Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Aprilie 2016
2300 x 500 lei, 441.600 x doza bere Timisoreana

Castiga 2300 x 500 de lei si sute de mii de doze Timisoreana

 • Concursul s-a terminat pe 14 Mai, 2016
 • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

2300 x 500 lei, 441.600 x doza bere Timisoreana

Ce trebuie sa faci?

Cumpara minim o doza de bere Timisoreana si razuieste talonul lipit pe doza sa vezi ce premiu ai castigat + completeaza talonul cu datele tale de contact si introdu-l in urna special amenajata.

 

*Campania se desfãsoarä în judetele Alba, Arges, Arad, Bihor, Brasov, Buzãu, Bucuresti, Brãila, Botosani, Bacãu, Cluj, Cãlãrasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Craiova, Dâmbovita, Dolj, Giurgiu, Galati, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ialomita, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Sãlaj, Suceava, Sibiu, Timis, Teleorman, Tulcea, Vrancea, Vaslui, Vâlcea, în locatiile selectate de cãtre Organizator, semnalizate cu materiale de comunicare.

Nota curenta: 4.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

 • Elefteriadis la 07 Iunie, 2016

  Cum intru în posesia premiului. Am inteles de la organizatori si de la cei ce au sustras din urna timisoreana cuponul cu numele meu ca voi fi contactat în 10 zile lucrătoare. Nu am fost contactat deloc. Imi puteti da un nr de tel ? Mulțumesc.

 • konkuser128498 la 07 Iunie, 2016

  de obicei se mai trece de termenul de a contacta castigatorul...am patit asta la pepsi

  "organizatori si de la cei ce au sustras din urna timisoreana cuponul cu numele meu"
  ei ar trebui sa iti dea un numar de tel. dar de obicei stiu ca astepti sa te sune ei si sa te anunte cum si cand intri in posesia premiului.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro