Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Noiembrie 2020
1 x masina Skoda Karoq Ambition, 1 x masina Skoda Kamiq Ambition, 9 x 9 pereche	de role	electrice Segway Drift W1, 9 x camera video sport Insta 360GO, 61 x Boxa portabila JBL Flip	5

Concurs Orbico Noiembrie 2020 - Decembrie 2020

Castiga 2 mașini Skoda: Skoda Karoq și Skoda Kamiq

  • Concursul s-a terminat pe 31 Decembrie, 2020
  • Sursa: Popandplay.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x masina Skoda Karoq Ambition, 1 x masina Skoda Kamiq Ambition, 9 x 9 pereche de role electrice Segway Drift W1, 9 x camera video sport Insta 360GO, 61 x Boxa portabila JBL Flip 5

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza oricare doua cutii de Pringles 165g si înscrie bonul fiscal impreuna cu datele tale de contact in formularul de concurs de pe popandplay.ro.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • nytro3 la 09 Noiembrie, 2020

    Ca fapt divers, după o primă încercare de introducere a numărului bonului fiscal am primit răspuns că bonul a mai fost folosit (?!?). După o pauză de o zi, după încă o încercare de completare a formularului, am reuşit să mă înscriu în concurs. Am trimis şi un mesaj organizatorului.. Dacă a ajuns unde trebuie.. habar n-am!

  • hercule la 24 Noiembrie, 2020

    Și unde se găsesc produsele? La Kaufland au dispărut cu desăvârșire,probabil după campanie vom găsi....Nici la ultima campanie nu s-au afișat câștigătorii.Oricum cam scump costă o șansă.

  • konkuser147925 la 04 Decembrie, 2020

    Am incercat si Pringles-ul... Pentru prima si ultima oara!! Atat sunt de sarate incat m-am gandit sa-mi folosesc urina pe post de ierbicid total!

  • ovy2k5 la 04 Decembrie, 2020

    Cunosc câștigătorul de anul trecut care a fost în Laponia. A fost pe bune!

  • Mihai29 la 25 Ianuarie, 2021

    Buna seara.

    Pe langa faptul ca numarul castigatorilor din sectiunea ,,Castigatori,, de pe site e mai mic decat numarul premiilor anuntate, nici urma de castigatorii celor doua autoturisme Skoda.

    Sa va mai spun ca desi campania s-a incheiat pe 31 decembrie 2020 si astazi 25 ianuarie 2021 inca te mai poti inscrie daca ai un bon fiscal care sa ateste achizitia a doua tuburi de chipsuri Pringles?

    Ce sa intelegem din toate astea? Cat de egale mai sunt sansele de castig intr-o astfel de situatie?

  • cristimo la 31 Ianuarie, 2021

    Marea Extragere: In decurs de 20 zile lucrătoare după finalizarea campaniei promoționale, in care vor fi extrași câștigătorii si rezervele celor 2 premii mari, Skoda Karoq si Skoda Kamiq, si restul câștigătorilor si rezervelor, respectiv 31 de câștigători pentru Boxa portabila JBL Flip 5, 5 câștigători
    CameraVideo Sport Insta360, 5 câștigători Segway Drift e Skates.
    7.8. Pentru câștigătorii premiilor mari, respectiv 1 Skoda Karoq și 1 Skoda Kamiq,
    validarea finala se va face in persoana, de către Agenție, in localitatea București, la o dată ulterioară tragerii la sorti,
    stabilită de comun acord cu Agenția, dar nu mai târziu de 30 zile lucrătoare de la efectuarea tragerii la sorți. Pentru a fi validat premiul, participantul va trebui să prezinte in original actul de identitate și bonul fiscal/factura cu care s-a înscris in Campanie și a fost desemnat câștigător.

    CITITI REGULAMENTUL!!!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro