Acest concurs a fost publicat pe data de 10 Iulie 2009
2 excursii in Malta de doua persoane<br />

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga 2 excursii in Malta

Ce castigi?

2 excursii in Malta de doua persoane

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un text in care sa spui ce deosebeste orasul tau alte locuri si convinge cititoarele Click! pentru femei ca merita vazut.
  2. Completeaza formularul de concurs de pe site-ul clickpentrufemei.ro cu datele tale, cu textul scris de tine si cu o fotografie de-a ta. ( click aici)
  3. Invita-ti prietenii sa te voteze!
important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (10)
  • betivul la 11 Iulie, 2009

    Va rog frumos domnule (sau doamna) administrator al acestui site sa cititi cu atentie regulamentele concursurilor pe care le promovati ! In acest concurs nici macar nu se aduce vorba de JURIZARE.Se castiga prin VOTARE...
    Deja e enervant !

  • mikutza_ioana la 11 Iulie, 2009

    Povestea castigatoare va fi aleasa in urma voturilor cititoarelor.

  • pupkiss la 11 Iulie, 2009

    atunci de ce e jurizare:(

  • pupkiss la 11 Iulie, 2009

    Premiile sunt acordate astfel:
    - O excursie cititoarelor care trimit povestile lor la redactie si sunt publicate in revista in perioada 10 iulie- 7 august
    - O excursie cititoarelor care voteaza cea mai frumoasa poveste prin intermediul talonului publicat in revista in data de 14 august
    Pana la data de 7 august cititoarele pot trimite fotografii si povesti despre orasul in care traiesc.

  • matekonk la 11 Iulie, 2009

    Daca ati citit cu atentie regulamentul, povestile care se pot vota sunt doar cele care au trecut de procesul de jurizare si au fost publicate in revista.

    Abia apoi intra in vigoare voturile cititoarelor. In sistemul nostru un concurs nu poate fi de doua tipuri si, atunci cand apare jurizarea (fie la inceputul concursului fie la sfarsit) concursul este trecut la "jurizare" - pentru ca, prioritar este acest proces.

    Acelasi lucru se intampla la concursurile la care regulamentul spune ca "50% din decizia finala apartine juriului si 50% este in functie de voturile publicului" - la fel, nu poti trece de "jurizare", chiar daca exista si o componenta de votare.

    Daca nu m-am exprimat ok, spuneti-mi, si voi incerca sa reformulez. Pe Konkurs toate regulamentele sunt citite, analizate si procesate intr-un anumit format care sa sintetizeze cat mai bine mecanismul de concurs. Insa, fiind foarte multe variante de concursuri, nu putem avea sabloane standard pentru toate. Din acest motiv va recomandam (chiar explicit la anumite concursuri) sa cititi cu atentie regulamentul oficial, pentru ca sunt niste detalii importante.

  • betivul la 11 Iulie, 2009

    La acest concurs se castiga prin VOTUL cititorilor !!!! Va referiti la faptul ca nu toate povestile o sa apara in revista dar asta e la mintea cocosului si asta nu inseamna ca sunt JURIZATE ! Da,daca un JURIU alegea o poveste castigatoare,era concurs cu JURIZARE,dar aici nu este cazul,asa ca imi mentin parerea : acest concurs se incadreaza la VOTARE !

  • betivul la 12 Iulie, 2009

    Acest concurs,ca forma de desfasurare,este identic cu concursul ''Lasa-ne fara replica'' organizat de automarket.Acolo erau postate niste fotografii cu piloti de F1 iar concurentii (peste 200)publicau cate o replica amuzanta! Organizatorii alegeau in fiecare etapa 15 concurenti care erau apoi votati de ceilalti.Datorita faptului ca nu am incredere in concursurile cu votare,personal,nu particip la aceste concursuri.La acesta am participat,dar,datorita faptului ca unii concurenti au inceput sa castige cate o etapa cu cate 500 de voturi,m-am scarbit si la ultimele 5 etape nici nu am mai participat.In final am terminat pe locul 7,dar,datorita faptului ca din primii 15 DOAR EU am fost corect si nu am fraudat concursul,organizatorii mi-au acordat marele premiu (laptop Acer Aspire)!Aici insa,organizatorii au publicat un Regulament foarte explicit in care se mentiona descalificarea concurentilor care incearca fraudarea concursului,lucru care s-a si intamplat.Asta nu inseamna ca eu mi-am schimbat parerea despre acest tip de concurs !

  • betivul la 12 Iulie, 2009

    Sunt dator si cu o explicatie personala asupra faptului ca nu am incredere in acest tip de concurs :nu reflecta realitatea ! Adica nu conteaza ca eu am fost cel mai bun concurent sau ca am avut poza cea mai frumoasa (de exemplu),daca sunt un tip ursuz si nu prea am prieteni NU O SA CASTIG NICIODATA! Desi,in realitate,sunt cel mai tare din parcare...

  • smol la 12 Iulie, 2009

    Si eu sunt unul dintre cei scarbiti de concursurile cu votare. Am vazut nenumarate cazuri cand calitatea a fost invinsa de un spirit de solidaritate rau inteles ori de ip-iurile dinamice. Nu avem altceva de facut decat sa nu mai participam la aceste concursuri mai ales ca am vazut cazuri cand cei cu programe ce fraudeaza votul se laudau chiar pe site ca le merge mintea. In celalalt caz, de cersit voturi, eu nu o sa fac niciodata acest lucru. Consider ca daca postul meu e de calitate se cere singur votat. Bineinteles ca asta nu se va intampla niciodata asa ca nu particip la "votari" decat in gluma, fara sperante de castig. Nu voi intelege niciodata cum pot vota o poza ori o poezie proasta in detrimentul uneia bune. Cred ca si konkurs.ro greseste putin prin incurajarea votarii de "clan" si nu a calitatii in interiorul clanului.

  • betivul la 12 Iulie, 2009

    Mi-ai luat vorba din gura ! Cersitul voturilor si implicit decizia adminului konkurs.ro de a ''ajuta'' pe unii concurenti sa castige un anumit concurs prin votul celorlalti useri ai acestui site mi se pare o aberatie! Se incurajeaza milogeala si non-valoarea!Hai va rog,votati-ma si pe mine sa castig!Ha-ha-ha! Adica io-s mai prost ca inteligentii,dar daca ma votati si o sa castig v-am demonstrat ca-s mai destept!Si voi,aia care ati votat o nulitate,sunteti mai prosti ca mine.Ca in vechiul CAR (ala cu ajutorul reciproc unde cotizai cu o suma de bani si cand iti venea randul luai un imprumut barosan).Asa si aici:votam pe x ca sa catige,apoi x o sa ne voteze pe noi ca sa castigam.Groaznic.Vina cea mai mare o au insa siteurile care,in goana dupa acapararea de useri,organizeaza acest tip de concurs.Majoritatea acestor siteuri conditioneaza participarea la concursurile organizate de ei prin abonarea la newsletter.Jalnic.Dupa ce vezi ca nu ai castigat te dezabonezi urgent.Apoi,inca o chestie care pe mine ma nedumereste: cum pot adminii acestui site sa promoveze concursuri la care castigul e de toata jena???? Iroseste-ti energia,imaginatia si timpul (nu mai vorbesc de energia electrica sau abonamentul internet)ca sa castigi O CARTE sau un BILET la film! Hai sa fim seriosi!Nu de mult a fost promovat un concurs al VRAJITOARELOR din Romania in care se cerea crearea unui LOGO si a unei PENTAGRAME pentru siteul lor! Adica era de munca nu gluma! Premiul castigatorilor? Pai cate 50 de lei de caciula.Ha-ha-ha-ha-ha.Nu ma pot abtine.Adica vrajitoarea te fraiereste de mii de euro cu vorbe si cand e vorba sa-ti plateasca munca iti da si tie banii de-o ciorba de burta!Io zic asa:adminii acestui site sa nu mai promoveze concursuri ale caror castiguri nu depasesc un anumit barem in bani sau obiecte,nu de alta dar ce se intampla aici seamana a publicitate mascata!NU POTI promova un concurs a carui ''mare premiu'' e 25 dolari !!!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro