Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Decembrie 2011
1 x Colier hand made "fantezie" ajustabil + Colier hand made retro -negru + Poseta cocheta din panza si piele + Lac de unghii L"Oreal Paris-JET-SET Diamond shine + Vopsea par L*OREAL RECITAL PREFERENCE

Concurs Decembrie 2011

Castiga 2 coliere hand made + o poseta + un lac de unghii + o cutie de vopsea

Ce castigi?

1 x Colier hand made "fantezie" ajustabil + Colier hand made retro -negru + Poseta cocheta din panza si piele + Lac de unghii L"Oreal Paris-JET-SET Diamond shine + Vopsea par L*OREAL RECITAL PREFERENCE

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Hand Made (click aici) + add friend Ra Mona Crochet (click aici)
  2. Lasa un comentariu la postul de pe wall-ul Ra Mona Crochet cu raspunsul la intrebarea "Ce produs handmade ai dori sa primesti cadou la urmatorul concurs ?"
  3. Posteaza despre acest Giveaway pe peretele tau de Facebook, care sa contina link catre blogul handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com in care sa mentionezi - Concurs giveaway organizat de Ra Mona Crochet- .
  4. Scrie pe blogul tau un articol despre concurs publicand poza cu premiile oferite si un link catre blogul handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com.
  5. Urmareste blogul handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com prin GFC.
  6. Lasa un comentariu la postul de pe pagina de concurs pe handmade4babies-bijou-crochet.blogspot.com cu numele tau de pe Facebook cu care ai dat like + Linkul catre postarea de pe peretele tau de Facebook + Linkul catre postarea de pe blogul tau + linkul cu care te-ai conectat prin GFC + adresa ta de email.
Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro