mult faptul ca persoane precum desyre, ramo22, etc, etc, care isi manifestau galagios altruismul in momentele in care aveau, la randul lor, nevoie de voturi,au "uitat" din senin sa mai fie altruiste si nu mai zic nici pas de cand nu mai au vreun interes ptr ca nu mai participa la concursuri cu votare. Precizez ca EU NU AM NEVOIE de voturi, asadar nu despre mine este vorba. Ptr cei interesati, vizitati forumul, sectiunea schimb de voturi.

  • la 10 August, 2009

    Eu nu am inteles de ce ma acuzi dar daca te referi la faptul ca nu mai ajut lumea cu voturi pe inseli.

  • abcd la 10 August, 2009

    In primul rand nu e o acuzatie,ci doar o constatare trista. In al doilea rand, nu stiu exact pe cine ajuti, ptr ca in cazuri de urgenta nu am auzit nimic din partea ta; pe vremea cand aveai nevoie de voturi ma impiedicam peste tot numai de tine; Dar e treaba ta si cu asta am incheiat.

  • la 10 August, 2009

    E parerea ta si eu nu o sa fac nimic sa ti-o schimb pt ca fiecare e liber sa creada ce vrea. Dar este cineva pe site site care participa la 3 concursuri si are 5 link-uri ( la un concurs participa ea, sora si pr) si i le cer in fiecare zi .. pt ca ei ii e rusine sa mi le dea pe toate. "ca sunt multe" cum spune ea.
    Mai e cineva care are un link de votat si dupa ce il dau pe ala ma trezesc de fiecare data cu alte 10 link-uri de la ea. Parerea mea e sa participi la mai putine ca voturile se imprastie.
    Asta 2 sunt doar 2 ex. mai multe nu o sa spun.. fiecare face si crede ce vrea. Daca ai obs pe forum pe konk scriu f putin dar de accesat il accesez zilnic.
    Dupa concursul de la infoturism am mai participat la unu dar nu cred ca te-ai impiedicat de acel concurs.

  • pensionar la 10 August, 2009

    Felicitari tuturor castigatorilor,multumesc desyre tu ai fost singura care ma votat pana acum pe trilulilu.

  • la 10 August, 2009

    apropo de trilulilu, se paote vota o data pe zi ? sau e decat o data de pe id ?

  • abcd la 10 August, 2009

    Esti sigur ca doar desyre te-a votat? Nu te-ai gandit ca anumite perrsoane nu tin neaparat sa-si etaleze altruismul si isi iau TEMPORAR alte nick-name-uri? Nu cumva tu esti cel care ceri voturi fara sa le oferi in schimb? Si nici macar nu precizezi exact coordonatele votarii, ptr ca noi sa ne pierdem vremea sa constatam singuri cum stau lucrurile.

  • abcd la 10 August, 2009

    In plus, o regula de baza a gramaticii elementare ne spune ca "ma" din fraza ta se scrie in realittae"m-a". Aceasta este o greseala pe care nici macar elevii de scoala primara nu o mai fac, asadar un "pensionar" ca tine ar trebui sa se rusineze de ea. Desi ma indoiesc ca iti pasa. Succes!

  • abcd la 10 August, 2009

    @pensionar : daca aveai bunul simt sa verifici in lista ta de votanti (acolo unde scrie "note") ai fi identificat foarte clar si anumite persoane care te-au votat folosind exact nick-name-ul folosit pe acest site inca din ziua in care ai facut apoel la ajutor. In schimb mult laudata desyre te-a votat doar azi dimineata, DUPA ce aseara i-am atras atentia ca nu ofera voturi celor care il cer, ptr ca acum ea nu mai are nevoie de ajutor. Faptul ca noi ceilalti nu am lasat un comentariu pe trilulilu ca se ne etalam altruismul mi se pare o chestiune de decenta. Impreuna cu desyre formati un cuplu de ipocriti exact ca la carte.

    Apropos, stimabila desyre. Stim cu totii ca niciodata nu ai catadicsit sa dai o alerta de incepere a unei runde de concurs pe nutline, desi erai pe faza. Ai preferat sa ai cat mai putini concurenti, dar se pare ca ipocrizia ta nu a dat roade si inca nu ai castigat. Sunt satula pana la lacrimi de personaje ca tine, alunecoase si prefacute, care mustesc de ipocrizie pana in maduva oaselor.

    Si cu asta am incheiat cu adevarat aceasta discutie cu regretul sincer ca m-am coborat, chiar si temporar, la nivelul acestor oameni.

    Imi cer scuze fata de moderatori ptr off topic, si in primul rand fata de ceilalti konkursomani, dar cred ca e bine ca toata lumea sa stie cu cine avem de-a face.Fiecare intelege ce si cum vrea.

    Multumesc.

  • Raammoonnaa la 10 August, 2009

    Sunt 100% de acord cu comentariul tau. Am observat si eu de ceva vreme ipocrizia celor doi, dar am tacut din respect fata de mine insami, in ideea ca nu merita sa intru in polemici ieftine cu asemenea personaje.Ma bucur ca ai luat taurul de coarne. Felicitari! :)

  • carmita la 10 August, 2009

    daca intr-adevar verificai,vedeai ca si eu te-am votat...
    ca sa primesti,in primul rand trebuie sa oferi

  • la 10 August, 2009

    i-am urat decat bafta. poate nici nu l-am votat. sau pt tine bafta inseamna vot? Sunt multe pers care l-au votat doar ca el s-a referit la ziua de azi, cred. Si daca tu imi arati mie pe cineva care mi-a cerut un vot si nu l-am votat eu imi cer scuze in fata cui vrei tu. iar referitor la nutline .. am mai scris-o si in alta parte.

  • la 10 August, 2009

    @abcd: Eu nu inteleg cum te-au incurcat comentariile lui desyre sau ale mele din moment ce primul comentariu lasat de tine a fost in urma cu cel mult 2 saptamani. In perioada respectiva intrai cu un alt nume? Daca da, ne spui si noua cu ce nume? Nu stiu daca au observat ceilalti, dar primul tau comentariu a aparut dupa ce l-am atacat eu pe konkurs, sau ma insel? Dupa ce am vazut toate comentariile tale as zice ca te cunoastem. Nu cumva esti Roxanica? Daca am dreptate, nu crezi ca ar trebui sa iti ceri scuze de la pers. pe care le-ai atacat si care te-au ajutat in ultimul timp.
    Eu recunosc ca nu am stat prea mult, in ultimul timp, pe konkurs.ro pt ca am avut mult de "lucru" pe supermix (erau zile in care intram dimineata si il lasam pe supermix pana dupa ora 00:00)
    Poate m-ai vazut si pe mine activ pe nutline... nu am dat alerta pt ca am intrat dupa ce a fost postata o alerta pe konkurs... Le multumesc celor care au postat

    @Konkurs: scuze pt. comentariu

  • abcd la 10 August, 2009

    Scuza-ma, dar nu inteleg ce cauti in aceasta discutie. :))) Faci o confuzie, in mesajul postat de mine care include numele tau este vorba despre niste banale felicitari. Nu am facut niciun alt fel de referire la persoana ta. Te deranjeaza ca te-am felicitat? :)

    Accept anticipat scuzele pe care mi le datorezi. In rest, fantezia ta o pun pe seama caldurii si a faptului ca, realmente, nu ai prea trecut pe-aici in ultima vreme. Te credeam un tip cu capul pe umeri si inca sunt de aceeasi parere, de aceea te sfatuiesc sa nu te amesteci cu personaje gen desyre, ca nu e deloc in avantajul tau. Numai bine.

  • khryss la 10 August, 2009

    Am tot urmarit aceasta polemica dintre voi si desyre si ramo22 care saracuta e plecata.. si abcd... unde vrei sa ajungi abcd ca vad ca tu esti cel care pui paie pe foc. Cel putin din afara asa se vede. Eu nu am vazut-o pe desyre ca cerea voturi cand era in hall of fame, doar figura "numele" ei acolo .. cine o vota bine, cine nu la fel. Tinand cont ca acest site este accesat de mii de oameni (50 000 daca am retinut bine) si doar un procent f f mic voteaza..

  • Raammoonnaa la 10 August, 2009

    @cornelb : Daca taceai filozof ramaneai:))), ti-o spun cu prietenie si ca spirit de gluma :))
    @chryss : daca ai fi intrat pe forum in ultima vreme , sau macar in urma cu cateva minute/ secunde, ai fi stiut ca acolo se duc frumoase "lupte" ptr ca oamenii care au nevoie de voturi sa fie ajutati. In acest fel ai fi inteles la ce se refera @abcd atunci cand vorbeste despre ipocrizia lui desyre. Uneori, totusi, tacerea e de aur. Si acum era un asemenea "kodak moment" :)))

  • khryss la 10 August, 2009

    intru zilnic si citesc toate comm voastre dar scriu f rar
    Eu stiu ceva:
    cel mai destept cedeaza.
    cel care se apara se acuza
    si tacerea e un raspuns.
    Acum fiecare alege ce ii convine, sa cedezi, sa te aperi sau sa taci.

  • khryss la 10 August, 2009

    daca nu esti vinovat/a si nu te aperi.. nu e bine ..
    daca esti vinovat si nu te aperi iar nu e bine

    cum o dai , tot ca naiba e.

  • la 10 August, 2009

    Corrnelb te rog ca de azi inainte sa stai departe de mine. Nici sa nu ma mai bagi in seama. ok?
    Am observat ca a intra pe forum se contabilizeaza prin a da comm-uri, nu faci comm-uri, inseamna ca nu intrii pe site. Inseamna ca de azi inainte nu o sa mai intru pe site.
    hai cum spunea ramona: "kodak moment"

  • la 10 August, 2009

    @abcd: Multumesc pt. "banalele" felicitari si imi cer scuze daca am gresit. Ce ai tu cu desyre, nu ma priveste. Ca sa citez pe cineva a carui nume nu am voie sa-l folosesc, ce rost are sa ne certam si noi membrii comunitatii intre noi? Nu era din cauza caldurii pt ca la noi ploua :D

    Ramona, am aplicat filozofoia de "santier" pe care o cunosc :))

    Numai bine!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro