Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Noiembrie 2020
1 x masina Skoda Karoq Ambition, 1 x masina Skoda Kamiq Ambition, 9 x 9 pereche	de role	electrice Segway Drift W1, 9 x camera video sport Insta 360GO, 61 x Boxa portabila JBL Flip	5

Castiga 2 mașini Skoda: Skoda Karoq și Skoda Kamiq

  • Concursul se desfasoara in perioada 01 Noiembrie 2020 - 31 Decembrie 2020
  • Sursa: Popandplay.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Skoda Karoq Ambition, 1 x masina Skoda Kamiq Ambition, 9 x 9 pereche de role electrice Segway Drift W1, 9 x camera video sport Insta 360GO, 61 x Boxa portabila JBL Flip 5

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza oricare doua cutii de Pringles 165g si înscrie bonul fiscal impreuna cu datele tale de contact in formularul de concurs de pe popandplay.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari (2)

  • nytro3 la 09 Noiembrie, 2020

    Ca fapt divers, după o primă încercare de introducere a numărului bonului fiscal am primit răspuns că bonul a mai fost folosit (?!?). După o pauză de o zi, după încă o încercare de completare a formularului, am reuşit să mă înscriu în concurs. Am trimis şi un mesaj organizatorului.. Dacă a ajuns unde trebuie.. habar n-am!

  • hercule la 24 Noiembrie, 2020

    Și unde se găsesc produsele? La Kaufland au dispărut cu desăvârșire,probabil după campanie vom găsi....Nici la ultima campanie nu s-au afișat câștigătorii.Oricum cam scump costă o șansă.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro