Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Mai 2017
1 x bilete la un festival international de muzica, 1 x bilete la un meci de fotbal pe Santioago Bernabeu, 1 x bilete la o cursa de Formula 1

Castiga 3 super excursii de la Virgin Tonic

  • Concursul s-a terminat pe 06 Iunie, 2017
  • Tip concurs: cel mai bun scor, tragere la sorti
Ce castigi?

1 x bilete la un festival international de muzica, 1 x bilete la un meci de fotbal pe Santioago Bernabeu, 1 x bilete la o cursa de Formula 1

Ce trebuie sa faci?

Intalneste-te personal in diferitele locatii comuniicate prin indiciile din emisiunle radiodifuzate ale postului VIRGIN RADIO si/sau on line pe www.virginradio.ro si obtine codurile unice de la cel putin unul din cei 3 DJ realizatori ai matinalului VIRGIN TONIC + introdu-l pe site-ul campaniei www.virginradio.ro/fwb in formularul de campanie alaturi de datele tale de contact.

 

*DJ-ul care strânge cei mai mulți prieteni câștiga. Dintre ei, prin tragere la sorți, poți deveni noul lui travel buddy. Așa ca cere-i cât mai des prietenia.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (1)

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro