Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Februarie 2013
2 x o excursie la Paris, 2 x excursie la Venetia, 9 x voucher de 100 de euro pentru cumparaturi in cazul fetelor si o iesire la bere pentru baieti

Castiga 2 excursii la Paris, 2 excursii la Viena sau 9 vouchere de 100 euro

  • Concursul s-a terminat pe 14 Februarie, 2013
  • Sursa: Kissfm.ro
  • Tip concurs: jurizare, votare, tragere la sorti
Ce castigi?

2 x o excursie la Paris, 2 x excursie la Venetia, 9 x voucher de 100 de euro pentru cumparaturi in cazul fetelor si o iesire la bere pentru baieti

Ce trebuie sa faci?
  1. Acceseaza site-ul kissfm.ro si intra pe pagina de concurs + completeaza formularul de inscriere la promotie introducand datele tale de contact + alege una dintre serenadele propuse in sectiunea de concurs. Dupa vizionarea integrala a serenadei, esti inscris in campanie.
  2. Acceseaza site-ul kissfm.ro si intra pe pagina de concurs + completeaza formularul de inscriere cu datele tale de contact + uploadeaza o poza de cuplu reprezentativa + strange cat mai multe like-uri.
  3. Acceseaza site-ul kissfm.ro si intra pe pagina de concurs + completeaza formularul de inscriere la promotie cu datele tale de contact + compune un mesaj cat mai orginal prin care explici de ce relatia in care te afli acum are probleme.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.

Comentarii si intrebari

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro