Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Octombrie 2010
2 x iPhone 3GS 16G White + 1 husa din piele, 12 x iPod Shuffle 4GB Silver, 84 x set de produse Clean & Clear

Concurs Octombrie 2010 - Noiembrie 2010

Castiga 2 iPhone 3GS, 12 iPod Shuffle + 84 seturi de produse Clean & Clear

  • Concursul s-a terminat pe 11 Noiembrie, 2010
  • Tip concurs: votare
Ce castigi?

2 x iPhone 3GS 16G White + 1 husa din piele, 12 x iPod Shuffle 4GB Silver, 84 x set de produse Clean & Clear

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistreaza-te pe mixmatchmeet.ro. (click aici)
  2. Incarca pe mixmatchmeet.ro o poza cu tine in care sa ti se vada fata, conform indicatiilor tehnice prezentate pe site.
  3. Alege din lista de persoane de pe site-ul mixmatchmeet.ro una cu care sa incepi jocul de raspuns la intrebari in paralel sau lasa-i un mesaj prin care sa o inviti sa inceapa acest joc de raspuns la intrebari in paralel.
  4. Dupa ce finalizati jocul si pozele voastre apar impreuna in pagina de galerie foto a site-ului mixmatchmeet.ro trimiteti pe email sau retele sociale link-ul catre poza pentru a strange cat mai multe voturi.
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (26)
  • adina87 la 11 Octombrie, 2010

    Buna!
    AM o mare rugaminte la voi.Stie cineva un program de verificare a ip urilor si de depistare a celor care se voteaza cu ip dinamic???

    Am mare nevoie de un astfel de program saptamana aceasta

    Va multumesc!

  • pollet_a la 12 Octombrie, 2010

    Mereu am spus ca nu cred in concursurile cu votare. Se fac multe fraude. Nu merita nici macar sa incerci. Adina, imi pare rau dar nu cunosc.

  • sebastiansport la 17 Octombrie, 2010

    Da pollet, se triseaza la concursurile cu votare ca si la acesta. Vestitul schelet aka maria todorut aka ion palko triseaza fara nesimtire. singurii care pot face diferenta sunt organizatorii, dar si printre acesti sunt multi care habar nu au cum sa verifice asa ceva.

  • amola la 17 Octombrie, 2010

    Culmea este ca organizatorii cred ca au un trafic mai mare daca concursul lor este cu votare insa adevarul este exact contrar. Probabil mai mult de jumatate dintre cei care ar intra in mod normal in joc fug ca dracul de tamaie cand observa ca e vorba de votare.Cum e mai avantajos pentru organizatori sa intre 100 de unici cu mii de intrari sau sa intre 1000 de unici cu cate o intrare.(Scuzati exprimarea) Degeaba, sunt orbi ori se mint singuri. Eu am ajuns sa ignor aceste concursuri.

  • tech_fun la 17 Octombrie, 2010

    me too. I have no chance 'cause I do not cheat.

  • sebastiansport la 18 Octombrie, 2010

    Eu am intrat din data de 11 in concurs, am strans puncte corect , sunt rsebastian. Au mai intrat cei 3 de langa mine care fraudeaza la greu. daca maine nu ii va elimina voi renunta la concurs. E aiurea sa te chinui sa strangi mi de puncte si sa vina unul sa le faca din cateva clikuri.

  • sebastiansport la 18 Octombrie, 2010

    Singura vina e doar a organizatoriilor ca au sisteme slabe. Concurentii nu au nici o vina, ei isi incearca norocul.Asteptam niste organizatorii capabili sa creeze un sistem greu de fraudat, sau cel putin verificabil din acest punct de vedere.

  • Scheletu la 18 Octombrie, 2010

    Nu e vorba de nici o fraudare. Voturile le-am facut cinstit.Eu dor cate 4-5 ore din 24 cat are o zi sunt nonstop in concurs caut oameni prieteni si le dau sa ma voteze. Cat despre rsebastian frate ai intrat in forta in concurs 1400 si cv de voturi si ai zis ca deja esti castigator. Eu sunt ScheletuForever si va spun ca nu am inselat cu nimic eu nonstop aproape sunt pe site si caut prieteni si alti care sa ma voteze si asa voi sta pe site pana se termina concursul stau nonstop si caut prieteni sa ma voteze. Asa ca ganditi si voi inainte sa vorbiti va rog frumos ca voi daca sunteti unu pe locu 1 si va depaseste cineva se fraudeaza. Orikm eu voi sta nonstop si voi gasi persoane sa ma voteze si lasati organizatorul ca el vede cum au intrat voturile eu nu am fraudat cu nimic. daca ati sta si voi ca mine cateodata uit si sa mai ma duc sa manc. Dorm 4-5 ore din 24

  • Mtodea la 18 Octombrie, 2010

    :))) Esti super amuzant frate. Cu un mic search pe google , ion palko sau scheletuforever te gasim la zeci de concursuri descalificat si sunt multe postari aici pe konkurs.ro cum ca ai fraudat tot ce ai prins la concursuri. Ultima ta mare tentativa de fraudare a fost la Fanta cand ti-ai bagat ca prostu 1000 de puncte intr-o ora. Asa vei fi descoperit si aici. Se vede din fraza ta de mai sus ca esti un analfabet si un copil prost. Odata spui ca stai doar 4-5 ore pe zi sa strangi voturi odata ca stai 20 de ore, si ca dormi doar 4-5. Eu te stiu doar din discutiile celor de aici. Chiar am stat si m-am uitat la concursul asta de cand a inceput sa vad daca se baga careva care fraudeaza, si poc, dupa 2 zile ai aparut si tu, si ai facut in 3-4 ile 4000 de puncte. Esti asa amuzant prietene. Spor la strans voturi

  • Scheletu la 18 Octombrie, 2010

    nu ai inteles bine am zis ca dor 4-5 or din 24 ore cat are ziua da no nu prea vad cine e analfabet si care e prost in fine daca fraudam eram descalificat azi da ce sa sti si u ciudosule bye nu mai postez nici un coment pana o sa imi aduca iphone pa pa

  • Mtodea la 19 Octombrie, 2010

    Prietene, nici virgula si punct nu sti sa folosesti intro fraza. Ai scris 4 randuri fara sa folosesti niciun semn de punctuatie. Nu ai fost inca descalificat, te la mai lasa organizatorii sa te agiti putin dupa care iti vor da kick.

  • aditzu30 la 19 Octombrie, 2010

    Sa dea D-nul,eu deja le-am scris si m-au asigurat ca vor verifica voturile,tocmai de asta nu au afisat inca castigatorii saptamanali...putintica rabdare si dispar si fraudulosii!

  • stupidcow la 19 Octombrie, 2010

    @scheletu - cumva il intruchipezi si pe @adyflorea?

  • cyucy la 19 Octombrie, 2010

    =)) tare asta :))

  • stupidcow la 19 Octombrie, 2010

    pai faza cu "ciudosule" am mai auzit-o numai la individul ala

  • Scheletu la 19 Octombrie, 2010

    Deageaba faceti voi comentari si tineti discursuri,eu stiu ca am primit voturile cinstit. Organizatorul va vedea daca am fraudat sau nu. O sa vedem noi pe 11 noiembrie cine e analfabet si cine fraudeaza,mai este un pic. Daca castig iphone o sa ziceti ca am meamuri printre organizatorii.

  • Naked la 19 Octombrie, 2010

    Scheletu, lumea vorbeste din experientele precedente cu tine la voturi si la jocuri flash. Pana n-o sa demonstrezi ca stii sa participi cinstit vei fi unul din cei de pe lista trisorilor.

  • Scheletu la 19 Octombrie, 2010

    HoHoHo iatate Naked alt adversar tare sa gasit cine sa vorbeasca eu nu trisez la jocuri flash si la voturi dar in schimb naked expert cheat engine si jocuri flash omul cinstit laso balta lasa pe alti sa vorbeasca si stiti cv ? Adios Bambina . Ne vedem pe 11.11.2010 00:03 sa ma felicitati. Nu mai postez nimik.

  • tech_fun la 19 Octombrie, 2010

    :((( auuu, ce-ati facut fratilor? :(( n-o sa mai posteze nimic :(( vai sarmanii de noi, n-o sa ne mai onoreze cu comentariile lui analfabetice... :(( uff, ce viata grea mai ducem noi... abia astept data de 11 a unshpea sa pot in umila mea viata sa-l felicit pe marele onest...

  • Naked la 19 Octombrie, 2010

    Nu se dau si premii saptamanale? Trebuia sa fi luat deja un premiu(cate 1 ipod shuffle fiecare).

  • cyucy la 19 Octombrie, 2010

    =))

  • Mtodea la 19 Octombrie, 2010

    Nu vedeti ca Scheletu nu poate lega o fraza sa aiba logica si continuitate sau semne de punctuatie puse unde trebuie? Da Naked, stim toti cine e scheletuforever. A fost descalificat la multe conucursuri de pe net pentru fraudare. Nu stiu de ce tot sustine ca strange voturi adevarate cand il stim toti cu adevarat. Asteptam acum decizia organizatoriilor ca sa facem putin misto de el.

  • Naked la 19 Octombrie, 2010

    Ca sa fim sadici putem sa-l descalificam noi :P sa-l votam de pe proxy-uri/ip dinamic.

  • sebastiansport la 27 Octombrie, 2010

    Am vorbit cu organizatorii, i-am intrebat asa "aveti cum sa indentificati frauda sau nu?" , au tot evitat raspunsul frumos si oficial. Deci e clar, cei care fraudeaza nu vor fi prinsi. Organizatori romani , ce sa mai spun. Spor la proxy-uri si ip dinamic.

  • aditzu30 la 29 Octombrie, 2010

    in sfarsit au afisat castigatorii saptamanali...

  • aditzu30 la 29 Octombrie, 2010

    scz...zilnici

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro