Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Iunie 2011
1 x 1500 de euro, 2 x iPad de 16 G, 8 x smartphone HTC

Concurs Iunie 2011 - Iulie 2011

Castiga 1500 de euro, 2 iPad-uri de 16 G, 8 smartphones HTC

Ce castigi?

1 x 1500 de euro, 2 x iPad de 16 G, 8 x smartphone HTC

Ce trebuie sa faci?

Daca esti blogger si vrei sa participi la campanie trimite un mail pe adresa contact at blogalinitiative.ro. Vei primi un brief despre produsul de refinanțare al BCR și obiectivele urmarite cu aceasta campanie + va trebui sa scrii pe blog parerea ta despre produsul BCR și despre modul in care crede ca acest produs ar putea fi promovat.

Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • kalasnikov1 la 15 Iunie, 2011

    Imi puteti pune careva regulamentul aici? Daca stiti, spuneti-mi si cu ce program l-ati deschis... nu stiu ce mi-am facut cu calculatorul de nu mi-l deschide.. :( Multumesc!

  • cyucy la 15 Iunie, 2011

    nu cred ca e pc-ul tau de vina,nici mie nu-mi deschide,de fapt il deschide dar nu e scris romaneste,sunt doar niste heroglife :p

  • kalasnikov1 la 16 Iunie, 2011

    Mersi! Am rezolvat problema. Eu am instalat pe calculator microsoft office 2003 (daca nu chiar 97) si era nevoie de 2007.. asa ca am descarcat o extensie si merge...

  • AlexStef la 16 Iunie, 2011

    Este un fisier .docx, care se deschide cu Microsoft Word 2007 sau 2010; nu merge cu 2003. Mie mi-l deschide si e totul ok. Il pun in comentariul urmator.

  • allexinno_alexys la 16 Iunie, 2011

    Regulamentul oficial al Campaniei
    „Refinantare prin BCR”
    6 iunie – 4 iulie 2011


    1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI
    1.1 Organizatorul campaniei „Refinantare prin BCR”, denumita in continuare „Campania”, este Blogal Initiative in numele clientului Banca Comerciala Romana S.A. societate administrata in sistem dualist (denumita in continuare BCR), cu sediul central in Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Cod Postal 030023, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/90/1991, CIF RO 361757, avand numar de Operator de date cu caracter personal 3776 si 3772.
    1.2 Campania se va derula in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul pe perioada desfasurarii Campaniei, prin act aditional, dar nu inainte de a afisa modificarea intervenita pe pagina web<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, cu minim 1 zi inainte de intrarea in vigoare a modificarii.

    2. DURATA CAMPANIEI, ARIA DE DESFASURARE, PRODUSE PARTICIPANTE
    2.1 Campania se desfasoara in perioada 6 iunie – 4 iulie 2011 (inclusiv), pe teritoriul Romaniei, pe pagina web<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, conform mecanismului campaniei (pct. 5 din prezentul regulament).
    2.2 La prezenta campanie se vor promova produsele din oferta de refinantare a BCR, destinate persoanelor fizice, respectiv:
    - Creditul de refinantare BCR
    2.3 Regulamentul oficial de desfasurare a campaniei este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant si poate fi solicitat printr-un mail trimis pe adresa contact at blogalinitiative.ro.
    2.4 In situatia in care Organizatorul decide sa scurteze/prelungeasca aceasta campanie, acest fapt va fi adus la cunostinta participantilor, prin afisare pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, cu minim 1 zi inainte de intrarea in vigoare a modificarii.

    3. DREPTUL DE PARTICIPARE
    3.1 La aceasta campanie au dreptul sa participe persoanele fizice majore, cetateni romani, rezidenti, sau persoane fizice, proprietari sau administratori de bloguri si care se inregistreaza pe mailul contact at blogalinitiative.ro, pe perioada prezentei campanii.
    3.2 In scopul prezentului regulament, prin „participant” se intelege orice utilizator, persoana fizica sau juridica, inscrisa pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, conform pct. 3.1
    3.3 Participarea este gratuita si se adreseaza participantilor inscrisi pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>, conform mecanismului campaniei mentionat la pct. 5.
    3.4 Prin exceptie de la alineatul precedent, nu pot participa la Campanie angajatii BCR, ai subsidiarelor/partenerilor BCR, ai agentiilor/firmelor implicate direct sau indirect in desfasurarea acestei campanii, precum si rudele de gradul I (copii si parinti) si sotul/sotia celor mentionati mai sus.
    3.5 Participantii vor accepta termenii si conditiile de participare descrise pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> si din prezentul regulament.
    3.6 Prin acceptarea prevederilor prezentului regulament, participantii isi dau acordul cu privire la utilizarea/prelucrarea datelor personale (Legea nr. 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare), in scopul prevazut la pct. 12.1.

    4. JURIUL
    Componenta juriului care va evalua rezolvarile propuse de participanti va fi urmatoarea: un reprezentant al BCR, un reprezentant al Revista Biz si un reprezentant al Blogal Initiative.

    5. MECANISMUL CAMPANIEI
    5.1. Toti utilizatorii inscrisi pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> conform pct. 3.1, vor putea participa la concurs.
    Participantii isi vor anunta intentia de participare pe blogurile lor, concomitent cu inscrierea pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    Punctele se acorda in functie de urmatoarele criterii:
    Postare pe blog cu respectarea briefului primit – 15 puncte
    Banner/widget cu campania – 10 puncte
    Postare pe facebook cu mentionarea ”refinantare BCR” – 2 puncte
    Postare pe twitter cu mentionarea htagului #refinantare – 2 puncte

    6. DESCRIEREA PREMIILOR
    Premiile acordate in cadrul Campaniei ce se desfasoara in perioada 6iunie – 4iulie 2011 constau in:
    - Premiul I: un singur premiu in valoare de 1.500 EUR;
    - Premiul II: 2 premii constand in iPaduri de 16 G
    - Premiul III: 8 premii constand in smartphones HTC

    7. ACORDAREA PREMIILOR
    7.1 Desemnarea castigatorilor se va face pe data de 6 iulie 2011, astfel:
    Primii 15 participanti care acumuleaza cele mai multe puncte conform criteriilor de mai sus vor intra in finala, dupa care juriul va decide castigatorii in functie de criterii precum creativitatea de care au dat dovada, de implicarea in campanie si de originalitatea propunerilor facute.
    7.2 In termen de 10 zile lucratoare de la data desemnarii castigatorilor, acestia vor fi validati de catre juriul campaniei din punct de vedere al respectarii conditiilor de participare, iar numele, prenumele si premiul celor desemnati castigatori vor fi publicate pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> in data de 6 iulie 2011.
    7.3 Castigatorii la prezenta Campanie isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca numele, prenumele si premiul sa fie postate pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    7.4 De asemenea, Organizatorul se obliga sa ii contacteze pe castigatori, prin e-mail sau telefonic pentru anuntarea premiului castigat si a modului in care acestia vor intra in posesia premiului, aceasta in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data validarii de catre juriu conform art. 7.2 si a postarii pe site a castigatorilor. Castigatorii au obligatia sa confirme receptionarea mesajului si sa raspunda prin e-mail daca accepta sau refuza premiul, raspunsul fiind transmis la adresa de e-mail indicata de Organizator, in termen de 5 zile de la primirea mesajului.
    7.5 Premiile vor fi transmise castigatorului premiului in bani prin alimentarea contului curent in lei, deschis pe numele acestuia. In cazul castigatorilor premiilor in produse, acestea vor fi livrate castigatorilor prin curier.
    7.6 In vederea incasarii premiului in bain, castigatorul trebuie sa fie beneficiarii unui cont curent in lei si sa comunice Organizatorului in termen de 5 zile de la primirea mesajului, la adresa de e-mail indicata de catre acesta, detaliile contului in care se va efectua plata, respectiv: nume si prenume beneficiar, CNP beneficiar, IBAN cont beneficiar.
    7.7 Virarea premiilor se va face pana la data de 30 iulie 2011.
    7.8 In cazul in care pana la data de 30 iulie 2011 inclusiv:
    - castigatorii nu isi revendica premiul, respectiv Organizatorul nu primeste prin e-mail confirmarea de acceptare a premiului de catre castigatori;
    - castigatorii nu comunica detaliile contului curent in care se va incasa premiul, conform art. 7.6;
    - castigatorii nu isi dovedesc calitatile de la pct. 3 .
    - castigatorii anunta ca refuza premiul (refuzul fiind facut in scris, datat si semnat de fiecare castigator, in parte, pe adresa contact at blogalinitiative.ro).
    - castigatorii nu isi exprima in mod expres consimtamantul cu privire la utilizarea/prelucrarea datelor personale (Legea nr. 677/2001 cu modificarile si completarile ulterioare), in scopurile mentionate la pct. 12.1.
    Pentru cazurile mentionate mai sus, premiul va fi acordat rezervei, respectiv urmatorului participant din clasament, castigatorii pierzand orice drept de a invoca pretentii in legatura cu premiul. Fiecare rezerva va avea la dispozitie un termen de 5 zile lucratoare pentru a confirma primirea mesajului si acceptarea premiului. Premiile vor fi transmise rezervelor prin mecanismul stabilit la art. 7.5 , pana la data de 15 iulie 2011.
    Daca premiile oferite in cadrul acestei Campanii nu sunt revendicate de castigatori/rezerve in conformitate cu prevederile prezentului Regulament, nu pot fi contactati sau nu isi revendica premiile pana la data limita, premiile nerevendicate raman in posesia Organizatorului.
    7.9 Efectuarea de catre Organizator, a virarii contravalorii premiului catre castigator, dovedita prin ordin de plata, se considera acordarea de drept a premiului.

    8.TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
    8.1 Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze impozitul datorat pentru premiile obtinute de catre castigatori in conformitate cu Legea 571/2003 privind Codul Fiscal, Titlul III Impozitul pe venit.
    8.2 Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, sunt in sarcina exclusiva a castigatorului (inclusiv eventualele comisioane derivate din platile interbancare pentru castigatorii care nu detin cont curent la BCR si este necesar transferul contravalorii premiului catre alta banca unde acesta detine cont curent). Toate cheltuielile legale aferente acestor premii revin proprietarului.

    9. LITIGII
    9.1 Eventualele neintelegeri aparute intre Organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane de la sediul Organizatorului.
    9.2 Legea care guverneaza prezentul regulament este legea romana.



    10. INTRERUPEREA/INCETAREA CAMPANIEI
    10.1 Campania va putea fi intrerupta/incetata doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a Organizatorului determinata de imposibilitatea de a o continua din motive independente de vointa sa.
    In situatia aparitiei vreunuia din aceste cazuri, Organizatorul va anunta participantii pe<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>
    10.2 Situatiilor avute in vedere la pct. 10.1 le sunt asimilate si hotararile instantelor judecatoresti competente, precum si actele altor autoritati publice competente.
    10.3 In situatiile avute in vedere la pct. 10.1 si pct. 10.2 Organizatorul nu mai are nicio obligatie catre participanti cu privire la returnarea unei sume banesti cu titlu de despagubire sau alte asemenea.

    11. DIVERSE
    11.1 Prin participarea la aceasta campanie, participantii sunt de acord si accepta neconditionat si in mod irevocabil prevederile prezentului Regulament. In cazul in care Organizatorul constata neindeplinirea si/sau nerespectarea conditiilor stipulate de regulamentul oficial al Campaniei, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin castigatorului, fara alte despagubiri sau plati.

    12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE
    12.1 Tuturor participantilor la Campanie le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Datele participantilor la Campanie vor fi introduse in baza de date a consumatorilor produselor/serviciilor BCR. Scopurile constituirii acesteia sunt: desemnarea castigatorilor acestei promotii, realizarea de rapoarte statistice cu privire la clientii, produsele si serviciile BCR, informarea acestora prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS sau orice alt mijloc de comunicare) cu privire la prezenta Campanie sau la alte actiuni desfasurate in viitor.
    12.2 Fiecare participant al Campaniei este de acord cu privire la folosirea datelor sale personale de catre Organizator in scop de marketing si are dreptul de a solicita excluderea din baza de date a Blogal Initiative trimitann un mail pe adresa contact at blogalinitiative.ro.
    12.3 La cererea participantilor adresata in scris Organizatorului, acesta se obliga:
    - sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu datele sale personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an
    - sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
    - sa inceteze in mod gratuit prelucrarea datelor personale ale solicitantului.


    Denumirea/Adresa organizatorului
    Blogal Initiative, Bd. Nicolae Titulescu, nr. 18, bloc 23, sc. A, et. 8, ap. 39, Sector 1, Bucuresti

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro