Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Octombrie 2018
20 x 2.000 de lei, 61 x gratar electric Philips, 61 x aspirator portabil Philips

Concurs Delma, Unilever Bcs Sce Octombrie 2018 - Noiembrie 2018

Castiga 20 x 2.000 de lei, 61 gratare electrice Philips și 61 aspiratoare portabile Philips

  • Concursul s-a terminat pe 30 Noiembrie, 2018
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

20 x 2.000 de lei, 61 x gratar electric Philips, 61 x aspirator portabil Philips

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim un produs Delma participant la promotie si introdu numarul bonului fiscal în formularul de pe pagina de concurs delma.ro alaturi de datele tale de contact sau prin SMS la 1870 (numar cu tarif normal).

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (3)
  • konkuser128498 la 30 Noiembrie, 2018

    nu pricep si pace...Fam,Tanase... or participa numa ei, tot neamu.....vad ca la ei castiga tot neamu, or mai fi multi in neam?

  • konkuser130356 la 30 Noiembrie, 2018

    Cam dubioasa treaba aici.cam aceiasi castigatori ca si la campania trecuta.castiga in neam....o persoana castiga si obiect si premiu in bani,etc.dubios.oricum am luat o margarina in 2 luni asa ca....nici o sansa nu am.

  • 0746933996 la 10 Decembrie, 2018

    Poate in satul s a u orasul ala au acelasi nume ca la noi Pop.tot satu i pop liviu pop maria.expl ai dacã au castigat tot fanilionul norocul lor ca poate nu stau intr o casa toti s au si daca stau au famili separat asa ca si premiu e de persoana. Da ai io si prietwnu numai margaeinã Delma luam mereu Numai asta ne place dintre toate. Linco i dulce doar pt paine cu gem N am luat de zece ani s au rama nu credc am mai manat nu stiu..s au altele. Si acuma cu grwu am facut rost de bani sa mi iau cateva cuti de margarina delma sa am daca tot ii concurs si oricum mananc des.Acuma am luat 12 parca am trimia codurilw. Mai am avut si familia mea dar n am avut bon fiscal ca nam stiut am crezut ca arw cod pe capac ca n alti ani. Si am luat o marg si bonul era in aparat ca nu l am luat am mers inapoi la mag da na vrut sal caute a zis ca a golit cosul..si mai aveam catwva in concurs dar fara bon fiscal ciuciu? Nici nu ma sunat nimeni Ori n am castigat nimic .

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro