Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Aprilie 2010
20 x card Blogway

Concurs Aprilie 2010 - Mai 2010

Castiga 20 de carduri oferite de Blogway

  • Concursul s-a terminat pe 11 Mai, 2010
  • Sursa: Befair.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

20 x card Blogway

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul personal un post cat mai creativ in care povestesti cat de importanta este pentru tine trecerea pe .ro si ce te-ar determina sa faci asta. In continutul postului trebuie sa se regaseasca si adresa site-ului www.befair.ro.
  2. Lasa un comenatriu la pagina de concurs de pe befair.ro cu link la postul tau. (click aici)
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (4)
  • kalasnikov1 la 21 Mai, 2010

    Greu se mai misca si organizatoarele acestui concurs, mai ales ca am fost 13 participanti si 20 de premii :)) ar fi tare daca nici macar nu as castiga =)))

  • kalasnikov1 la 21 Mai, 2010

    konkurs, ce se intampla cu acest concurs? Aici scrie ca erau 20 de cartele si la ele pe blog nu scrie nici macar de existenta vreunei cartele. Ati gresit voi sau au modificat regulamentul? Nu puteti lua legatura cu ele sa vedeti ce se intampla? Din comentariile lor rezulta ca pana astazi trebuiau sa afiseze castigatorii... A mai fost organizat un conc. tot cu 20 de cartele si s-au castigat numai 3 (erau alti organizatori)

  • kalasnikov1 la 25 Mai, 2010

    Se pare ca a fost modificat regulamentul concursului... am gasit concursul si pe concursuri.biz si in regulamentul luat de pe site-ul befair.ro apar 20 de cartele oferite... Poate i-ar interesa si pe cei de la blogway de ceea ce s-a intamplat cu acest concurs...;) Din moment ce nu a fost impus un anumit numar minim de participanti...

  • kalasnikov1 la 26 Mai, 2010

    un fleac, v-am ciuruit =)))))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro