Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Iulie 2021
75000 x premiu constand in produse de igiena/ ingrijire/ cosmetice, 3000 x Vivess rucsac cu roti, 9000 x Vivess rucsac cu greutate, 10000 x Vivess geanta de voiaj, 8000 x Vivess rucsac, 13000 x Vivess geanta cosmetice, 30.000 x prosop & halate Vivess, 8000 x Vivess set 4 genti organizat, 2000 x Vivess portofel pentru calatorie

Concurs Rewe Romania Iulie 2021 - August 2021

Castiga 30.000 prosoape si halate Vivess, 75.000 produse cosmetice si detergenti sau peste 53.000 de genti si bagaje Vivess

  • Concursul s-a terminat pe 17 August, 2021
  • Tip concurs: castig instant
Ce castigi?

75000 x premiu constand in produse de igiena/ ingrijire/ cosmetice, 3000 x Vivess rucsac cu roti, 9000 x Vivess rucsac cu greutate, 10000 x Vivess geanta de voiaj, 8000 x Vivess rucsac, 13000 x Vivess geanta cosmetice, 30.000 x prosop & halate Vivess, 8000 x Vivess set 4 genti organizat, 2000 x Vivess portofel pentru calatorie

Ce trebuie sa faci?

Completeaza formularul de concurs de pe castigacupenny.ro cu datele tale + joaca zilnic jocul pentru a castiga un premiu instant.

 

*Concursul se poate accesa doar de pe un dispozitiv mobil. Pentru a intra in posesia premiului, trebuie sa mergi in magazinul Penny Market selectat sa ridici de la raft produsul castigat si sa il prezinti la casa de marcat casierei, impreuna cu imaginea continand premiul, codul de bare unic aferent premiului, de pe telefonul mobil/tableta.

Nota curenta: 3.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • nytro3 la 19 Iulie, 2021

    Totul e bine până intri în detalii sau ai o problemă. Cum nu am găsit produsul câștigat pe stoc în magazinul selectat, zic să sun, să cer lămuriri, cum procedez. Momentan am rămas cu promisiunea făcută către ei că, la finalul perioadei în care pot ridica premiul, voi înainta o plângere către ANPC. Aroganți și lipsiți de profesionalism.

  • konkuser128498 la 20 Iulie, 2021

    Vivess geanta cosmetice___ma duc azi sa o ridic..sper

  • nytro3 la 20 Iulie, 2021

    După lupte seculare care au durat aproape 2 zile, am reușit să le iau o pastă de dinți. După telefoane, mesaje pe conturile de social media, după e-mail-uri și amenințări cu plângere către ANPC. Cam ăsta e Penny! Parte din el, cel puțin. Sfaturi pentru câștigători: nu apăsați nimic până nu vă scanează codul. Scanare produs, scanare cod câștigător, și ultima dată validare ridicare premiu!! Strict în ordinea asta! Altfel vă pierdeți produsul. Eu am reușit performanța asta, de a pierde premiul. Graba! Dar am rămas cu pasta de dinți, chiar dacă m-am "luat la trântă" cu ei. Și, în al doilea rând, dacă le lipsește produsul de pe stoc, cică se poate ridica și din alt magazin de-al lor. Că așa a zis o duduie de la Call-Center, dar eu zic, în astfel de caz, să le dați cu regulamentul în cap. Premiul se ridică doar din magazinul selectat (momentan, până la noi completări). Sau.. puteți face cum doriți. Mult noroc!

  • landut la 22 Iulie, 2021

    Va multumim pentru interesul acordat magazinelor noastre si pentru informatiile transmise.

    Ne cerem scuze pentru inconvenientul intampinat. Dorim, insa, sa va comunicam ca, conform regulamentului campaniei, premiile se acorda in limita stocului disponibil, iar in cazul in care expira premiul in aplicatie, acesta nu mai poate fi valorificat. Va rugam ca, pe viitor, in cazul unui castig, sa va adresati si altor magazine Penny pentru revendicare, in cazul in care cel selectat nu are produsul disponibil.

    raspuns PENNY

  • nytro3 la 24 Iulie, 2021

    Cam ce ar zice lumea despre mine dacă aș organiza un concurs cu premii în limita STOCULUI disponibil?! LOL!!! Sau cum ar fi să vă plimb între magazine și să nu fie pe stoc în niciunul?! Pe banii voștri, bineînțeles! O glumă de campanie!

  • konkuser140445 la 24 Iulie, 2021

    Nu ca as vrea sa iau apararea magazinelor Penny, dar eu am castigat un laptop la competitia trecuta, deci premiile chiar sunt pe bune! E adevarat ca au si ei minusurile lor, pana la urma nimeni nu este perfect. Insistati, fiti rabdatori si vine si rasplata!

  • konkuser128498 la 25 Iulie, 2021

    la asta cu ruleta am 2 premii ridicate

    eu zic ca nu e problema ca au concurs si nu au stoc, zic ca cei din magazine nu le scot, daca am inteles bine ce nu se dau le revine lor, as aca cei de acolo le impart intre ei, deci nu "firma" e de vina ci angajatii lor.

    pe Facebook se vorbeste mult pe tema asta, cu premiile, multi le=-au luat, altii nu pt ca nu merita drumul o pasta de dinti...sunt si multi ce nu au gast premiile, eu zic sa le dati mesaje sa le spuneti unde nu sau gasit premiile si ce alte "scuze" au avut magazinele alea unde trebuia sa le ridicati, poate ii ia cineva de guler pe angajatii din magazinele alea

  • adriantiganasu la 25 Iulie, 2021

    Am apăsat din grabă validarea premiului cum fac să nu îl pierd?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro