Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Septembrie 2010
200 ron/zi, 3 nopti la Paris, 3 x o masina Citroen DS3 o saptamana, tricouri de la Citroen

Concurs Septembrie 2010 - Octombrie 2010

Castiga 200 ron/zi, 3 nopti de vis la Paris + alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 04 Octombrie, 2010
  • Sursa: Radiozu.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare
Ce castigi?

200 ron/zi, 3 nopti la Paris, 3 x o masina Citroen DS3 o saptamana, tricouri de la Citroen

Ce trebuie sa faci?

Pentru 200 RON/zi + o masina Citroen DS3 pentru o saptamana:

  • Asculta Morning ZU si raspunde provocarii lansate de Buzdu si Morar.

Pentru 3 x o masina Citroen DS3 pentru o saptamana + un sejur de 3 nopti la Paris + tricouri de la Citroen:

  • Inscrie-te la concursul "Citroen DS3 Anti – Retro" pe pagina de Facebook radio ZU. (click aici)
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (25)
  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Chestia asta cu "premiul" care consta in faptul ca poti folosi masina timp de o saptamana este asa o jignire la adresa audientei...Adica ei fac bine mersi reclama masinii cu norma intreaga, dar nu ofera drept premiu masina in sine, ci un pic de pomana , ca la cersetori... Bine, avand in vedere cam care sunt caracteristicile celor care au capacitatea de a asculta un asemenea radio, nu ma mira ca isi permit acest lucru. Criza, criza, dar respectul fata de cei care te ajuta sa existi (in acest caz ascultatorii) nu permite rabat. In teorie, practica spune altceva.

  • dolphin la 14 Septembrie, 2010

    Mai este si excursia la Paris, ceea ce nu-i de colo. Nu cred ca regulile le-au facut cei de la radio Zu, ci sponsorul, adica Citroenul.

  • dolphin la 14 Septembrie, 2010

    Am intrat pe pagina de facebook, dar nu vad unde e concursul...

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    E adevarat ca excursia este un premiu interesant. Dar eu ma refeream la povestea cu masina, poveste care in opinia mea este CHEAP!!!!
    In ceea ce priveste regulile, niciodata acestea nu se stabilesc unilateral. Este vorba despre un contract intre 2 parti, asadar regulile se stabilesc de comun acord.

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    Ramo, trebuie sa te contrazic. Da, un contract exprima vointa ambelor parti, insa mai este contractul de adeziune. Acesta este format de catre o parte, iar cealalta parte are "libertatea" de a adera sau nu!Adica accepti sau nu, caci asta inseamna contr. de adeziune; nu-i poti schimba nici o clauza! :)

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Nu sunt de specialitate de aceea nu ma refer la chestiuni prea tehnice, ci doar la faptul ca intre cei de la Citroen si cei de la Zu s-a incheiat cu siguranta un contract cu clauze stabilite de comun acord, nu cu clauze impuse de Citroen pe care Zu n-a avut ce face decat sa le accepte:)))
    In fine, mie personal mi se pare deranjanta chestia asta cu "premiu" utilizarea unei masini n zile. Imi suna a ceva ieftin, si nu ma refer la valoare materiala, ci la continut.

  • dolphin la 14 Septembrie, 2010

    Nu e primul concurs de genul asta, au mai fost si altele in care "testai" masina un weekend, o saptamana.

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Da, de exemplu la ProMotor

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    Asta n-o stim noi!Poate fi un contract cu clauze stabilite de Citroen si Zu daca vrea accepta, daca nu, nu. Doar Citroen e sponsorul, ei au ideea si suportul, Zu desfasoara concursul. Ce au incheiat si cum, ei stiu, noi doar putem intui sau banui! Nici n-am vazut la concursul asta vreun regulament. Cat despre "premiu" asta e concursul lor, conditiile lor. Cine accepta participa, cine nu, nu. :) Totusi fata de Promotor, au venit cu ceva "inedit" o saptamana, nu doar un week-end. In fine, am inteles ca e parerea ta. Nu particip, dar mie una nu mi se pare deranjant faptul ca-ti imprumuta masina pt o saptamana. O sapt. beneficiezi de ea. Iti poti rezolva treburile prin oras sau poti calatori undeva, prin tara doar(banuiesc ca asa e impus). E si asta un beneficiu pt cine va castiga.
    PS.Bafta participantilor

  • kalasnikov1 la 14 Septembrie, 2010

    "...avand in vedere cam care sunt caracteristicile celor care au capacitatea de a asculta un asemenea radio, nu ma mira ca isi permit acest lucru..." Tipic romanesc. Daca mie nu imi place un anumit gen de muzica, toti cei care il asculta gresesc. Oare? Ne spui si noua ce gen de muzica sa ascultam ca sa nu gresim cumva? Eu ascult muzica trance, techno, rock si alte genuri inrudite, gresesc cumva? Crezi ca exista vreo diferenta intre o manea care incurajeaza consumul de alcool si o melodie populara care face acelasi lucru? Eu cred ca in privinta muzicii/divertismentului nu exista preferinte corecte sau preferinte gresite... Preferintele gresite sunt numai cele care au legatura cu produse/servicii nocive (droguri, alcool, s.a.). De ex. ce o sa zica un fanatic religios despre muzica pe care o ascultam noi (populara, usoara, clasica..)? crezi ca o sa le placa?
    Prin 2000-2001 unii tigani interpreti de muzica tiganeasca au inceput "razboiul" impotriva manelelor pt ca manelistii le "furau" "painea de la gura"... Ce au facut romanii? Imediat au inceput sa nu mai recunoasca ca asculta manele, desi ei asculta in continuare... Inainte de a ma injura.. cati dintre voi nu chefuiti pe manele la nunti sau la alte petreceri?
    PeSe: nu imi plac manelele, telenovelele si nici radio Zu :D si nici nu o sa intru in polemica cu tine. Poate ai observat ca in ultimul timp nu prea am mai comentat pe aici desi...
    Am vrut sa vad in cat timp se blocheaza automat un cont daca nu il mai accesezi... :))

  • kalasnikov1 la 14 Septembrie, 2010

    se poate iesi cu ea si la "agatat" :))

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    Da, da Cornel!=)) E tare asta! Cu ea la agatat in stationare sau in mers? Adica: ar fi cu carburant sau fara?( stii tu de ce intreb) :))

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    PS. De ce esti acid, Cornel? Fiecare isi exprima parerea: agreeaza concursul sau nu, accepta conditiile sau nu, il deranjeaza concursul sau nu, este atractiv sau nu etc. ;))

  • kalasnikov1 la 14 Septembrie, 2010

    Bineinteles ca dupa ce iti cumperi o asemenea masina ramai fara bani de benzina :D ... si fara bani de mancare... si fara bani de mancare.... stii, eu tocmai imi renovez vila si nu am unde sa dorm, nu ai o camera in plus? :))) ... si dupa o saptamana ti-o rapeste extraterestrii =))

    Cristina, citeste cu atentie primul comentariu si o sa vezi ca acel citat se refera la preferintele in materie de muzica/divertisment, nu la concurs...

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    Mda, Cornel suna a jignire "caracteristicile celor care au capacitatea de a asculta un asemenea radio". Acum am intrat si eu din curiozitate sa vad ce-i cu acest radio care cica era candva in Buc radioul cel mai asculata, nr.1.. Muzica e buna, ok dar comentariile moderatorului sau crainiculor(cum se numesc) lasa de dorit. Vorbes\te fix ca sa se bage in seama, ca cica tine in mana o pereche de catuse si ce sa faca cu ele. Naspa si jenant ca umple spatiul cu vorbe goale, fara noima. Na, aici mi se pare aiurea.In rest, muzica e ok, de actualitate! In mod clar nu m-au castigat ca si ascultator, cu tot concursul lor! :))

  • dolphin la 14 Septembrie, 2010

    @Kalasnikov, bine te-am regasit! Corect ce spui tu! Oricum deocamdata nu le prea merge pagina de concurs.... Eu nu ascult Zu decat uneori matinalul, cu zapacitii de Buzdugan si Morar si emisiunea lui Badea, mai rar, ca se suprapune cu o emisiune preferata de-a mea, de la un post mai putin mediatizat, dar cu oameni de radio cu state vechi si muzica buna, in principal rock, City Fm. ;) Sper ca nu se considera reclama. :)

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Cand am spus "caracteristicile celor care au capacitatea sa asculte un asemenea radio" ma refeream la faptul ca potrivit ultimelor studii de audienta radio zu este nr 1 pe segmentul de varsta foarte tanara. Asadar targetul principal fiind o categorie de varsta cu anumite caractersitici bine conturate, cei de acolo si-au permis sa ofere un asemenea "premiu" pentru ca la o asemenea varsta este mai probabil sa consideri ca a conduce ptr o saptamana o masina cool e ceva atractiv.
    Nu m-am referit la muzica in niciun caz. Muzica este aceeasi difuzata de toate radiourile comerciale gen Kiss, Radio 21, etc.
    In schimb, ca tot a deschis tema Criss, Zu este campionul comentariilor dezastruoase. Buzdugan si Morar sunt maestrii glumelor nesarate si a prostului gust, iar ceilalti moderatori ii acompaniaza cu succes la
    aceste capitole (si nu numai).
    Si, apropos, este hazardat sa judeci o persoana in functie de muzica pe care o asculta. Cunosc personaje destul de interesante din toate punctele de vedere carora le plac manelele, dar si indivizi pe care parca nu ai da prea multe parale dar care adora muzica clasica.

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Crezi ca un cont de pe care nu se fac comentarii este desfiintat? Nu vad de ce s-ar intampla acest lucru.

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Sunt induiosata de armonia crea domneste intre tine si Kalasnikov in ceea ce ma priveste. Multumesc.

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    *care

  • Ramona13 la 14 Septembrie, 2010

    Te salut si mi-a parut bine sa te "cunosc". Incepand de azi nu voi mai comenta pe acest forum. N-are sens. Las spatiul liber celor care au de spus lucruri cu adevarat interesante sau corecte. De ce mi-as mai pierde vremea jignind tot ce-mi iese in cale, nu? Le doresc succes tuturor trisorilor si hotilor. Sa castige cat mai multe premii furate si sa se bucure de ele. Iar celor care au alte gusturi muzicale decat ale mele , gusturi pe care, desigur, le-au ghicit intr-un glob de sticla pentru ca eu nu le-am impartasit niciodata pe acest forum, le doresc auditie placuta. Cu siguranta va fi astfel pentru ca de-acum muzica lor nu va mai fi bruiata de muzica mea.

    Acta est fabula!

  • maradona la 14 Septembrie, 2010

    Sper sa te tii de cuvant si sa nu ne pacalesti asa cum ne pacalesc politicienii in ziua de azi :)

  • dolphin la 14 Septembrie, 2010

    Incearca sa fii mai putin agresiva atunci cand postezi ceva aici, ca sa nu generezi reactii la fel. Nu este nici o alianta intre mine si kalasnikov, e doar o compatibilitate in anumite idei si principii. Cum scriam si la alt concurs, esti libera sa ascultiu ce post de radio vrei, cand vrei, dar nu ii desconsidera pe ceilalti, care fac altfel decat tine, atata timp cat nu-ti fac rau personal! Altfel, nu te mira de reactiile de care ai parte!

  • ccrissy la 14 Septembrie, 2010

    N-am inteles ce vrei sa spui cu si mai ales acel "cunosc" in ghilimele. E ironic spus?In fine!
    N-a spus nimeni ca nu poti comenta, dar vezi ca-n ultima vreme esti prea acida, chitita sa contrazici premiile puse-n joc la destule concursuri.Daca in trecut te tot aprobam de se
    "suparase" cineva ca parca am fi surori, acum te contrazic mai tot timpul in ultima vreme. Fiecare concurs are autonomia lui, dreptul de a-si creiona conditiile asa cum vor ei si cine alege sa participe bine, cine nu, iar e bine! Dolphin, ti-a zis bine sa incerci sa nu mai fi asa agresiva. :) Si asta e un sfat prietenesc din partea noastra, nu rautacios si nici nu e vreo dorinta de-a noastra de a te "elimina", ca sa zic asa. Si de ce spui ca lasi loc celor ce au lucruri interesante de spus? Tu spui lucrurilor pe nume si esti corecta, dar doar atat iti cerem: sa nu jignesti! Nici mie nu-mi plac manelele,nu ascult asa ceva, nu agreez comportamentul deviant si vocabularul vulgar al unor copii si adolescenti din ziua de azi etc.....imi displac o gramada de lucruri, dar nu jignesc!
    Cat despre a "conduce ptr o saptamana o masina cool e ceva atractiv", poate e si asta intr-o oarecare masura, de ce nu, insa poate e o necesitate. Sau o curiozitate!!!
    PS. Si eu una nu vreau sa nu mai postezi si-n viitor!:)

  • celine la 26 Septembrie, 2010

    Ma iertati ca intervin in discutie netangential cu subiectele abordate, dar nu gasesc pe nicaieri regulamentul acestui concurs ( nu dati cu pietre, se poate sa-mi fi scapat pe site!). Stie cineva daca este cu votare? Adica, nu conteaza originalitatea sloganului aplicat pe masina ci numarul de voturi? Multumesc, daca este cu voturi, stiu ca e mai bine sa-mi vad de treaba!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro